kızlar bugün 8 de uyandımsengözlerimebaksanab bundan sonra hep erkenden kalkıcam.
sabah anayasadan yasama konusunu bitirip 80 soru çözdüm. sonra annemle çarşıya çıktım, yeni geldik

anca 2 saate ders başı yaparım.
patiskacım yerinde olsam çözmezdim denemeyikaydirigubbakcemile3çok belirleyici bir deneme değildi zaten, fazlasıyla kazıktı. genede bir bak istersen, ben ne umutlarla girdim o sınava o yüzden çok üzüldüm. soru tarzını bildiğin için çok kafana takmazsın.bugün türkçeden soru çözücem, gene akşam oldu ya, sözde gündüz çözecektim.
ececim boşver komşunla hiç muhatap olma, aman başınıza bela alırsınız. öyle tipler sataşıcak yer arar zaten. kaydirigubbakcemile3
patiskacım ben de anayasa çalıştım, çalıştıkça sevmeye başaldım sanki.:lepi:önceden çok korkuyordum.
kronik unutkanlık çok geçmiş olsun. dişçi dahil hiç bir doktoru sevmemlülülülülülühastaneye gidince korkudan yüzümün rengi değişireyvahedigeldismiledikkat et kendine.
başakcım inan eken kalkmamız lazım. bugün 8 de kendiliğimden uyandım ve çok dinç olduğumu farkettim. geç kalkınca ayılana kadar öğlen oluyor. bundan sonra erken kalkmaya çalışıcam. bizde problemlere yeni geçtik, hocamız hiç güzel anlatmıyor.:sinifsinif:Nihat hocadan dinlerim artık. Doğan hocada eklemedi ki bir türlü.
ecesu ben de inkılapları bitirsem iyi olacak, bir türlü başına geçemedim. tek korkum ınkılaplar.dış politika o kadar kısa ki anlatamam. hemen biticek ve nasıl bitti anlamayacaksın.
pinky cnm ya nerelere kaybolmuştun, bi daha gitmek yok ona görekaydirigubbakcemile
bengisu, gülsu szler nasılsınız kızlar?