• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba, ben baya daha önce buraya soru sormuştum. saolsun arkadaşlar cevaplamışlardı.
ben biraz laf olsun diye giricem sınava, maksat girmedi olmasın. lisans mezunuyum, genel kültür-genel yetenekten gircem.. geçmiş senelerin sorularına baktım, genel yetenekte baya iyiyyim de genel kültürde çok fena çuvalladım :sinifsinif:

bugün kitap aldım konu anlatımlı. başlasam yetişirmi ne dersiniz :))

merhaba, ben baya daha önce buraya soru sormuştum. saolsun arkadaşlar cevaplamışlardı.
ben biraz laf olsun diye giricem sınava, maksat girmedi olmasın. lisans mezunuyum, genel kültür-genel yetenekten gircem.. geçmiş senelerin sorularına baktım, genel yetenekte baya iyiyyim de genel kültürde çok fena çuvalladım :sinifsinif:

bugün kitap aldım konu anlatımlı. başlasam yetişirmi ne dersiniz :))

bende senin gibi 2006 ve 2008 yıllarında laf olsun diye kpss ye girdim hiç çalışmadan..genel yetenek çok iyiydi ama genel kültür tam bir faciaakannehir
72 falan almıştım ikisindede..

bu yılda gireceğim genel kültür çalışıyorum..
2.5 ay var bence şöyle 1.5 ayında sağlam genel kültür çalışsan son 1 ay sırf deneme çözsen yaparsınyerimseniben

günaydın kızlar..
başak isteksiz olmana rağmen gayet iyi çalışmışsın ya..

benimde acaip moralim bozuk hasta oldum ayrıca..üşüttüm galiba..yutkunamıyorum,burnum akıyor halsizim..

dün anneannem hastaneden çıktı dayımlar evine getirdi.yengem anneanneme dememiş ama çok hastaymışmafoldumbenmafoldumben kalp büyümesi varmış guatr hastasıydı o inanılmaz büyümüş,akciğerin biri beyazlamış,zaten safra kesesinde taş dolu..mafoldumben
dedem deseniz 1 senedir ölüm döşeğinde gibi yatıyor..o diri kapı gibi adam biranda eridi hastalıktan..ondada çok nadir görülen kas erimesi var..
gece önce dayımlar gitti çocuklar okula gidecek diye,sonra teyzem ve biz..ama herkesin gözü arkada kaldı..dedemin kardeşi var yanlarında..dedem hakkınızı helal edin diye yasa başladı tam sarıldığımızda..hadi ben salya sümük ağladım dayanamıyorum zaten ona..ağlaya ağlaya geldik eve..
anneme dedim hiç ben kpss ye çalışabileyim diye onları ihmal etme..en çok size ihtiyacı var..ben 10 kerede girerim kpss ye ama belki onlar son günlerini yaşıyor,sen evde benim başımda beklersen asla vicdanım rahat etmez git dedim anneme bugün gidecek..
kuzenimda hafta sonu gelemeycekse ben döneceğim bu hafta sonu.
bir yandan babannemde hasta..oda gün doluruyor..bu hafta sonu bize gelecekti amcamla sırayla bakıyorlar..babamada dedim sende işten ayrıl,babanneme bak,annemde anneannemlere baksın.çok kritik bir dönemdeler hepsinin bir ayağı çukurda,eğer son zamanlarıysa son anlarında mutlu olsunlar..

ayy kızlar bende buraya geldimmi destan yazıyorum bazen..
kusura bakmayın çok üzgünüm inanın..biraz boşalmak istiyorum iyi geliyor burası

günaydın kızlar yenı kalktım ananemler ve teyzemler geldı kahvaltıya kahvaltıya oturuyorm smdı

buraya kıs gerı geldı mükemmel yagmur yagıyor. valla ben boyle havalara bayılıyorum.ruhumu yansıtıyor galıba

hılalcım yaşlılık zor gercekten yaslılar cocuklarını torunlarını bı zmandan sonra yanlarında isterler mutlu olurlar ıyı düşünmussun

dıger kızlar sız nerdesınz bakayım.pınky mavlı berry pıkolata ececık ecesu gulsu gülsah adını unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar

günaydın hilal okuyunca çok üzüldüm inan benzerlerini bizde yaşadık yeni sayılır acısı geçmedi
kahvaltı yapıyorum kek yapıverdim bide süs balığı bayanssulusmile almaya gidicem yakın zaten sonra başlıycam...
herkese iyi çalışmalar ...

günaydın arkadaşlar

2 gündür giremedim gülsu, başak, hilal, bery, pinky,mavli, ececik,gülşah, pikolata, patiska, bengisu nasılsınız kızlar?
hilalcim geçmiş olsun, Allah şifa versin canım
benimde anneannem hasta ikide bir hastanede yatıyor aklım hep bursada ...

kızlar dün misafirlerim vardı 15 büyük 5 tanede çocuk delikafadulden
bir önceki günde hazırlık yaptım
o kadar yorgunum ki anlatamam
akşamda eşim birini çaya davet etmiş o da çok geç gitti
dün hiç oturmadım nerdeyse

bizim tayinlerin açıklanmasına tam 1 ay var
tayinler açıklandıktan sonra da eşya toplamaya başlarım
offf dersleri bende çok boşladım napıcaz kızlar yaaa

başak ecesu burdayım arkadaşlar ama motivenizi bozmamak için az yazmaya çalışıyorum benim çalışmalar durma noktasında bahar yorgunluğumu nedir hiç halim yok ruhum daralıyor ders çalışamıyorum bugün temizlik börek falan yaptık yarın bizde kutlu doğum için hatim duası yapılacak yirmi otuz kişi gelir sabah denemem var gidip gelicem nasıl yetiştiricem bilmiyorum?...

hilalcim Rabbim şifa versin en doğrusunu yapmışsın Allah razı olsun ! benim dedem 3 sene önce vefat etti bazen bir hatamız oldumu diye düşünüyorum son 2 sene hastaydı ama çok şükür yanyana oturuyodukta her ihtiyacına koşabiliyorduk bunu düşününce içim rahatlıyor......benim kıymetlim dedem( bana hep altın kızım derdi) Rabbim mekanını cennet eylesin!..

Hilalcim Allah yardımcın olsun;durumun çok zor;sınavdan önemli şeyler var tabiki..
kızlar toparlanacagımıza inanıyorum..
başakçım msn kapandı kendi kendine yine yazamadım sana:(
bende okuldaydım..sbs kursları kalktı ve şükür eve 2 bucukta gelcem..işime yarıcak bu durum;çok sevindim..onun dışında okulda ve evde test çözmeye devam ettim bugün..arkadasımız aradı;canlı müzik varmış..biraz gezmeye gidelim dedik..havada soguk gibi ama olsun..değişiklik olur belki..
bu arada rehberlikten çok zorlanıyorum..neden bilmiyorum..ayarlayıcı;önleyici vs..bide adamların meslek kuramları..ne yapıcam kızlar???

Hilalcim Allah yardımcın olsun;durumun çok zor;sınavdan önemli şeyler var tabiki..
kızlar toparlanacagımıza inanıyorum..
başakçım msn kapandı kendi kendine yine yazamadım sana:(
bende okuldaydım..sbs kursları kalktı ve şükür eve 2 bucukta gelcem..işime yarıcak bu durum;çok sevindim..onun dışında okulda ve evde test çözmeye devam ettim bugün..arkadasımız aradı;canlı müzik varmış..biraz gezmeye gidelim dedik..havada soguk gibi ama olsun..değişiklik olur belki..
bu arada rehberlikten çok zorlanıyorum..neden bilmiyorum..ayarlayıcı;önleyici vs..bide adamların meslek kuramları..ne yapıcam kızlar???

öenmlı degıl canım bıresy oldugunu anladım yoksa yazardın
canım ben daha baslamadım rehberlıge dersanede de yenı basladım.ama sınavlarda o onleyıcı ayarlyıcı soruları cok cıkıyor yapamıyorum ben de.hoca anlattgında sana da anlatırım canım tamam mı canım benım belkı ipucu seyler soyler

iyi eglencelr canım

kızlar nasılsnz bugun planladıklarımı calsımadım tam olarak sabah teyzem anneannemler vardı aksama dahalam ve babaannemler geldı arada onların yanında oturum arada calsıtım.

başakçım bende bugün hiç çalışmadım
bugün dinlendim ağrımayan yerim yoktu valla

gülşah canım ben 25 kişiyi de ağırladım çay saatinde o yüzden alışığım
köstebek, cevizli kurabiye, balparmak tatlısı, patatesli börek, poğaça, haşhaşlı ekmek ve mercimek köftesi yaptım. akşam 7 de haber verdiler ancak bu kadar yapabildim

ben şimdi yatıcam kızlar yarın bütün gün ders çalışıcam
herkese iyi geceler,

merhaba arkadaşlar dizimi izledim bugün 70 tarih 32 mat 16 geo 90 türkçe yaptım
ecesu hoşgeldin başağım nerdesinn....gülşahlada msn deyiz zatennn zemuszemus

bende senin gibi 2006 ve 2008 yıllarında laf olsun diye kpss ye girdim hiç çalışmadan..genel yetenek çok iyiydi ama genel kültür tam bir faciaakannehir
72 falan almıştım ikisindede..

bu yılda gireceğim genel kültür çalışıyorum..
2.5 ay var bence şöyle 1.5 ayında sağlam genel kültür çalışsan son 1 ay sırf deneme çözsen yaparsınyerimseniben

iyi almışsın yine ya. bakalım biz napcaz. tarihe başladım ama içime fenalıklar geldi. oysa tarih okumayı çok severim ama böle ders kitabından değil :/ nası çalışıyosunuz ya bu yaşta hiç çekilmiyo :/

80 tarih sorusu daha yaptımm yatıyorum december gerçekten hiç çekilmiyor ağlaya sızlaya çalışıyorum işte....

oyyşş ben de biraz bakim bari pfffffffffff

kizlar beni de alin ben de calismak istiorum kazanmak istiorumeyvahedigeldismile
ilk defa giricem cok korkuorumeyvahedigeldismile

kızlar sizleri çok özledim, ama pişmanlıktan daha doğrusu buara çeyiz hazırlıkları sebebiyle çalışamamaktan,(çeyiz bölümünde kızlar resimler:smiley-cool:) topiğin yüzüne nasıl bakarım diye giremedim bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum buraya çalışmadığım zamanlarda gelmekten.

Neyse ki çoğu hazırlıkları bitirdik, evlendikten sonra borcumuz olmasın istioruz, o yuzden su andaki kapmayaları vs takip edip gidip almak zorunda kaldık 3-5 gündür. Neyse bitti çok büyük bölümü.

ecesu,başak,mavli,patiska,pikolata,ececik ve tüm kızlar canlarım nasılsınız

Bugün başlıyorum tekrar.Mavli cnm bahar yorgunlugu ve isteksizliği benim üzerimde de var inan ki.
bugün çalışdıklarımı eklicem. Öpüyorum canlarıma.s.

Back
X