• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pinky'm sakin ol canım ya, bitirirsin. ben de daha tbmm'ye yeni geldim. dershaneyle paralel gidiyorum ben. üstelik sonradan en baştan tekrar edicem daha. nerelerdesin ki sen şimdi?

Ela hoşgeldin canım tam bilmiyorum ama önlisans başvurularına daha epey vardr sanırım. lisans başvuruları bu ay yapılacak.

patiskam canım ben Tarihin 2. tekrarındayım, 2. tekrarı videolardan yapıyorum, Atatürk inkılaplarındayım şu anda, bu akşam bitirip, Atatürk dönemi dış politikasına geçicem bu konuyuda bitiricem bu gece inşallah,

İnşallah Tarihin 3. tekrarına başlıcam canım.Yani tüm bu videoları sınava kadar bir daha dinleyeceğim ve nerde tarih sorusu varsa hepsini çözmeyi planlıyorum

patiskam ve kızlar nolur yaparım değil mi, yani ben çok çalışmadım, hep zamanımı boşa harcadım gibi geliyor, sıkıştım gibi, vatandaşlığa hiç başlamadım haziranda başlıcam bi ay boyunca vatandaşlığa çalışıcam çünkü unutuyorum hemen. Coğrafya deseniz bitmesi lazım artık bu ay artık az kaldı ama çalışmam lazım

ececik, ecesu, hilal, fatos, ati, gülsu,piko, patiska, mavli ve diğer kızlar herkesi öpüyorum

Allah yardımcımız olsun, el ele verelim, birbirimizi sürekli ders çalışmaya itelim, nolur başarıcaz inşallah allahın izniyle yapıcaz arkadaşlar.

Ati çok geçmiş olsun canım...
Pinky'm tabii ki yaparsın canım ya. ben de tarih videolarını tekrar izlemeyi planlıyorum ama bakalım. benim daha coğrafya da var. bu akşam geometriye başlayacağım. yarından itibaren de coğrafyaya başlyayım ya, ben iyice bi rahatım sanki, durumum sizden daha geride olmasına rağmen... dershane daha coğrafyaya hiç baslamadı....
Emin ol ki sen fazlasını bile yapacaksın, hepimiz iyi kötü emek veriyoruz. Emeklerimizin karşılığını alacağız , hiç endişelenme...

patiskam canım çok tşk ederim, ne gusel moral vermişsin ya çok teşekkür ederim, şu kısa zamanda hızlandırılmış bir şekilde çok çalışıp devam edersek hepimiz yaparız inanıyorum,

kızlar bir sorum olacak,

türk dil kurumunun milliyetçilik ilkesiyle ilgisi vardı peki halkçılıklada ilgisi var mıdır? vardır değil mi?

pinky fatoş patiska ececik ati selam kızlar ben bugün pek çalışamadım köklü sayılardan 1 tane video izledim 15 coğrafya sorusu çözdüm şimdide ebob ekok izliyorum

Mavlicim canım kolay gelsin, bende tarihten atatürk inkılaplarını bitirmeye çalışıyorum, ara vericem biraz.

sağol arkadaşım ara ver canım ben bugün çok ara verdim hemen rehavete kapılıyorum biraz çalışayım:)

maşallah hilalcim kolayda olsa ilk deneme için süper!...hangi denemeyi yaptın?

canım nobel yayınlarınındı galiba..sene başından beri deneme alıyorum ama çözmüyordum yeni başladım..matematik türkçe acaip kolaydı..coğrafyada öyle..
tarihte de hep ikilemde kaldım..acaba şu mu bu mu dediğim çok soru oldu..hadi bu olsun bari deyip işaretledim ve şanslı çıktım..genelde ikilemde kaldıklarım hep yanlış çıkardı..çok şansız olmuşumdur şimdiye kadar..vatandaşlıktanda bildiklerimi işaretledim diğerlerini boş bıraktım..vatandaşlıktanda hsyk ile ilgili sorular çoğunluktaydı..eşim hakim olduğundan biliyorum belli başlı şeyleri hsyk yapısıyla ilgili..ondanda şanslı çıktım diyeyim

kızlar merhaba... Hilalcim süper vala, sınava doğru bi de artınca seni kim tutar :)))
benim de akşam tarih dersim vardı, ondan sonra biraz dinleneyim dedim, bu saat oldu.
şimdi geometriden video izlemeye başlayacağım... geometriyle aram yok pek ama bakalım, önyargılı olmamak gerek değil mi :))))
sizi seviyorum kızlar ya iyi ki varsınız...

kızlar bi problemim var, yöntemini bilen biri bakarsa sevinirim...
bir kitabın sayfalarını numaralandırmak için toplam 363 tane rakam kullanılıyor. buna göre kitap kaç sayfadır?

patiskam öyle bi soru vardı bende yapamamıştım anlatımını da anlamadım nerdebi arayım soruyu
bende 206 tarih sorusu yaptım 2video izledim
tarihten 158 de coğrafya sorusu yaptım banyo yapacam şimdi çıkıncı biraz mat yada geo çalışacam inşallah...
aşkolsun kimse yok nerdesiniz....

iyi geceler kızlar
gülsucum ben burdayım canım nasılsın
hilal süpersin çok güzel netlerin
patiska bakıyorum soruya yaparsam yazarım

iyi gecelr kızlar bugun arkdsa gttım gelınce tarıhten bıraz çözdm sonra dizi iziledm sonrada mat çözdm felaket basım agrıyor yatmayı düşünuyorm öptm hepnıız

patıskacım hıc sevmıyorm o soru tipini ben de kaarsılasıyıorm

iyi geceler kızlar! çok yoruldum içim dışım matematik oldu............... artık yatıyorum hepinize tatlı rüyalar...

Back
X