- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.781
başakcım çok kafana takıyorsun ben yapacağını sanmıyorum
2 kere üstüste olmaz hem adına düzenlenmiş zaten sanmıyorum bişey olmaz
sınavı atlattık stresten kurtulduk derken sen dahada streslendin rahat ol birazopuyorumnanaktan
eğitimi neden aynı gün yaparlar anlamıyorumklava: sabahki sınavdan sonra insanda kafa mı kalıyor, bir de kaç saat bekleyince insanın canı çıkıyor.
pinkycim nerelerdesin?
merhaba kızlar, of erken kalkıp ders çalışırdık yahep( uyuyamadım yine alışmışım kalktım.
benim sınavım çok kötü geçti, hiç umudum yok bir yere giremicem.
dün de istemeye geldiler beni çok şükür atlattım bu merasimide, 3 hafta sonrada kısmetse nişan canlarım.
öyle işte sınavda kötü dediğim gibi, 2012 ye hazırlanırım herhalde. taa 2 yıl var dahaof ama eminim yani çok kötü bi puan alıcam çünkü biliyorum yani iyi değildi.neyse geçmiş olsun hepimize.
kızlar kızmayın ama bence kolaydı
vatandaşlık hariç(tam anlamıyla faciaydı benim için resmen benim sınavı batırdı)
ben hiç soru çözmediğim için başalrda yavaş yavaş çözdüm zaman kaybım oldu
yetiştiremedim
mat mesela grafik hariç diğer sorular güzeldi işçi havuz permütasyon eşitsizlik soruları yoktu
tarih çok detay ayrıntı yoktu
türkçe hakkında çok yorum yapamıyorum cevaplara bakmadım ben çok zorlanmadım ama çok vakit kaybettirdi o kesin(belkide çok yanlışım çıkar bilmiyorum)
benim çok güzel geçmedi ama bu tamamen benden kaynaklandı sorulardan değil bana göre
tabi bunlar bana göre
benim için en kötü yanı zamanı kullanamamam oldu ona üzülüyorum
keşke dediğiniz gibi zor olmuş olsa puanlar yükselse
aynen sınav hakkındaki yorumlarım benim de böyle canım.
vatandaşlığa gelince; ben alancıyım ve o kadar anayasa hukuku bilmeme rağmen vatandaşlıkta zorlandım. bir de şu güncel sorular, acaba o üyelikleri normal bi insan nasıl ezberleyebilir, hem bunları dış işleri bakanı bile bilmiyodur. bu nasıl saçmalıktır ya. hem bize ne avrupa merkez bankası başkanından. niçin kendi gündemimizden soru sormuyorlar? mesela ben olsam gazze olayını vs sorarım.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?