2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

berry canım umarım dogru anlamışımdır, şu anda umuda ihtiyacım var , daha 2 sene var ama gördüm ki zaman cok cabuk geciyor. o kadar üzgünüm ki ( düz memurluga sadece 4001 kadrosuna yerleşmem için kpds gerekiyorsa dilimide geliştirmeye başlarım die düşündüm.

çok rahatsızım yatıyorum görüşürüz kızlar.

merhaba kızlar...
deli gibi uyuyorum bu ara... gündüz uyuyorum gece temizlik yapıyorum :)
Ececik şahanesin vala,hayırlı olsun... :1hug:
Hilalcim bozma moralini, hiçbirimiz zamanı verimli kullanamadık sanırım..
Pinky'm,Ecesu,Başakım nasılsınız tatlışlar?
kızlar bu arada yanlış bakmadıysam 99.75 netim var. bana yetiyor eğer bi aksilik olmazsa.. inanın bunlar hepinizin sayesinde oldu... hepinize çok teşekkür ederim...

ben iyi değilim patiskam hiç iyi değilim((((((((((( üzüntüden hasta oldum sanırım yatıyorum kalkamıyorum(((((((((((( aptalın tekiyim sadece(((((((

tbrk ederim senide inşallah dilediğin gibi olur.
hoşçakalın

canım yapma, sen elinden geleni yaptın, olan şey sadece şanssızlık. ne olur başka anlamlar yükleme. senin için rahat olmalı, ne kadar çabaladığını hepimiz biliyoruz. soru tarzı bizi yanılttı, bu da şanssızlığımız... üzme kendini nolur

ben mühenddisim mat yetiştiremedin 19 tane yaptım düşün 25 30 yapabilirdim netim 110 olurdu ama 95 de kaldım takma

evet bende 2012 ye hazırlanacağım.
kafam çok karışık.2. çocuğuda düşünüyorum
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şaşırmış durumdayım
2010 da çok memur alınacak deniyordu
2012 ye bu kadar alınmaz şansımız daha az olur..ahh ahh içimden hiç çalışmak gelmedi salak gibi son aylarımı olabildiğince boşladım

canım ümideni kesme diyosun da memurlar nete bakıyorum millet coşmuş, 110 netler havada uçuşuyo. 90 dan başlayacak bu gidişle.offfff

daha belli olan bir şey yok neden ümidinizi kırıyorsunuz

bende açarım 119 net yazarım inanacakmısınızkaydirigubbakcemile2

herkesin her dediğine inanıp gününüzü zehir etmeyin

geçen yıllarda bende düştüm yataklara sağlığım gittiakannehir

benimde 3 senem gitti kpss uğruna. ne yılların gitmesine ne de sağlığın gitmesine değmiyor kpss . bunu öğrendim sonunda:lepi:

neyse toparlanalım bence hedefleri belirleyelim.bende 2. Bebeği düşünüyordum memur olurum asaletim tastik olunca hamile kalırım diyordum.kısmet:teselli:

kızlar bence de memurlar neti hiç ama hiç kaale almayın... oradakilerin çoğu moral bozmak için yazıyorlar

ben mühenddisim mat yetiştiremedin 19 tane yaptım düşün 25 30 yapabilirdim netim 110 olurdu ama 95 de kaldım takma

durumlarımız birebir aynı canım..

matı yetiştiremedim.7 mat boş kalmasaydı 100 üzeri netim olacaktı..içim yanıyor ama ne yapayım.95 nette kaldım..mühendisim..olmaz olsaydım..4001 e ve 85 üzeri puana sıkışıp kaldım..2 yıllık açıköğretim okuyup tsk da atanan arkadaşa bakınca ne salakmışım diyorum..hayırlısımı demek lazım bilmem ama memurlar nete bakınca insanların ne durumlarda olduğu ortaya çıkıyor,gerçekten üzücü..allah hepimizin yardımcısı olsun..

forumlarda hep moral bozmak için yazıyorlar hele memurlar net.
arkadaşım bu senenin başında dedi bana sakın o sitenin forumlarına girme diye..
mahsus moral bozmak psikolojiyi alt üst etmek böylece rakiplerden elemek için yapanlar doluymuş..

berry bende memur olursam hamile kalırım diyordum..
şimdi 2012 yi beklemek zor geliyor.puanım gelsin hemen başlıcam çalışmalara

Slm kızlar topikteki yazıları okudum memurlar nete bakmayın demişsiniz bende bakmıcam desemde her defasında kendimi ona bakarken buluyorum ve moralim aşırı derecede bozuluyomafoldumben
Ama o sitede dolaşırken 2010 son alıma baktım millet bölümü ne olursa olsun 50-60larla atanmış hatta boş kadrolar kalmış son alımda o yüzden bende memurlar nete kulak asmamaya karar verdim çünkü ilk hazırlanmaya başladıgımda atamalar için neler atıp tutuyolardı Şimdide aynısını yapıyolar
Ve dogru tercih yapmaktan geçiyor. Kim bilir 80 liler atanamadı 50 ler atandı
Biz elimizden geleni yaptık kısmette varsa olucaktır olmazsada tekrar hazırlanıcaz üzülmeyin
umut ve dua etmekten başka caremiz yok ...:Saruboceq:

Son düzenleme:
o site Benim de canımı sıkıyor.. yüksek olan netler değil de "ay 105 gky 95 eğitim yaptım size atanır mıyım ühühühüü" diyen Bi takım zihinsel engelli cidden çok can sıkıcı.. ne yani nispet mi yapiyosun.. taBi ki atanırsın ne soruyosun ne üzülüyor ayaklarına yatıyosun.. Ben 77 gky le Bile umut doluyum ya azıcık normal olun diyesim geliyor, sus Burcu diyorum hanımlığını Bozma sen =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…