- Konu Sahibi Pimpirikli
-
hoşgeldin gülşahefe.ewet tarih ve matematiğe ağırlık vermek lazım.umarım başarırsın canm baya azimlisin bebişle birlikte maşallah.azimli insanları gördükçe ben de güç alıyorum yoksa başlıyacağım falan yokCADIARZU hadi kolay gelsin bakalım
arkadaşlar basit gibi duruyor ama ayrıntı çok fazla
tarihhhh diyenlere kesinlikle katılıyorum
soru tipleri çok çelişkili birde o yalnız 1 yalnız 2 yalnız 3 tarzı sorular varya nefret ediyorum onlardan
bende varım kamu avukatlıgı ıcın ugrasıyorum bırbırımızı motıve edelım kızlar ..matematık ve tarıh lazım bana da ..onerecegınız ıyı bır kaynak var mı
arkadaşlar kesinlikle yargı ve ihtiyaçtan şaşmayın derim.. tek kaynakla yetinmeyin, her kaynak ayı şey katıor ve bol bol test çözün.. ben çok şükür 2008 kpss'yle istediim yere yerleştim.. siz de iyi yerlere atanırsınız umarım a.s.
amin canım aminn arada bizleri unutmayıp böle dua eden olunca çok seviniyorum vallahi :Saruboceq: dediğin gibi test çözmek çok önemli...
ben birde arkadaşla datanın tarih ve vatandaşlığını öneriyoum geçen sene 2 soru yakaladı anlatılanlardan .... gayet iyi ayrıntılı ama zaten bize sorulanarda artık ayrıntı...
e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?