- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #1.601
arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun en başta da ewet konu ders fazla lanet olsun bööle sisteme ya kolay gelenleri bitir diğerlerine başla sonra genel tekrar şeklinde test falan çözerek ilerleyebilirsin mesela ben matematik türkçe tarih ağırlıklı ilerliyorum tarihi de hiç sevmem ama napiim coğrafya anayasayı sona bıraktım bunlardan konuları işliyorum test çözüyorum tarih özet şeklinde çalışarak tabi sonra diğerlerine başlayacağım ama mat tarihi bırakmadan sürekli soru çözerek ilerlicem başka türlü olmuyor çünkü hergüne bölsem konuları dağınık oluyor gibi geliyo o yüzden bana kolay gelenleri önce bitirip emin oluyorum sonra diğerleriii faydası olur umarım
kızlar nerelrdesınz kımınız dersneden gelmedı galıba bende matematık vıdeosu ızlıom
zannedersem yarından ıtıbaren yenı bı plan yapmam gerekıo öğrenme psıkolojısı ve matematık calısrken dıger derslerı hıc tınlamıyorm arada kaynayıp gıdıolar ona gore bı paln yapmam lazım napsam kı kızlar bana yardım edermısınz
matematık _ turkce _ cografya _ tarıh
egıtımden gelişim _öğrenme _ ölçme degerlendrme _ program gelıstrme _yontem teknık
nolurrr bana yardım edınnn nasıl basetcem bukadr derslekafamçokkarıştı
hoşbulduk canım :)))
ben bugün bi çıktım dışarı, daha şimdi geldim eve..
tarih, coğrafya kitabı aldım fuardan :))
veee yaprak testler aldım :)))
bakalım yarın başlıycam
güzel de program yapmam lazım
ama tarih coğrafya değil ekonomi çalışıcam önce kasım sonuna kadar :)))
ohhh neguzel gezmıssın haberlerde gördm keske burdada kıtap fuarı olsa
tatlım benım cok tesekkuredrm verdgn fıkırler ıcın yarın düzgun bı plan yapmaıyı düşünuyorm ya zaten planlı calısısyorm da hıc baslamdgm derslerde var onları da plana dahıl etmem lazım
aslında msn adresımızı alsak dah sık haberlesırz
cnm bıraz dınlende basla calısmaya
kızlar yenı bı derse daha basladm TÜRKÇE hihoyyyt
sözcukte anlamı kıtaptan okudum soruları kaldı bı sorularını yarın okulda çözcem sız neler yaptınız özgecım ceza sana vereliniortakders calsmadan yatmak yok ders calsmayıp dizi izledın için cezayı hakettın yoksa ben cezalandrırım bakkkklmaz:
bugunluk bukadar yetr galıba zaten dersne vardı yorucu bıgundu geldıkten sonra matematık vıdeosu izledım ve turkce calıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?