2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun en başta da ewet konu ders fazla lanet olsun bööle sisteme ya kolay gelenleri bitir diğerlerine başla sonra genel tekrar şeklinde test falan çözerek ilerleyebilirsin mesela ben matematik türkçe tarih ağırlıklı ilerliyorum tarihi de hiç sevmem ama napiim coğrafya anayasayı sona bıraktım bunlardan konuları işliyorum test çözüyorum tarih özet şeklinde çalışarak tabi sonra diğerlerine başlayacağım ama mat tarihi bırakmadan sürekli soru çözerek ilerlicem başka türlü olmuyor çünkü hergüne bölsem konuları dağınık oluyor gibi geliyo o yüzden bana kolay gelenleri önce bitirip emin oluyorum sonra diğerleriii faydası olur umarım

canım tesekkur ederm de zaten ben egıtımden kendm özet cıkarrak soru özerek ılerlıyordm da sımde dersnaede basladı butun derselrı gorunce napcamı sasırdm

kızlar ben bıraz ara vercem cok yoruldm zaten dersanen gelınce uyumadm yemek yıyıp derse gectım

matematıkten 1tane video ızledım yavas yavas sındıre sındıre ızleyıp not tutarak takıp ediyorum oyuzden bıraz fazla zaman alıo ve yorucu ıoluo

szi naptnız baslayabıldnzmı

evet canım belli oluo aklının karıştığı..
olsun toparlamaya çalışalım birlikte madem :))
zaten biliyorsun hepimiz kafamız karışık die bocalıyoruz sık sıkbak şöyle yapalım
senin bölüm felsefe..
dolayısıyla sayısalda eksiklerin çoktur
sayısal öğrenildiğinde kolay kolay unutulmaz
ama hız kazanmak için sürekli tekrar edip, üstünde durmak lazımdır
sözel desrleri çalışmayı zaten biliyorsun!! (özet fln işte)
yerinde olsam her güne çalıştığın sözelin yanına bir de sayısal koyarım
yani matematik hergününde olsun
diğer konularını sözelden harmanlayarak çalış
bak görüceksin matematik hiç farketmeen bitmiş :)))
tabi sözeller için çalışma tekniğini benden daha iyi biliyorsundur sen :))
ben böle çalışıcam
inş. sana da faydalı olur..
zaten lisans giriceksin sen de??
temmuzda yani..
yeterince zamanımız var
önemli olan uzun vadede tamamlayabilmek bu dönemi..
naçizane :))))

hoşbulduk canım :)))
ben bugün bi çıktım dışarı, daha şimdi geldim eve..
tarih, coğrafya kitabı aldım fuardan :))
veee yaprak testler aldım :)))
bakalım yarın başlıycam
güzel de program yapmam lazım
ama tarih coğrafya değil ekonomi çalışıcam önce kasım sonuna kadar :)))

ohhh neguzel gezmıssın haberlerde gördm keske burdada kıtap fuarı olsa

tatlım benım cok tesekkuredrm verdgn fıkırler ıcın yarın düzgun bı plan yapmaıyı düşünuyorm ya zaten planlı calısısyorm da hıc baslamdgm derslerde var onları da plana dahıl etmem lazım

aslında msn adresımızı alsak dah sık haberlesırz

cnm bıraz dınlende basla calısmaya

ama
ama örtmeniiiiim olmazkiii bugün benim televizyon günüüüm
dizim var benim bugün
yarın başlıycam
sööööz :)))

kızlar mrb ben arada ugruyorum ama açtıgımda mutlaka okuyorum yorumlarınızı tecrübelerinizi
benim tarih ve matematiğe. çok iyi çalışmam gerekiyor bu tarih neden böle oluyor ya herşeyi biliyorum diyosun seçmeli sorularda hep yanlış çıkıyor tarihi nasıl çalışıyosunuz kızlar bide kitap almayı düşünüyorum tarih soru bankası hangisini önerirsiniz????

mrb kızlar bende kaç gündür coğrafya matematik çalışıyorum elimde coğrafyadan 3 kitap var üçüne birden konu konu bakıyorum,matematiktende video izleyip 4 kitap birden aynı konuyu bitiriyorum allah razı olsun adresi verendenyerimseniben

tarih gerçekten zorluyor insanı ama eğer farklı kaynaklardan çok soru tipi görürsen sınav rahat geçer merak etme ben sana datayı öneririm ben ondan çalıştım tarihide coğrafyayıda vatandaşlığıda

kızlar yenı bı derse daha basladm TÜRKÇE hihoyyyt
sözcukte anlamı kıtaptan okudum soruları kaldı bı sorularını yarın okulda çözcem sız neler yaptınız özgecım ceza sana vereliniortakders calsmadan yatmak yok ders calsmayıp dizi izledın için cezayı hakettın yoksa ben cezalandrırım bakkkklmaz:

bugunluk bukadar yetr galıba zaten dersne vardı yorucu bıgundu geldıkten sonra matematık vıdeosu izledım ve turkce calıstım

canım orda soru çözelim bölümü varya oraya 3 tane faktöriyel sorusu yazmıştım ece ismim o konuya baktıysan çözüme yardımcı olabilirmisin takıldı aklıma 3 gündüra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…