2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım ben 2008de girdim kpssye aralıkta dershaneye başladım aralığa kadar kendim çalışıyım dedim ama çok sistemli olamadım pek verimli geçmedi yani dershane başladıktan sonra bi hafta gk-gy bi hafta eğitim çalışıyodum ve o hafta içinde çözebildiğim kadar çok soru çözüyodum planlı çalıştım yani bi gece oturup tvye baktıysam ertesi gece muhakkak onun telafisini yaptım ve bu hafta şu kadar konuyu çalışmalıyım dediğim yere kadar geldim yani kısaca sistemli olmak herşeyin başı bence

daisycim cok saol cok haklısın sistemlı olmaktan gecıo hersey kac puan aldın benım bölum felsefe cnm baraj 80 bende dersaneye basladm

hoşbulduk canım :)
nasılsın? Ben bugün çalıştım içim rahat
şimdi ing. bişeyler hazırlamam lazım onlara bakıodum
belki başlarım birazdan çalışmaya
sen nasılsın?

daisycım bıde hangı kaynaklardan faydalandn canm kusura bakam ya basını cok agrıttım senın işte bole tecrubelı kazanmıs arkadsları görunce herseyı sorası gelıo ınsanın

hoşbulduk canım :)
nasılsın? Ben bugün çalıştım içim rahat
şimdi ing. bişeyler hazırlamam lazım onlara bakıodum
belki başlarım birazdan çalışmaya
sen nasılsın?

ohh ne guzel cnm kolay gelsn sana fıstık

ben de ıyıyım okulda calısamadm ıste eve geldm dınlendm bı yemek falan 6bucukta basladm calısmaya matematık faktorıyelden video ızlıom 2 sı bıttı son video kaldı yavas yavas notlar alarak ızlıom ondan uzun süruyor

canım ne demek ben yardımcı olabilirmiyim die yazıyorum zaten ben 90 aldım canım en çok tarihten sıkıntı çektim onun için lise tarih kitapları kullandım ben ve data soru bankası onun haricinde eğitimden de yargı ve ihtiyaç çözdüm bide tabi dershanenin kaynakları vardı onları çözdüm

kızlar meraba
bende yavaş yavaş aranıza sızıom:)
tam siz gibi rayına oturtmasamda ucundan kıyısın başladım ders çalışmaya
benim daha önceden temelimde yok.
size bi sorun olacak.gelişime çalışmaya başladım.gelişimle aranız nasıl
haftalık programda gelişime nekadar vakit ayırıp ne kadar soru çözüyosunuz
bide ben önce konu çalışıp sora soru çözüom.siz sürekli testmi çözüyosunuz.bir haftada bütün derslere vakit ayırabiliomusunuz.ben iki gündür gelişime bakıom.vakit kalmıo gibi

hosgeldın psiqocum aramıza bıdaha gtmek yokkkk bakk

cnm endıselenme bıızmde temelımız yok.cnm camm sen denızlılıydın demı

ya ben özet cıkarrak calısmıstım gelısımden sonra özetlrımı tekrar edıp bölüm bölum soru çözuyordm

dersane yokken sadece egıtıme calsıyordum yanı egıtımden bır derse

ama sımdı dersne baslayınca diğer derslerın varlıgını da hatırladım

kaffam allak bullak oldu

aslında bı basladgım dersı hep devam ettırmek ıstıom ama dıgerlerı ortada kalıo

bende matemetıge de basladm

daisycım ben de egıtımden yargı ihtıyac pegem yedııklmden soru çözuyorm

matematıge basladm hatta 1tane oss kıtabı al dedı hoca ona baslıcam soru bankası

canım peki gelişimden karıştırdığın konular neler bana biraz ezber gibi geldide hele her kuramcının döneminin özellikleri karışıo benim.
dediğin gibi bi dersi takip etmek zor birini takip etsen öbürü kalıo
iyice bi rayına oturtmak lazım
bende denizliliyim evet.bugün yaprak dökümü izliom.dizi bitsin gelişimden dil gelişimini tekrar edip test çözcem
matematikte konuları anlıom.ama özellikle sayılarda tesy çözerken tıkanıom çok farklı sorular var
eğitim bilimlerinden pegem yargı bide fem var elimde kaynak olarak.
genelkültürdende ihtiyaç.önce bunları bitirip sora soru bankası alcam ayrı a<yrı

canım varya gelısımı unuttum desem yerıdır ben onu baya once özetleyıp soru çözmustum baya farklı kaynaktan çözdm ama sonra öğrenmeye geçince unuttugumu hissedeıom

artık dersneyle tekrar etmıs olurum gercekten cok kuram avar ama ınsan soru çözdukce cok ıyı öğrenıo

ben sadece askı memnuyu bıde ömre bedelı ızlıom dıgerlerını eledım artık

ya tarıh cografya onlara nezman nasıl baslıcaz yaa hengı bırı yetıscekk öffffffff

kızlarr ben yoruldum valla saat 6bucuktan berı faktöriyel videosu izliom 3vıdeoydu ama yoruldm bırakıom artık bırazdaha vardı

dınlerken özetlıomda ondan uzun sürüo

baska bıseye cakıscak hal kalmadı yanı bende

zaten 2 gundur sadece matematıge calısıom

sz neler yaptınız smdıden ıyı gceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…