• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gülsum tektane yapmış soruyu...görünce yapacaktım baktım aşağıda cevap vermiş..

ben dün hiçbirşey yapamadım...bugün ve yarın telafi edeceğim

daliiiiin nerdesin canım..
ben bugün dayligt cd izleyeceğim..tarihten konu tekrarı yapıp 100 soru çözeceğim..türkçeden de100 çözmeyi düşünüyorum..

canlarım günaydın ben bugun dersaneye gtmedım cok zor geldı ve erken de kalkmadım 11 e kadar uyudum kalktım bı dusa grdm smdı kahvaltı yapcam sonra ölçmeye devam etcem

günaydın kızlar dün gece girmedim nete ama sabah 4 e kadar çalıştım.matematikten 150 soru çözdüm,coğrafyadan yeni konuya başladım 30 soru çözdüm.geometriden de çokgenleri bitirdim bir kitaptan 30 soru çözdüm.bugünde diğer kitaplardan bakıcam çokgenlere

canlarım günaydın ben bugun dersaneye gtmedım cok zor geldı ve erken de kalkmadım 11 e kadar uyudum kalktım bı dusa grdm smdı kahvaltı yapcam sonra ölçmeye devam etcem
olsun canım telafi edersin..arada kaçamak iyi oluyor..

günaydın kızlar dün gece girmedim nete ama sabah 4 e kadar çalıştım.matematikten 150 soru çözdüm,coğrafyadan yeni konuya başladım 30 soru çözdüm.geometriden de çokgenleri bitirdim bir kitaptan 30 soru çözdüm.bugünde diğer kitaplardan bakıcam çokgenlere
maşallah sana..en çok çözen sensin galiba..bende çok az soru çözüyorum ya..günde 500 yapmamız lazım bizim aslında..

saolasın hilalcim elimden geldiğince uğraşıyorum işte evet ya 500 çözmemiz lazım,matematikten olasılık kaldı tek,oda bitsin bol bol soru çözüp eksiklerim olan konuları halledicem inşlh

ececıkk masallh :nazar:valla tebrık edıyorum senıı

gülsucum nerdesınn

gülsahcımm sen nerdesınn

ayy 500 soru ben çözemem valla

VALLA BENDE ÇÖZEMEM.DAHA KENDıMDE ÇOK EKSıKLER GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ.
neden büyük yazdıysam..
neyse..tarihten hala çok eksik hissediyorum kendimi...vatandaşlık daha yüzüne bakmadım..türkçe matematiği düzene sokamadım..
haftada 1 deneme yapacağım ki sorulardan gideyim bari..hadiiin ben kaçtım..
herkese Allah zihin açıklığı versin verimli çalışmalar..

merhaba kızlar;herkes burda ne güzel;bende erken kalktım erken dediğim 9 tabi;dünkü denemeden sonra türkçeye önem vermem gerekli dedim ve sabahtan beri test çözüyorum..karışık çözdüm aynı konulardan sıkılıyorum.160 soru etmiş;paragraflardan çoookkk sıkılıyorummmm..
basakçım neden girmedin canım;iyisin demi?beyin yorgunlugu işte;dinlen canım..
ececik;ohcanımadeysin siz nasılsınız?

merhaba kızlar;herkes burda ne güzel;bende erken kalktım erken dediğim 9 tabi;dünkü denemeden sonra türkçeye önem vermem gerekli dedim ve sabahtan beri test çözüyorum..karışık çözdüm aynı konulardan sıkılıyorum.160 soru etmiş;paragraflardan çoookkk sıkılıyorummmm..
basakçım neden girmedin canım;iyisin demi?beyin yorgunlugu işte;dinlen canım..
ececik;ohcanımadeysin siz nasılsınız?

hosgeldın sekerım ıyıyım tatlım ama cok yorgun hıssettım kendımı oyuzden gtmedım evet turkceyı hepımız ıhmal edıyoruz nasılsa yaparız dıe ama paragraf çözmek sartt

nasıl gidiyor başakçım;bende birazdan çalışmaya devam edicem;bir derse takılmıcam çok sıkılıyorum.mesela tek program geliştirme çözsem aynı konular olunca bunalıveriyorum..
tüm soru bankalarımı önüme aldım;konuların yanına günleri yazdım;her gün soru çözücem..yaprak testleri okula götürüp orda çözcem..böyle işte
ölçme mi çalışıyorsun???

geldimmm arkadaşlar tarihten konu dinleyecem şimdi
ececik nasıl dayandın tatlım 4 e kadarr iyi maşallah
başağım dershaneye gitmek zoruna mı gitmeye başladı kuzucum
gülşah sen nasılsın
fatoş nereye gitti yafuu hiç göremiyorum onuu...

gülşah sen nasılsın

sagol gülsucum;iyiym;çalışıyoruz işte..acayip bir rüzgar var burda;yinede birazdan hem hava almaya hemde dün birkaç tane kolye almıştım kendime onları almaya gidicemm..
kolay gelsin sanada canım
:içelim:

nasıl gidiyor başakçım;bende birazdan çalışmaya devam edicem;bir derse takılmıcam çok sıkılıyorum.mesela tek program geliştirme çözsem aynı konular olunca bunalıveriyorum..
tüm soru bankalarımı önüme aldım;konuların yanına günleri yazdım;her gün soru çözücem..yaprak testleri okula götürüp orda çözcem..böyle işte
ölçme mi çalışıyorsun???

gıdıyo ama nasıl gıdıo hıc bılmıyorum tatlım burda da cok rüzgar var gule gule kullan tatlım kolyelerını

evet aynı dersten ben de cok sıkılıyorum sözel calsıyorsam sonra mutalaka mat çalısyorum cnm benım unuttum sanma senın su mat işi noldu:olmaz:

ölçmeye baslayamadım dun dersanede mutlak degere gectık de şöyle bı deftere bakarken bı baktım test kıtabını acmısım 30 soru çözmüşüm daha konu calaımadan soruları çözuvermsımkaydirigubbakcemile3

baslıcam smdı ölçmeye canım öptm senıopuyorumnanaktan

cnm benım senın bol soru çözmen gerekıyor cunku benım kadar konu eksıgın yok senın

gülşahcım iyiyim canım sen nasılsın...
bende tarih çzöüyordum..akşamada türkçe çalıaşacağım..
ama hiç isteğim yok valla..
nasıl eski formuma kavuşacağım ben..nerdeyse hfatadır ite kaka çalışıyorum

gülşah sen nasılsın

gülsucum hosgeldınnnopuyorumnanaktan

yok cnm zoruma gtmıyor dda cok yorulmusm dun kalkması zor geldı
bıde bugun cografya türkce tarıh var ondan

sen napıyosn sekerımm:1hug:

başakçım matematiği unutmadım ama kota sorununu hallettiğimiz an izlemeye baslıcam..bu ay 27 olması gereken faturamız 49 gelmiş;birkaç video bakmıştım oysakikötükedihüso
ohcanımadeysin arada olur böyle durgunluk canım;birkaç güne geçer inşallahh..
gelişim çözüyorum bir yandan..az sonra görüşürüzzz:lepi:

gülşahcım bence sınırsız yapın kotalı çok can sıkıcı.birazcık geçince acaip fatura geliyor..biz 50 tl lik sınırsız kullanıyoruz ama indirdiklerimizin haddi hesabı yok valla...ben sürekli video izliyorum,
facebooktan arkadaşların paylaştığı videoları izliyoruz..ayda en az 5 film indiriyoruz..teşiminde benimde takip ettiğimiz yabancı diziler var
lost,how i met your mother gibi..onları indiriyoruz..
valla çok rahat..
eğer çok izleyen indiren biriyseniz kesinlikle sınırsız diyorum ben.

haklısın canım bizde diğer ay geçmeyi düşünüyoruz;böyle kasmaktansa;bir video izlemeye korkar oldum yaa..
evet kızlar artık dinlenicem 125 adet gelişim psikolojisi devirmiş bulunmaktayım..farklı alanlardan..
şimdi bi duş alıp kafa dinleme vakti..yazık eşimi görseniz pervane oluyor..yeter ki çalışayım..akşam ne yemek var diye takılıyorum ona:)
bu arada öğretmen adayları için yeni kavramları yazıyorum..birkaç şey daha buldum bireysel faklılıklarla ilgili;
Rett Sendromu, dünyada çeşitli ırklarda ve etnik gruplarda, özellikle kız çocuklarında görülen nörolojik bir rahatsızlıktır. Bu sendromun erkeklerde de görülebileceği bilinmektedir. Fakat erkek ceninlerde bu durum genellikle, annenin düşük yapması, doğum anında ölüm veya anne karnında erken ölüm gibi durumlarla sonuçlanmaktadır.RS’li çocuklar, 6-18 aylık olana kadar normal veya normale yakın bir gelişim gösterirler. Bu süreden sonra çocuk, geçici durgunluk veya gerileme sürecine girer, iletişim kurma becerisini yitirir ve ellerini bir dilek dilermişçesine birbirine kenetler. Hemen ardından stereotipik el hareketleri, yürüyüş bozuklukları ve kafa gelişiminde gözle görülebilir bir yavaşlama ortaya çıkar. Nöbet geçirme, uyanıkken düzensiz soluk alıp verme gibi problemler de karşılaşılabilinir.

çocukluk dezintegrafik bozukluğu:Heller sendromu ve dezintegratif psikoz olarak ta bilinir. Öncesinde normal işlev gören çocuğun 3-4 yaşlarında başlayan zeka, dil ve sosyal işlevlerinde bir kaç ay içinde gelişen deteryasyondur

asperger bozukluğu:normal bir zeka gelişimi var fakat sosyal bozukluk görülüyor.dil gelişimi normal fakat yüz ifadeleri eksik,sezgisel beceriler eksik..

gülsucum dayanıyorum valla alışığım ben ders olmasada hiç erken yattığımı hatırlamıyorumkaydirigubbakcemile3gülşahcımm süpersin valla maşallah :nazar:başakcım kafan dinlersin bugün ama evdeyim diye boş durmak yok ona görekaydirigubbakcemile5hilalcim arada oluyor öyle inşlh düzene sokarsın bende ütü yaptım yarın izmire gidiyoruz ütü yaparkende boş durmadım tarihten ilk konuları tekrar ettim unutmamışımm hihoyyytşimdide çokgenlerden soru çözeyim video izleyeyimde aklımda kalsın hava burdada çok rüzgarlı hatta bunları yazarken rüzgardan saat düşmüş duvardan aklım çıktı şangır şungur:sinifsinif:ama çokta sıcak evdeyim hep gerçi ama tişörtle geziyorum kaç gündürzemuszemus

Back
X