• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hilalcim masallh nasıl o kadar erken kalklabılıyorsun

ben de smdı baslıyorm calsımaya.çarpanlara ayırmaya calsıacm
gülsucummm uyan artıkkkaydirigubbakcemile
gülsahcım özledım senı dönmıcekmısın dahamafoldumben

ya zaten yürüyüş için 6.30 da kalkıyorduma ma bugün kızım 6 da uynadı ondan bu kadar erken kalktım..
acaip uykum var.

uyandım yine uyuyakaldım kahvaltı yapıyorum arkadaşlar saolun vücut sızım dışın da iyi sayılırım ececik tatlış sanada geçmiş olsun....
yeni katılanlar hoşgeldiniz arkadaşlar...

dışarı çıktım geldim bişeyler aldım kendimi mutlu ettim şimdi başlıyorum arkadaşlarr saatda kaç olmuşşş...

Hoşgeldin 27.01

of yine uykum geldi, erken kalkıyorum uyuyamıyorum sonrada öğleden sonraki güzellik uykusuna yatar gibi yatıyorum:ecrin_bebek: uyuyum ben azcık hıhh...

şirketteyımmm.. benıde acayıp uyku bastu :) bende ankaradayım pınky gel uyuyalım boshayallersmile

kızlar ben de calsıcam dedım ama ben de calsımayıp dısarı cıktım alısverıs yaptım geldımkaydirigubbakcemile3

ohh valla başak gülsu alışveriş yapıp duruyorsunuz maşallah..bende alışveriş yapmak istiyorum aslında dikilecek şeylerimde var kestim öyle duruyor..geçen gün kafamı dağıtmak için takı yaptım bir kaç kolye küpe yaptım..kendime geliyorum biraz.

bahar yorgunluğudur berry cim.

bide ben bu ara kafamı dağıtmak için blog yaptım.onunla uğraşıyorum arasıra.

bende biraz tarihden konu çalıştım 40 soru yaptımm hepsii buuu....
bende isterim hilalll takılardannn....

kızlar napıyosunz ay ben de saatkerdr oyalanıyorum yatıyorum kalklıyorum bıısler yıyorum tv izlıyorum kpss adına hıcbısey yapmıyorm ama smdı oturyorum türkceden ve ölçmeden soru çözcem

gülsucm sen naptın tatlım

kızlar mrb ara ara takıp etmeye calıstım sızı

belkı gaza gelırım dıye ama malesef

yıne kazanamazsn fıkrını ıcımden atamadgm ıcın bır turlu baslamadm calısmaya

kendımı tanıtayım

2005 sosyal bılgıler ogrtemnlgı mezunuyum

matematgım sıfır

bu yıl 6.gırısım olacak

2.5 aylık hamıleyım

hamılelık sıkıntılarm azaldı ve vakıt de azaldgı ıcın belkı bebegmn nasıbıdır dıye aranza katılmaya

karar verdım

bılıyrm coooook gec kaldım ama ınsanın hevesı kırılınca toparlanmak zor oluyo

matematgmn olmaması benım kazanmamı engellıyo

once Rabbımden sonra sızden yardım beklıyrm yardım da demeyım de

destek beklıyrm buna hakkım var mı bılmıyrm

hepınze hayranım masallh ınsallh hayrlısı olur emeklernz karsılıgını elbet bulacaktr kızlar

opuyrm hepınızı basarılar

herkese merhabalar arkadaşlar... ben de yeni sayılırım burda ama yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
ben bugün hiç çalışamadım, üstelik sabah 6da kalktım.... temizlik yaptım, dışardaki işlerimi hallettim ve akşam da misafirim vardı, şimdi gittiler. bi iki test çözsem çok iyi olacak ama çook yorgunum.

merhaba arkadaşlar
ben bugün hiç çalışamadım şimdi başlayacam
yarına memleketten misafirlerim gelecek temizlik yaptım alışveriş oğlanı uyutuyum derken bu saat oldu şimdi başlıyorum tarih çalışacam
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ececik geçmiş olsun canım
pembe benimde kaçıncı girişim olacak bilmiyorum ama hiç çalışmamıştım daha önce ilk defa çalışıyorum daha başından bilmiyorum diye girme bence benimde tarihim sıfır ama yapacam başaracam diye şartlıyorum kendimi çalıştıktan sonra hepsi hallolur yeterki isteyelim
gülsu başak neler aldınız bakiim güle gele kullanın canlarım
hilalcim ne beceriklisin ya kıskanıyorum yani

kızlar mrb ara ara takıp etmeye calıstım sızı

belkı gaza gelırım dıye ama malesef

yıne kazanamazsn fıkrını ıcımden atamadgm ıcın bır turlu baslamadm calısmaya

kendımı tanıtayım

2005 sosyal bılgıler ogrtemnlgı mezunuyum

matematgım sıfır

bu yıl 6.gırısım olacak

2.5 aylık hamıleyım

hamılelık sıkıntılarm azaldı ve vakıt de azaldgı ıcın belkı bebegmn nasıbıdır dıye aranza katılmaya

karar verdım

bılıyrm coooook gec kaldım ama ınsanın hevesı kırılınca toparlanmak zor oluyo

matematgmn olmaması benım kazanmamı engellıyo

once Rabbımden sonra sızden yardım beklıyrm yardım da demeyım de

destek beklıyrm buna hakkım var mı bılmıyrm

hepınze hayranım masallh ınsallh hayrlısı olur emeklernz karsılıgını elbet bulacaktr kızlar

opuyrm hepınızı basarılar

tatlım öncelıkle aramıza hosgeldınopuyorumnanaktan

bence hiçbirsey için geç degıl.burası gercekten insanı moda sokuyor.birbırımızı görüp calsıyoruz hem burda senin gıbı evlı ve bebek bekleyen arkdaslar da var kimisinin de bebegi var.onlar da sana destek olcaktr

gercekten bebişinin sana şans getırcegını düşünuyorm.en önemlisi de kararlı olmak ve pes etmemek

matematık konusunda sana su sekılde yardımcı olabılırm dogan hoca var google a dogan ulu yazıp üye olabılırsın.mükemmel anlatıyor.sıfırdan anlatıyor herseyı fazlasıyla faydasını görecegını düşünuyorum.umarım yardımcı olbılmısımdr

bence bı avantajın var tarıh cografyada zorlanmzsın

Back
X