• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaslar;yine bir arkadaısmdan aldım bilgisayarını..tabi hemen size ugradım..nasılsınız bakalım?
az ççok okudum sayfaları;keyifler yerinde;yeni gelen arkadaslar olmuş;hoşgelmişler onlarda..
bende hala tamir bekliyorum..laptopların yapımı uzun sürüyor..
geçen haftaki denemem kötüydü..bu haftaki iyi gibi sanki..ilk oturumu yaptım az önce..dinlenip eğitimden devam etçem..
umarım birazdan toplanırız burda..
hava güzelken eve kapanmak ne kötü:((gezmeye gittiniz sanırım kızlar..ben hafta içi okulda oldugumdan haftasonları hiçbiryere çıkmıyorum maalesef..

merhaba kızlar
kk da problem vardı sanırsam bütün gün giremedim kimse girememiş heralde
bayaa bir boşluk oldu
nasılsınız şekerler
öğlen biraz coğrafyadan 2.konu tekrarına başladım birazdan oğluşu yatırıp devam edecem
öpüyorum hepinizi

kızlar benı hıc merak etmedınız mı bakayım:umursamaz:

daha dogrusu gülsu bılıyordu ama.bende hafta sonu ne dersaneye gttım ne de ders calstım aydından arkdsımla annesı vardı aksamüztu gttıle yenı yenı kendıme geldıım bısıler calsıcam ama yenı konu calsımam test falan çözerım cunku direk sogumusum ya odaklanmam lazım yarın hemen

sz nasılsnz kızlar

Kızlar selamlar, giremedim kk da problem vardı sabahtan beri.
Ajşam 5 ten beri çalışıyorum.Osmanlı kültür uygarlığını bitirdim videosunu sonunda of allahım ne zor bir konu :( Sonra Tüm ıslahatları bitirdim, 2. meşrutiyete kadar olan videoyu izledim. Ve bittim video izlerken notlarda aldım ve tamamen bittiğimi hissediyorum:bbo:

Kızlar ben biraz ara vereyim tv seyrediyim sonrada yatarım, daha çalışamıcam tarih bitirdi beni, allah yardımcımız olsun off:a015:

günaydın kızlar biraz gözattımda hafta sonuda boş durmamışsınız aferin size.
ben giremedim çok uğraştım ama olmadı.
bu sabah açıldı anca site..
ben çalışmadım..vaktim hiç olmadı..dün bir sürü işim vardı evde..alışverişede çıktık bide kızı parka götürdük baktım gün bitmiş bile
cmt günüde sabah erkenden pikniğe gittik.akşama kadar ordaydık
kahvaltıda dahildi..
akşam eve geldik herkesin pestili çıkmıştı.
tv karşısında pinekledik.
ama size bravo valahi..
takdir ediyorum
bende bi anama gideyim görün bakın nasıl rapor vereceğim..şunu çalıştım şu kadar soru çözdüm diye..

Günaydınnn kızlarropuyorumnanaktan
ohcanımadeysin hilaldi değilmi canım adın, hilal ne güsel yaaaa piknikler falan özledim bende, of ne güsel olmuştur, iyice doping almışsın işte..
Bende kahvaltı yapı dün ki çalıştığım tarih konularına bir göz atacağım sonra,
Bugün 2. meşrutiyet, 1. Dünya savaşı,cemiyetler, Milli Mücadele Hazırlık dönemine kadar çalışıcam.
Türkçe anlatım bozuklukları,
matematik oran-orantı
Kolay gelsin hepimize kızlar öpüyorummm çok çok çokkk canlar

günaydın canlarım ben de yenı kalktım kahvaltı yaptm dersın basınsa oturcam

anayasa calsıscam ama hıc canın ıstemıyor barı bıraz türkce çözeyım

kızım hastaydı arada sadece matematik çalıştım o uyurken şimdi daha iyi şimdi tarih okucam soru çözücem kızım iyi olursa

merhaba kızlar
kkya girilmiyordu sinir oldum
hafta sonu pek çalışamadım misafirlerim geldi temizlik hazırlık bide haftasonu tenise gidiyoruz pestilim çıktı resmen kafamçokkarıştı
9'da kalktım o saatten beri hiçbişey yapmadan oturuyorum ancak kendime geldim
dün coğ.2.konu tekrar başka kaynaktan çalışmaya başladım şimdi devam edecem
bide dün 2007 kpss genel kültürü çözdüm sorular kolaydı sanki çalışırken çözdüklerime göre
berry geçmiş olsun canım
hilalcim süpersin dolu dolu haftasonu geçirmişsin annene ne zaman gideceksin
başakcım merak etmez olurmuyuz ama zaten kkda problem vardı bizde giremedik
gülsu sen nerelerdesin ne yaptın şekerim
pikolata daha gelmedimi baya oldu yani
ececik ecesu pinky patiska mavi bengisu öpüyorum sizide fıstıklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada güşlahcım merhaba
ne kadar uzun sürdü bil.tamiri
sorma havalar güzelleşince evde ders çalışmak dahada zorlaşıyor
denemelerinedde sevindim kolay gelsin sana

kızlarr uzak kaldık h.sonu sorun vardı sitede giremedim .
neler yaptınız bakalım
berry geçmiş olsunn cnm
başakcım sen unutulurmusun hiç bende siteye giremedim
h.sonu doğru düzgün çalışamadım misafirlerim vardı

kızlar ay havalardanmıdr nedır hıc calsıma ıstegım yok bıde calsımaya 2 gun ara verınce kopmusum yenı konu calısmaıyorm oyle türkceden falan test çözuyrom

sz nasılnz tatlıslar

bende kayınvalideme gidicem kızımı ona bırakıcam markete gidicem dönüşte orda çalışıcam o kızımla ilgilenir bende biraz çalışırım artık.malum kayınvalidem yan komşum

-Arkadaşlar ben lise mezunuyum ilk defa kpss ye girecem sizce üniversite mezunlarının yanında şansım çok mu az? birde kazanırsam yaşadığım şehir dışında başka yere mi atanacam sonradan gr-eri dönme şansı var mı?

2 haftadır bu roacutanne dan dolayı depresyondayım o kadar kötüyüm ki olmayacak işler yaptım kızlar.
öldürseniz hak:((
ilk önce sesli sohbet sitelerinden birinde müzik dinliodum:(( sonra devam ederim kızlar çıkmam lazım:gitme:
bir çocuk geldi konuştu konuştu ve beni kendine hayran bıraktı evlenmek istiyormuş
falan filan terbiyesizliğini görmedim tanımak istiyorum seni dedi her gün konuşuyorduk hayallerimizden falan
sonra bir kız geldi o siteye şimdi gece gündüz o kızla
beni görmemezlikten geliyor:( çok üzülüyorum nasıl unutcam onu.
diyorki sabret o kızıda tanımak istiyorum ben ne yapıcam çok bağlanmışım ona:(
aslında sırf internetten biri ama neden böyle oldum ben:(( akıl verin nolur derslerimi aksatmaya başladım

Son düzenleme:
kızlar beni ihtiyaç yayıncılıktan aradılar. ihtiyacın setini almıştım netten numaramı ordan bulmuşlar. akşama misafir öğrenci olarak canlı derse katılıcam. ben kayıt olmayı düşünmüyorum dedim. o da bana kayıtlı videolar olduğunu onlar içinde kayıt yaptırabileceğimi söyledi. bizim indirdiğimiz videolar var ya onları diyor. fiyatı 150 liraymış. biz zaten indiriyoruz onları. kayıt olmak gibi bir niyetim yok ama dersi canlı izlerim hiç değilse bişey öğrenmiş olurum.

merhaba arkadaşlar... ben bu hafta sonunu tamamen matematiğe ayırdım, Doğan hocadan videolar dinledim, bi sürü test çözdüm falan..Türkçe'den de 2-3 anlatm bozuklukları çözdüm.
bugün de 3 matematik testi çözdüm, ortalama 20şer sorudan. bir tane daha çözüp şimdilik bırakıcam, malum akşam yemeği vs. bakalım, ezelden sonra devam ederim herhalde artık...

Fatosbrn ve tüm kızlar kocaman öpüyorum ben de sizleri a.s.

Back
X