• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bu arada arkadaşlar ben ihtiyacın coğrafyasını dün dinlemeye başladım kafamdaki birçok şey oturdu..adam çok güzel örneklerle anlatıyor..
çoğu şey ezberdi ama mantığını bilmediğim için unutuyordum..gerçi bilgilerim çok taze yine unutabilirim sonra ama dağ,ova,akarsu,yeraltı zenginlikleri vs vs hepsinde bağlantı var ve hoca çok güzel açıklıyor..
tavsiye ederim.

Kızlar merhaba bende bu sene KPSS sınavına gireceğim. Elimden geldiğince sizleri takip ediyorum.. Bende matematik ve türkçenin büyük bölümü sizce yetişir mi akannehir tarih , coğrafya varrrr :1shok:

merhaba burcu..valla senin çalışma hızına planına göre değişir..
2 ayda adam gibi çalışıp 90 üstü alanda var..1 yıl boyunca savsaklayarak çalışıp 70 i geçemeynde var..
yani güzel bir çalışma programıyla hepsini yetiştirirsin.

Gunaydın kızlar, hilal canım bende senin gibi sıkılıyorum zorluyorum, çalışma isteğini oluşturmaya çalışıyorum hep içimde..burcu hoşgeldin, benimde çok eksiğim var yetiştiriirz inşallah.

hilal,burcu basak, ecesu,ececik,gülsü,mavli,patiska,pikolata ve herkese iyi çalışmalar kızlar.

pink ecesu mavli hilal gülsu günaydın kızlar gülsu hoşgeldin,pinkycim saolasın canım sanada kolay gelsin mavlicim kıyamam sana boşver o kadar olsun kpss geçsin kiloları sonra düşünelim,ya ben pek giremiyorum odaya götürüyorum pc,yi ama internet bağlantısı oturma odasında gece de bilgisayar kucağımda uyuyakalıyorum bazen ecesu canım benimde akşam aklıma geldin sınavı nasıldı acaba diye sen bu sınava bakıp canını sıkma kpss bunun yanında kek kalırolumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlar

bugün önce temizlik yapacağım. yorgun olmazsam ders çalışmaya başlarım
dünkü sınav beni kendime getirdi sağolsun eşim de sen kpssde bişey yapmazsın dedi
geometri sorularına hiç bakmadım sınavda dün eve gelince eşimle baktık bunları yapamıyorsan tüh sana falan dedi. eşimin sayısalı çok iyi
nasıl moralim bozuldu anlatamam ağladım valla
sonra matematikten en az 25 net çıkarmam lazım diye söz verdim kendime
daha çok çalışıcam artık... beni daha çok hırslandırdı bu sınav

herkese iyi çalışmalar...

bertu günaydın,patiska,pikolata göremedim kızlar sizi pikocum kuzenin gitmedimi sözünede az kaldı:sinifsinif:bende tarih videolarına devam ediyorum coğrafya aynı şekilde hepsinden az kaldı bitsin vatandaşlığa başlıycam sositososito

Son düzenleme:
günaydın hoşgeldin diyen arkadaşlar çok saolun düna akşam sadece mat denemesi yaptım yorulmuşum bide hastayım karnım da ağrıyor dışarda öyle çok yağmur yağıyor ki...
ecesu sorular zor muydu tatlışım bi alıp bakıcam bugün üzülme oss farklı zaten kpss ye iyi alırız inşallah
pinky ,ececik siz nasılsınız başladınız mı çalışmaya
başağım sen nasılsın ne oldu bebişim niye sıkıntılandın öyle ...
hilal tatlım sen mattan sadece zor sorulara bak nasıl olsa diğerlerini hemencecik yapıyosun...
bugün kü planım şöyle coğrafya ve işçi problemleri çünkü dikkat ettim denemelerde bazı değişik işçi problemleri oluyor yapamıyorm ...
öğlene başlıycam bi anneşe gidip gelecem..çıkıyorum arkadaşlar size iyi çalışmalar...

saol gülsucum bende öss sorularını indirdim bi göz atayım bakalım,hadi git gel anneciğinin yanına başla bakalım tam gaz herkese kolay gelsin kızlar bende internetee girmişken doğan hocaya takılıp sonrada videolardan izlerim

Aslında denemelerde sağlam kafayla okumak lazım arkadaslar soru çözerken akıl problemlere hayallere dalarsa olmuyor...ben bunu aştım çok şükür haftayı günlere böldüm tüm dersleri yerleştirdim programa cocuk olmaması avantaj belki de..akşamları eşimle ilgilenmekten gezmekten calışamasam da durumum gittikçe iyiye gidiyor..tarih netlerim ilk denemede 4tü ..su an 24 .25 lerde...yapılmayacak bi şey yok..ben sıfırdım tüm konularda ve şu an 80 alıyorum hedefim 85 inş...kolay gelsin hepinize..bol soru ve mantık yetiyor..

günaydın arkadaşlar

bugün önce temizlik yapacağım. yorgun olmazsam ders çalışmaya başlarım
dünkü sınav beni kendime getirdi sağolsun eşim de sen kpssde bişey yapmazsın dedi
geometri sorularına hiç bakmadım sınavda dün eve gelince eşimle baktık bunları yapamıyorsan tüh sana falan dedi. eşimin sayısalı çok iyi
nasıl moralim bozuldu anlatamam ağladım valla
sonra matematikten en az 25 net çıkarmam lazım diye söz verdim kendime
daha çok çalışıcam artık... beni daha çok hırslandırdı bu sınav

herkese iyi çalışmalar...

ahh canım geçen hafta denemeden sonrada kardeşim aynı şeyi bana yaptı hala moralim bozuk boşverelim onları çalışıp sonunda onları utandıralım arkadaşım

kızlar merhaba sabah sınava gtmedım öğleden sonra egıtım bılmılerıne grdım genc akademının baya kolay geldı aslında kafam dagınık ya daha ıyı yapabılrdım

hoca genelkultur genel yetenek kıtapcıgını da verdı yarın yap gel dedı aksam onu yapcam hepınız ıyısnzdr ınsallh kızlar.benım canım sıkkında derse odaklanmamıyorm anlıcgınz hıc ıyı degılım

başakcım anlıyorum seni..benimde kafam dağınık odaklanamıyorum..
hatta öğleden sonra kızı anneme bıraktım çıktım alışveriş yaptım..
çanta,ayakkabı,annemede çanta,gömlek,yazlık hırka,bir tanede klasik triko aldım misafirliklerde giyerim diye..
bu ay çok alışveriş yaptım..kocacım hiç sesini çıkarmıyor yazık:asigim:
ama bende her zaman bişeyler alan bi tip değilim ihtiyacım olanları alırım..ama bu ay abarttım.bilmiyorumkismile

kızlar motive güzel doğru aslında 3 ayımız var iyi asılırsak yapamayacağımız bişi yok guclubacismile
ben ilk önce genel yetenk kısmını bitirip saon 2 ay genel kültüre çalışıp deneme çözmeyi planlıyorum sizce nasıl olur? ohaoldumsmile

kızlar motive güzel doğru aslında 3 ayımız var iyi asılırsak yapamayacağımız bişi yok guclubacismile
ben ilk önce genel yetenk kısmını bitirip saon 2 ay genel kültüre çalışıp deneme çözmeyi planlıyorum sizce nasıl olur? ohaoldumsmile

valla canım dediğim gibi güzel bir program yapıp ona uyarsan..sıkı bir şekilde çalışırsan bitirirsin..

kızlar hepinizi çok ama çok özledimolumunekankayizsmile
kaç gündür giremedim, kuzenim bizdeydi, internete girip duruyordu ben de modemi söktüm:jeyyar:ne kadar cani bir kuzenimkaydirigubbakcemile3napim öss ye son günlerini iyi değerlendirmesi gerekti.

açıkçası çok verimli çalışamadım, tarihten konulşarım bitti çok şükür, coğrafyadan da az kaldı. tabi oturtmam gerekn bir çok şey var.bugünde hiç çalışamadım acayip hastayım.

geçmiş sayfaları okuyamadım, hepinizi çok çok öpüyorum Şeniz
burası bana bağımlılık yapmış, kaç gündür aklım sizde kaldı kızlar
hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan

sela kızlar valla hep aklımdasınız cepten girebiliyorum sadece bugün atatürk dönemi dış politika ve ilkelere başladım.osmanlı kültür uygarlıktan ihtiyaç akıllı tarihteki soruları ve kırmızı ihtiyacın tarih kitabındaki soruları çözdüm.birazdan ihtiyacın çek kopartlarından çözücem bu ayki hedefim
ıhtiyaç çek-kopart test Genel k. Ve Genel Y
Halil hoca coğrafya soru bankasını
Akıllı tarih
Akıllı coğrafya yı bitirmek.

Back
X