• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

slm arkadaslar bende kpss calısanlar grubuna dahıl olmak ıstıyorum ne yapabılırım tıbbı sekreterım suan ozelde calısıyorum tabıkı memurluk ıstıyorum ozel yorucu oluyo gecen sene hıc calısmadım kpssye 72 aldım busene calısırsam daha ıyı olabılırım....sımdı calısıyorum bıraz bıraz ama daha programlı olmak ıstıyorum

günaydın kızlar patiskacım anneciğine geçmiş olsun mavlicim annecin umreye gidiyor demek Allah kabul etsin şimdiden,gülşahcım hoşgeldin dün gece 4 te yattım coğrafyadan video izledim analitik geometriyi bitirdim 100 tane soru çözdüm tarihtende 260 tane soru yaptımzemuszemusşimdi kahvaltı yapıp başlıycam çalışmayasositososito

günaydın kızlarzemuszemus

patiskacım annene acil şifalar:Saruboceq:

mavlıcım ınsallh kardesının sonucları istedgnz gıbı sonuclanır

ececık ecesu hılal pınky pıkolata gülsucum gülsahcım nasılsnz kızlar

günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım hemen başlıyorum ece süpersin okadar çok nasıl çalışıyorsun çok şaşırıyorum evin işini yemek falan filan kocacın nasıl yetişiyosun helalın var
mat ve coğrafya çalışcam...

günaydın ececik ve başak iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar ececik annem değil annemin annesi(ağız alışkanlığı anane diyorum bide yazmışım)Rabbim isteyen herkese nasip etsin! evlerimiz yanyana olduğu için bütün gün beraberiz.........

iyiyim başakcım saolasın sende bir an önce toparlan moralin bozuk olmasın az kaldı artık dayanın kızlar dünyevi işleri işleri temmuza erteleyelimkaydirigubbakcemile3gülsucum annem hala yanımda geçen cuma da kayınvalidem de geldi valla hiçbirşeye elimi sürdürmüyolar dün öğlen 1 de oturdum sadece akşam yemekte kalktım gece 4 e kadar çalıştım annemler dolaşmaya çıktı ben kaldım çalışayım diye onlara alışmışım evde tek kalınca oturup ağladım:gitme: eşimde akşam 7 de geliyor yemek yiyip uyuyakalıyor hatta ayağıma döner sen çalış diye,23 nisanda memlekete gidip hem annemleri bırakıcaz hem 2 gün kalıp döncez yeğenlerimi özledim ondan sonrada vatandaşlık başlıycaam daha çok çalışırım yalnızkenhihoyyytmavlicim hızlı okudum sanırım kusura bakma canım Allah kabul etsin isteyen herkese nasip etsin inşlh:Saruboceq:

kızlar ATATÜRK sivas,erzurum ve pozantı kongresine katıldı dimi,geçen deneme sınavında hepsi dedim cevap anahtarında erzurum ve sivas diyordu da emin olayım diye sorayım dedimCADIARZU

canlarım ben çalışmaya gidiyorum birazdan pazara çıkarız akşamda yaprak dökümüyle unutulmaz var gerçi ben 3 haftadır yaprak dökümünü eledim unutulmaza bakıyorum yoksa bütün akşam boşa gidiyor:sinifsinif: çarşambaları hiç sevmiyorum:sinifsinif:hepinize kolay gelsin canlar yerimseniben

günaydın kızlar nasılsınız..
gülşahcım hoşgeldin
patiska geçmiş olsun allah şifa versin annene..
mavli kardeşininde hakkında hayırlısı olsun..yada şöyle diyelim..gönlünüzün muradını Allah hakkınızda hayırlı eylesin..
offf çok zorlanıyorum ders çalışırken bazen çok kopuyorum olaydan..
dün nasıl başardım bilmiyorum geç yattım soru çözdüm..2 video izlemiştim gün boyunca..100 tarihten çözdüm
100 matematik çözdüm
43 tane türkçe çözdüm

sabahtan beride doğru düzgün bişey yaptığım söylenemez..o kadar uykuluymuşum ki 6.30 annemlerin gittiğini duymamışım..baktım tele anneanneler aramış..dedem öldü de ondan gittiler sandım..meğerse anneannem çok hastaymış onu alıp acile götürmüşler..bizde kızla evde durduk..evi topladım,gelirlerse diye kahvaltı hazırladım..
gossip girl izledim netten:tomato::tomato::tomato:
yabancı diziler daha iyi en azından süre baımından..en uzunu 40 dk oluyor bizimkiler gibi 90 dk değil..ondan çok vakitte almıyor..zaten 2 dizim vardı türklerden ikiside çok zaman kaybı koca gecemi alıyor diye bıraktım..
şimdi çayımı yudumluyorum ve tarih dinleyeceğim
tek tek saymıyorum hepinizi öpüyorummŞeniz

hilalcim bende aynı duayı ediyorum(Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle)AMıN! ececik sen bizim evi görücen çarşambaları aynı anda yaprak dökümü,canım ailem,sakarya fırat izleniyor :roflol: ama benim dizim cuma gecesi gönülçelen diğer dizilere pek bakmıyorum artık hilal anneannene geçmiş olsun canım sen ailenden sözederken sanki kendimi dinliyorum ailelerimiz benziyor galiba benim dedem 3 sene önce vefat etti beni çok severdi,bazen annemleri evde bulamayınca birine bişeymi oldu diye düşünüyorum, dedim ya sen anlatınca kendim konuşuyormuşum gibi geliyor:):)

ben de kpss den koptum sayılır video izliom sadece sonra da alese çalışıom bol bol ya kpss olmazsa diye

kızlar dershaneden geldim, dün uyuyup kalmışım bir daha giremedim.

gülşahcım hoşgeldinopuyorumnanaktan
patiskacım çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir annen.olumunekankayizsmile
ececim cevap hepsi olucak, pozantı son katılıdığı kongre.bazen yanlışlıklar olabiliyor.
başakcım sen ne yaptın bugün çalışabildin mi? kendimizi toparlamamız gerek, hadi birbirimizi gaza getirip ders başı yapalımkaydirigubbakcemile
kronik unutkan cevap için teşekkür ederim, sorularımın devamı gelecekkaydirigubbakcemile3
hilalcim ne güzel sen de çalışma temponu oturttun maşallah. darısı başıma:sinifsinif:gelen giden eksik olmuyor, Allah eksik etmesin ama ders çalışırkende kimse çekilmiyor.
ecesu, gülsu kızlar maşallah güzel çalışıyorsunuz:lepi:

kızlar dershaneden gelince hemencik 100 tane coğrafya çözdüm. hemen size soru sorayım, hem bilgileriniz tazelensin:kedi:
soru 1) Türkiye de alpin çayırlarının olduğu yerde yazın yaylacılık yapılır.
aşşağıdaki hangi illerde yaylacılık yapılmaz?

Kars
Zonguldak
Edirne
Rize
Adana

soru 2) aşşağıdaki tarım ürünlerinden hangisi yağ endüstirisinde hammadde olarak kullanılan bir bitki değildir?
mısır
saoa fasulyesi
ayçiceği
pamuk
fasulye

kızlar hemen ders başı yapıyorum akşama temizlik var, o zamana kadar biraz çalışmam gerek. Allah hepinize zihin açıklığı versinopuyorumnanaktan

bende bugün matemaik çalışıcam umarım ve tarih.yarında tarih ders tekrarına gidicem bakalım.en son hünkar iskelesinde kalmışlardıadana-fasulye

kızlar dershaneden gelince hemencik 100 tane coğrafya çözdüm. hemen size soru sorayım, hem bilgileriniz tazelensin:kedi:
soru 1) Türkiye de alpin çayırlarının olduğu yerde yazın yaylacılık yapılır.
aşşağıdaki hangi illerde yaylacılık yapılmaz?

Kars
Zonguldak
Edirne
Rize
Adana

soru 2) aşşağıdaki tarım ürünlerinden hangisi yağ endüstirisinde hammadde olarak kullanılan bir bitki değildir?
mısır
saoa fasulyesi
ayçiceği
pamuk
fasulye

pikocum tesekkur ederım bıraz daha ıyıyım suana kadar calsıtıkları boşa gtmesın dıe calışmaya basladm gıbıkaydirigubbakcemile4

bugun cografyadan bölgelere basladım karadenz bolg. calsıtım bı ara verdım yemek yedım derken 2 saat gecmısbilmiyorumkismile

canım sorularına bıldgm kadaryla cevap vereyım.zannedersem
1.soru adana 2.soru da fasulye

canım alpin cayırları yuksek ve yagısın fazla oldugu yerlerde bulunuyor.oyuzden adana dıe düşündum

umarım yanlıs bılgı vermemısımdrnaniknanik

kızlar merhaba...
ohcanımdeysin, pikolata, gülsu, mavli, ececik, başak iyi dileekleriniz için çok teşekkür ediyorum, mutlu oldum geçmiş olsun dileklerinizi okuyunca..
Bugün çalışabiliyorum biraz. tarihten bir video izledim, ıslhatlar ve 1 meşrutiyeti.
şimdi de matematik videosu izlyeceğim, akşama da test çözerim inşallah.
çok öpüyorum, hepimize kolay gelsin...

sagolun arkadaslarımmmm hoşbulduk:))
bende okuldan geldim ve yemek yapıcam şimdi
bu sene çok yoruluyorum 34 saat derse giriyorum kurslarla beraber..
bende konu çalışmıyorum ne zamandır..soru çözüyorum..sizden ayrılalı çok ta gelişme göstermedim..aksine baya düştüm..5. denemeleri yaptım düşünün..ama sizinle birlikte hızlanacagımı düşünüyorum..
akşamları soru çözüp hafta sonları deneme yaparak degerlendircem son ayları..
basakçım canım msn'e girilmiyor bilgisayar geldiginden beri..kldırıp kurmama ragmen olmadı..
dersane nasıl?neler ekledin canım;son denemelerden falan bahset biraz..

Back
X