• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

piko soruyu ilk gördüğümde edirne demiştim ama yazmamışım..adana gibi yerlerde yazın millet yaylaya çıkıyor onu biliyorum..edirne yakınlarında oturduk orada hiç yayla duymadım..yani fiziki coğrafyayı çok iyi bildiğimden değil hep çevreden bilgi..

bende sabahtır 94 tarih çözdüm birde video izledim..ıslahatları karıştırıyorum unutma safhasına gelmişim..kimin döneminde neler yapıldı tek tek ezberlemeliyim..
inkılaptan tbmm dönemine kadar iyi unutmamışım ama onu çok güzel çalışmalıyım...satır satır...

birazdan komşuya gideceğiz..bu arada daymlar dün annenanemi götürdüler..onların oturduğu ilçede özel hastane var oraya gideceklermiş..bizde değil..
gelince türkçeden video izlerim spor yaparım hem sonrada soru çözerim

kolay gelsin herkese öptüm

yaylacılık yuksek kesimlerde olmuyor muydu hilalcimm. of bu soruları yapmak için gidip görces mi tümtürkiyeyi bilmem kiikaydirigubbakcemile3

gülsucum cnm kolay gelsin sanada, beryy geçmiş olsun
bende yüzde problemlerinin videosunu seyrettim ekol hocadan ve ihtiyaçtan. şimdi ihtiyaç videolardan bölgeleri izlicem tüm bölgeleri bitircem inşallah bugün.

Ben Kadınlar Kulübünü keşfedeli Kpss çalışmayı bir türlü beceremiyorum,

Bağımmlılık yaptı burası bende,bir aydır hiçbir şey çalışmıyorum,

Kafayı yicem yakında..

Eğitim Bilimlerine hiç başlayamadım daha.....

Amannnnnn usandım bu Kpssden yaaaaaaaaaa....
:1shok::sm_confused:senağlamakafamçokkarıştı

kızlar masulsnz ayy benım karnımın sag tarafına çok kötu bı agrı grdı calısamıyorm bıle üşüttmmu kı.apandist gıbı bişeymı kı

slm ben geldim bende dün giremedim ama akşam 210 tane tarih çözdüm ve konu çalıştım bugün dershaneden yeni geldim kitap felan aldım.temize geçilcek notlarım var onları hallettikten sonra inşallah soru çözcem bakalım.bide dershaneye giden arkadaşlar hangi denemeleri yapıyolar sizlere kaç net çıkarıyosunuz acaba

basakcım cnm gecmiş olsun
azul ve sevinc hoşgeldiniz.
nerdesiniz pikocum,patiska, gülsu,fatos, mavli nerdesiniz kızlar

canlarım bende coğrafya bölgeleri bitirmekle uğraşıyorum şu anda.
öpüyorum yanaklarınızdan

pinky bilmem ki valla ben mersindeyim..antalyada da mersindede yazın yaylaya çıkıyorlar mış..adanadanda bir tanıdığımız söylemişti sanki aklımda öyle kaldı..
çok aldatıcı sorular var yaa..

neyse ben geldim ve 1 saattir nette takılıyorum..şimdi başlıyorum soru çözmeyeeeeee.

bu arada yeni gelenler hoşgeldinizz..

basakcım cnm gecmiş olsun
azul ve sevinc hoşgeldiniz.
nerdesiniz pikocum,patiska, gülsu,fatos, mavli nerdesiniz kızlar

canlarım bende coğrafya bölgeleri bitirmekle uğraşıyorum şu anda.
öpüyorum yanaklarınızdan

tesekkur ederım tatlım

kızlar bend e marmara bölgesını bıtrdm 125 de soru çözdm yemege oturcaz smdı ayyy askı memnunun saatı de yaklasıorr
sositososito

hilalcim aklında dopru kalmış ama ne demişler çok okuyan değil çok gezenmiydi öle bişiydi işteu:sm_confused:

aaa aşkı memnun vardı dimi başakcım unutmuştum hehhhhhh heyo heyoookaydirigubbakcemile3

bende şimdi telde konuşuyorum
anamurdaki bütün arkadaşları sırayla arıyorum bakalım bensiz napıyorlar diye..:)))))

kızlar nerdesınz kımsecıkler yook ben de dizi izlerken 45 moduler sorusu çözdm.

öff yarın sabah deneme sınavı var dersanede.mafoldumben

gülsucum napıyosn

kızlar ben bı 9soruluk paragraf testı çözdm bırazdan da yatıcam sabah erken kalıcam umarım aman gtmıyım demem.sınavım var gözrüşürrsz iyi gecler kızlar:1hug:

mattan 100 soru yaptım yatıyorum nerdesiniz arkadaşlar aşkolun yani kimse yok ececik sabahlıyosun da niye uğramıyosunn ecesu sen nerelerdesinn...sositososito
başağım olumunekankayizsmile çoktan uykuya daldın galiba iyi geceler bende uyuycamm...:1closedeyes:

Günaydınnnn arkadaşlarrrra.s
oy oy en erkenciniz benmiyim bugün. Sabah 7 de kalktım. ama daha yeni ders başı yapıcam. Cografya bölgelere devam ediyorum.ınşallah bitiricem.
öpüyorummm kızzlarrrrrrr

günaydın arkadaşlar okadar yorgunumki.:sinifsinif:..... dün anneannemi umreye yolcu ettik ama bittik pasoport işlemlerinde sorun çıktı şirketin hatası yüzünden bizimkiler iki saat şirket yetkilileriyle tartıştılar kardeşimi annemi sakinleştireyim derken 20 yaş yaşlandım en sonunda annanem kafilesinden ayrı yanlışlık kurbanı iki kişiyle daha istanbul aktarmalı gittiler sabah aradık varmışlar ama çok yorgun hissediyorum kendimi hiç ders çalışasım yok ama başlamam lazım :(:(:(

günaydın arkadaşlar

ben 2 gündür hiç ders çalışamadım.
arkadaşımın eşi 10 günlük göreve gitti
ne zaman arasam ağlıyor kadın, bende onunla ağlıyorum telefonda
çeken bilir derler ya dayanamadım dersi bıraktım arkadaşıma gittim
dünde o bana geldi o yüzden ders çalışamadım

mavlicim Allah kavuştursun, hayırlısıyla gidip gelsin inşallah.
pinky canım maşallah erkenden uyanmışsın. ben 7,30 da uyanıyorum tekrar yatıyorum eşimi gönderdikten sonra.uyumayaya alışsam çok iyi olcakta...

gülsu, başak, bery, patiska, pikolata, fatoş, hilal,pinky, gülşah, ececik, mavli nasılsınız kızlar ? neler yapıyorsunuz?

günaydın kızlar dün kurtuluş savaşına çalıştım tüm derslerden karışık 350 soru çözdüm.gülsucum bizim modem oturma odasında kayınvalidem de orda yattığı için giremiyorum malesef kahvaltı yapınca odama götürüyorum sabahları getirip size bakıp yine çalışmayayerimsenibenkahvaltı yapayım başlıycam birazdan yukardaki yüzünden yine sinirden ağladım :kızgın:offfffff offffffffffffff:1closedeyes:

Back
X