• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selaam arkadaşlar! patiskacım moral için sağol 2 ay sıkı çalışsak yaparızda nasıl sıkı çalışıcam onu bilmiyorum hep bişeyler çıkıyo:(:(:(:( ama uğraşıcam bakalım yarın sabah denemem var 80 net yapabilsem yarın için onada razıyım aaaah inşallah yaparımda sıkı çalışmak için motive olur:sinifsinif:

yaparsın mavlicim, ben inanıyorum sana... yarın sınavdan sonra haber ver oldu mu? kolay gelsin... bizim de ihtiyaçtan deneme sınavı yüklenmiş, ama hafta sonu ancak yapabilirim herhalde.

kızlar nerlerdesnz ben de cografya çözdm karısım problemlrınden video izledım biraz da karısım sorusu çözdm smdı bıraz daha bölgeler çözcem

slm kızlar kimsecikler yok ben çok fenayım iyileşemedim hatta bugün daha kötü oldum konu çalışamıyorum boş durmayayım dedim yatıp kalkıp soru çözdüm tarihten 230,matematikten 100,coğrafyadan 150,türkçeden 20 soru çözdümkaydirigubbakcemile2bizimkilerin fabrikasında biri vardı gece işteyken eşi eve sevgilisini almış biri arayıp eşine söylemiş oda evde basmış hemde çıplak adamı öldürmüşakannehiryazık oldu adamcağıza hapislerde sürünecek kadına hiçbişey olmayacak:kızgın:

slm kızlar kimsecikler yok ben çok fenayım iyileşemedim hatta bugün daha kötü oldum konu çalışamıyorum boş durmayayım dedim yatıp kalkıp soru çözdüm tarihten 230,matematikten 100,coğrafyadan 150,türkçeden 20 soru çözdümkaydirigubbakcemile2bizimkilerin fabrikasında biri vardı gece işteyken eşi eve sevgilisini almış biri arayıp eşine söylemiş oda evde basmış hemde çıplak adamı öldürmüşakannehiryazık oldu adamcağıza hapislerde sürünecek kadına hiçbişey olmayacak:kızgın:

ececık canım gecmiş olsun sana.

canım bu satte aldgımm en ilgınc haberdıı ayyy ne insanlar varr:1shok:

kimsecikler yok akşam çalışamadım yavv dizimi izledim annemgile gittim sıkılmışım evde bugün iyi geldi banyo yaptım gözlerim çok ağrıyor sıcak suyu yine abartmışım temiz oluyum derken bayanssulusmile
3 bölge bitirdim 44 tanecik de soru çözdüm yarına kaldı bakalım gerisi...
ececik geçmiş olsun ayyy hasta hasta yine süpersin Allah muhafazaaa...

Gunaydın arkadaşlar,
erken kalktım tarih videolarına devam ediyorum, 3 günde bitirmem lazım kalan tarih videolarını
herkese kolay gelsin..

arkadaşlar ben 1 mayısta çalışmaya başlıyacam inş yetiştiririm ama eğitim çalışmayacam ne olur beni motive edin yaparsınız detin kardeşimin düğünü vardı hiç çalışamadım.hep çok yoğndum

2 ay çok sıkı çalışılırsa kazanılacagını düşünüyorum ama tabi gercekten çok sıkı çalışılırsa.

günaydın canlar gülsucum başakcım saolun kızlar bugün dünden de kötüyüm kalktığımdan beri ağlıyorum boğazımda çok kötü bugün nefes alamıyorum annem olsaydı keşke o yanımdayken iyiydim hastalanmıyordummafoldumbençay yaptım simit almıştı eşim dün zorla yemeye çalışayım bakalım bir an önce geçsin nolurrr evvelsi gün rüyamda tarih dün matematik çalışıyordumm bu gecede sınava 1 hafta kalmış vatandaşlığa başlamadım nasıl yetiştiricem baştan savma olacak diye ağlaya ağlaya uyandım ardından osmanlının bi camisinde fatiha okuyup dua ettiğimi gördüm:Saruboceq: konu çalışamayınca vicdan azabı duyuyorum ilacta kullansam hemen geçmiyormafoldumben

ecceık canım saglıgın daha önemli dinlen biraz ama hıc calsımadan sadce yat

kızlar ben de 11gıbı basladım bölglerden 150 soru çözdm biraz dinleneyım sıkıldım

merhaba kızlar... ben de sabah osmanlı duraklama ve gerilemeye çalıştım, test çözdüm 100 tane kadar.
şimdi belalım olan köklü sayılar videosunu izleyeceğim doğan hocadan.. ya çok kolay ama soru çözerken nası yapılacağı aklıma gelmiyor... deli oluyorum...
Ececik canım bugün izin ver kendine, hiç bişe yapmadan bütün gün yat, ama gerçekten yat... bol bol da vitamin almaya çalış, yarına daha iyi hissedersin umarım :teselli:
çok iyi anlıyorum seni, ben de çalışamadığımda içim rahat olmuyor bi türlü ama bu bi iki gün yatmazsan atlatman uzar, o daha büyük kayıp olur... çok geçmiş olsun canım

bende sabah 10 buçukta kalktım yemek yaptım halam uğradı biraz oturdu 4 bölgeyi bitirdim 153 soru yaptım sıkıldım arkadaşla buluşcaz dışarı çıkıyorum başağım kolay gelsinn kaydirigubbakcemile4 bilmiyorum bebişim
nerdesiniz kim se yok yinee kaydirigubbakcemile2

gülsucum nereye gttın sen bakayım.tesekkur ederım canım. burda da müthiş yagmur yagıyor.

ben de bölglerı bıtrdm baya soru da çözdm.ama madenlerı ezberlemedım hıc.

simdi biraz da egıtım çözeyım barı

selam arkadaşlar!.... bugünüm çok kötü geçti:(:( ...PATıSKAcım sınavdan sonra haber ver demiştin ama hangi yüzle yazıcam bilmiyorum 73,5 net iğrenç hemde kolay bı sınavdı gece sınavda hiçbişey yapamadığımı gördüm,sabah sınava girdiğimde de habire saatime baktım yetiştiremiycem diye elim ayağıma dolaştı bi telaş bitelaş birtürlü sakinleşemedim netlerime bakarken bile ellerim titriyordu ben ben heycanlandım inanamıyorum ünv.sınavında bile bir gram heycanlanmayan ben basit bi denemede heyecanlandım gerçi heycanlanmasamda ancak 5 net daha fazla yapardım diğerlerinin netlerine baktım sözellerim aynı hatta benim daha fazla ama onlar 20 mat yapıyor ben 5 bu matı halletmeden benim netler yükselmiycek anlaşıldıbugünden itibaren sıkı bir çalışmaya başlıyorum 15 gün sonra bir denemem var ozamana kadar mattan en az 15 yapabilmeliyim benim için dua edin:teselli:

mavli üzülme canım,düzelicek dah aiyi olacak inşallah, bende bugünden itibaren sıkı çalışmaya başlıyorum, bu akşamdan.

mavlicim ihtiyacın tarih videolarını bitirmeye çalışıyorum,şu anda kurtuluş savaşı muharebelerindeyim 2. inönü savaşına geldim. bitecek inşallah bikaç gün içinde tüm tarih videoları, sonrada tüm coğrafya videolarını bitiricem inşallah

mavlicim ihtiyacın tarih videolarını bitirmeye çalışıyorum,şu anda kurtuluş savaşı muharebelerindeyim 2. inönü savaşına geldim. bitecek inşallah bikaç gün içinde tüm tarih videoları, sonrada tüm coğrafya videolarını bitiricem inşallah

kolay gelsin pinkycim bende doğan uludan üslü sayıları izliyorum

Back
X