• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba kızlar, ben çalışamadım bugun canımı sıkan bi çok şey oldu yine, sizler ne guzel çalışıyosunuz,

of ben bi türlü dikiş tutturumadım yapamıcam sanırım

kızlar merhaba dersaneye gttım yenı geldım 7d edersım vardı 9 gıbı bıttı sonra bırseyler aldım kendıme sonrada kardesımle yemek yedık yenı geldıkk

bı yandan aldıklarımı denıyorum ve yarın dersneye gıderken ne gysem dıe düşünuyorm bıyandan da sıze bakayım dedım

güle güle giyy başağım iyi yapmışın ama mavli üzüm agacı olmaz.....
ya ben az soru çözmeye başladım mattan şöyle bi karar verdim daha doğrusu eşim kızdı çok az soru çözüyosun mattan taktın tarihe dedi ben de akşamları hep mat çalışmaya karar verdim önce bi sürü çözüyodum sonra azalttım mat daha önemli tarihten

gülsucum tatlım tesekkur ederım tabı kı mat taıhten daha onemlı canım normalde senın mat ıyı soru sayını arttırırsan daha ıyı sonuc elde edıceksn emın ol

saol başağım moral verdin yeni bi soru bankası alacam bakamadım bugün ama çözümlü uzman kariyeri arayacam bakıyım ececik söyledi...

güle güle giyy başağım iyi yapmışın ama mavli üzüm agacı olmaz.....
ya ben az soru çözmeye başladım mattan şöyle bi karar verdim daha doğrusu eşim kızdı çok az soru çözüyosun mattan taktın tarihe dedi ben de akşamları hep mat çalışmaya karar verdim önce bi sürü çözüyodum sonra azalttım mat daha önemli tarihten
adı ağaç değil ama aynı ağaç gibi oluyor ben malum izmirliyim üzüm yetişen arazileri görenler bilirler aynı ağaç gibi ve sıra sıradırlar......çayda tam olarak ağaç değildir çalı gibi ama 1 sene ekip ertesi sene sökemezsiniz....

mavli tatlış niğde de üzüm bağları var asmada yetişir biliyorum kızma kuzum
:lepi:opuyorumnanaktan ne kızması arkadaşım bilmeyenler için akılda kalsın diye açıklamıştım kızacak bişey yok yanlış aksettirdiysem özürzemuszemus

ayy çok uykum geldi tarih,64 mat,79 tarih yaptım bugün kötüüüü...nerdesiniz hani fatoşş geceleri burdaydın küstümmm

uyudunuzmu kızlar ben bugün ihtiyaç tg5 ve tg6 denemelerini yaptım tarihten birer tane yanlışım çıktı türkçeden de birer tane yanlış çıktı,coğrafyalar tamam,matematik analitik geoları yapamadım 2 tane,diğerindede eşitsizlik sorusunu yapamadım,onun dışında tarihten eserlere çalıştım çünkü 1 yanlış eserden çıktı:sinifsinif:denemeler dışındada 110 matematik daha çözdüm yatıyorum ii geceler herkesezemuszemus

günaydın kızlarrrrrrrrr bende sabah 8:30 da kalktım ama hala ders başına oturamadımAnneler günü var onun içinden dışarı çıkmam lazım hediye alıcam

günaydın kızlar daha yeni kalktım uyandım 9 da baktım başım ağrıyor bilerek uyudum,gece uyumadan yatakta 60 matematik,40 tane de türkçe çözdüm baya geç olmuştu uyuduğumdamirmirmirmir

vaaavvvvvvvvv ece ne yaptın senn maşallahh harika çalışıyosunn yatak çalışmana iyi eşin bişey demiyor hemşirelikte türkiye 1.olcan hadiii :teytey:

yaklaşık bugünün sonuna doğru tarihin2. tekrarını bitirmiş oluyorum arkadaşlar. ınşallah
ılk konularada bi göz gezdiricem ve sadece tarihten soru çözemeye başlıcam hayırlısıya

günaydın kızlar...
başakcım güle güle kullan canım aldıklarını...
ececik harikasın canım ya. ben tarih hocasına sormuştum hocam biraz zor mu olmuş bu deneme sanki diye, o da evet bilerek öyle yaptık, türkiye geneli net ortalaması 6 küsur dedi, inanılmazsın vala...
yarın annelerinin yanında olacaklar, benim için de öpsün annelerini :((

kızlar ya dün akşam üstünden beri üzerimde bir ağırlık var ki sormayın... çarpanlara ayırma sorusu çözeyim dedim, yapamadım pek, inanılmaz bozuldu moralim... sonra onu bırakayım bari problemlere bakayım dedim, ama başıma ağrılar girmişti resmen, onu da bıraktım. dün akşam hiç bişe yapmadım anlayacağınız.. yarın da ales var, eşim dinlen yarına kadar diyo ama bilemedim...

Gülsu, Mavli, Ecesu, Pinky, Ati (yazmayı unuttuklarım varsa özür dilerim) hepinizi çook öpüyorum...

yaklaşık bugünün sonuna doğru tarihin2. tekrarını bitirmiş oluyorum arkadaşlar. İnşallah
İlk konularada bi göz gezdiricem ve sadece tarihten soru çözemeye başlıcam hayırlısıya

harikasın valla Pinkym, ben daha konuları bir kez bile bitiremedim. dershaneyle birlikte gitme fikri çok iyi olmadı galiba...

patiskam canım dersaneyle berabe yavaş yavaş ama kalıcı bir şekilde de çalışırsın faydalı olur ki zaten, hem hocana herşeyi sorma şansında var.Dersane her zaman iyidir canım.Canını sıkma matematik içinde oturucaktır bu ay sonuna doğru konularda inşallah.

bende dün çok umutsuzdum ama bu sabah kendimi toparladım ve sabah erken kalktım.Daha iyiyim toparlandım tekrar.

günaydın kızlar...
ececik harikasın canım ya. ben tarih hocasına sormuştum hocam biraz zor mu olmuş bu deneme sanki diye, o da evet bilerek öyle yaptık, türkiye geneli net ortalaması 6 küsur dedi, inanılmazsın vala...
yarın annelerinin yanına olacaklar, benim için de öpsün annelerini... ayyy öylemiymiş çok sevindim vallaa canım inşlh gerçek sınavda böyle olur,atanırsam arayıp tşk edicem onlarasırnaşık şey

Back
X