• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

vala elimden geleni yapıyorum tatlım, inşallah iyi olur sonucu... bizim uzaktan eğitim ya, hocalara ders harici mail ile ulaşabiliyoruz o da pek faydalı olmuyor...
ama senin iyi olduğuna sevindim :1hug:

kızlar alese yakınımızdaki şehrin merkezinde gireceğiz biz, o yüzden bu gece orda kalacağız (çünkü 4 saate yakın sürüyor yol), yarın akşama doğru döneriz sanırım... kendinize dikkat edin. öpüyorum çok

günaydın kızlar...
ececik harikasın canım ya. ben tarih hocasına sormuştum hocam biraz zor mu olmuş bu deneme sanki diye, o da evet bilerek öyle yaptık, türkiye geneli net ortalaması 6 küsur dedi, inanılmazsın vala...
yarın annelerinin yanına olacaklar, benim için de öpsün annelerini... ayyy öylemiymiş çok sevindim vallaa canım inşlh gerçek sınavda böyle olur,atanırsam arayıp tşk edicem onlarasırnaşık şey

öyle olacak tatlım hiç merak etme, istediğin yere atanacaksın inşallah

offf daha yerimden kalkamadım bugün pek çalışasım yok gibi,canım sıkıldı annemi özledim bende,hilalcim ve varsa diğer anneler şimdiden anneler gününüz kutlu olsun opuyorumnanaktan[/B]

kızlar alese yakınımızdaki şehrin merkezinde gireceğiz biz, o yüzden bu gece orda kalacağız (çünkü 4 saate yakın sürüyor yol), yarın akşama doğru döneriz sanırım... kendinize dikkat edin. öpüyorum çok

canımmmmmm başarılar diliyorum şimdiden dikkat edin kendinize ii haberlerle gel inşlhkaydirigubbakcemile5

biraz temizlik yaptım duşa girip çalışayım bari boş durunca da sıkılıyor insan,akşamüstü alışverişe çıkarım eşimle 1 haftadır evdeyim yaffff

Son düzenleme:
ececik harikasın canım herzamanki gibi

sen hemşirelik mezunumuydun..hiç dert etme Allahın izniyle istediğin yere atanırsın sen..

ececik harikasın canım herzamanki gibi

sen hemşirelik mezunumuydun..hiç dert etme Allahın izniyle istediğin yere atanırsın sen..

evet tatlım,benim alt katta sağlık ocağı var oraya atasınlar beniiiiiiisırnaşık şey,canım benim naptın temizlik işlerinde bitti sanırım çalışabiliyomusun,bi soru sorcaktım tatlım matematikten...

eşitsizlikten atıyorum şöyle bir soru var payında (x-3).(x+5)/paydasındada (x-4)küçükeşit0 mesela köklerini buluyoruz x=3,x=-5,x=4 gibi sonrasını yapamıyorum çözümünde sırayla değerleri yazmış x,in işaretine bakmış mesela + değer aralara artı eksi artı eksi diye sırayla koymuş ama anlayamadım malesef CADIARZU

aaaaa patiskacım burdamısın kimse yok diye üzülmüştüm soruma baksana sen bilirsin fatma hocanın çözümü bu ama malesef anlayamadımyerimseniben

canım kolay bi şekilde anlattı fatma hoca..
şimdi kökleri buldun ya, ayrı bi yere -sonsuz -5 3 4 +sonsuz diye yaz. sonra verilen eşitsizliğin sonucunun artı mı eksi mi olduğunu belirle... seninki artı olmalı....
en sağdan başlayarak ve + ile başlayarak + - + - diye yaz aralarına....
-sonsuz - (-5) + (3) - 4 + +sonsuz....
küçük eşit dediği için negatif olan aralar bizim çözüm kümemiz... yani [-sonsuz, -5) (3,4)
umarım doğrudur...

ececim öncelikle paydayı sıfır yapan kök alınmıyor..geriye kalanlarda küçükten büyüğe doğru sırayla yaz..-5 ve 3 dimi... tam altlarından çizgi çiz..sonra denkleme bak eksi değer mi artı değermi..atıyorum denklem -x kare+4x-5 gibi bişey olsun.. denklem eksi olduğu için sağdan sola doğru boşluklara eksi artı eksi yazarsın.artıyla başlasaydı artı eksi artı yazardın.senden sıfırdan küçük yerleri istemişse eksi yzan yerleri alırsın..küçük eşit olduğu için kapalı parantez olur..böylede pek bi garip oldu anlatımı :))

evet canım haklısın tam tersi oluyordu di mi :)))
ya eşim kapıda beni bekliyor, o arada aceleyle gözden kaçırmışım bunları. paydayı o yapan değere bakmayı unutmuşum :kedi:

yeni geldim arkadaşlar daha hiç çalışmadım birazdan başlıycammm...kimseciklerr yokk nerdesinizz...bilmiyorumkismile

selam arkadaşlar! bugün çalışamadım sabah hareket problemlerini biraz çalıştım okadar.... çarşıya çıktık dolaştık annemle bir sürü şey aldık.... annemle beraber anneme hediye aldım:roflol::roflol:eşarp aldım...daha çalışmaya başlamadım yarında anneler günü pikniği var yani çalışma işi yarında yattı.... ben matematikten 15, 17 civarı yapsam yeterli olcak gibi full problemlere çalışsam yaparmıyım acaba diğer sorulardanda 5 yada 6 tane yapıyorum zaten mat çok zor geliyor hepsini birdende kafam almıyor napsam bilmiyorum bana bir akıl verin kızlar?.....ECECıK harıkasın yaaa ne güzel yapıyosun ben mezun olalı 5 sene oldu sınava girmeyi hiç düşünmüyodum bu sene karar verdim sonunda ama bu kadar aradan sonra birde dershane olmadan zor oluyor!:1no2:.....sen yeni mezunsun galiba......

kızlar benım gözlerım cok agrıyor bıraz uzandım uyuyamdım kalktım 1saat kadar calsııp dızı ızlıcemaklinialirimsmile

başakcım nasılsın?
bugün pek verimli değildi, akşama kadar masa başındaydım ama 100 matematik 50 tarih,50 coğrafya çözdüm. gene de iyi ama o kadar masa başında kalmaya değmezdikaydirigubbakcemile3
sen naptın

pinkycim sakın gevşeme malum evlilik hazırlıkları aklımızı başımızdan aldı. inan ağzım yüzüm uçukladı. ders çalışamadıkça kendimi yiyorum. verimsiz çalıştığımı hissediyorum ama düzene koyucaz inşallah.

ececim süpersin, türkçeden bana da bir formül söyle. pragraftan çok yanlışım çıkıyor. asıl anlatılmak istenen nedir dediği an bitiyorumkaydirigubbakcemile3soru çözerek düzeltebilir miyim, yoksa yapacak bir şey yok mu?

patiskacım başarılar, ben de giriyorum Ales'e.

kızlar kpss başvuruları belli olmuş, hepimize hayırlı olsunopuyorumnanaktan

BAŞVURMA SÜRESı : 10 – 21 Mayıs 2010

SINAV TARıHı : 10 – 11 Temmuz 2010

SINAV SAATı : Sabah oturumları 09:30,

Öğleden sonra oturumları 14:30

BAŞVURU HıZMETı ÜCRETı : 3,00 TL

YENı ŞıFRE EDıNME ÜCRETı : 2,00 TL

SINAV ÜCRETı : Sadece Cumartesi sabah oturumuna girecek adaylar 35,00 TL;

Cumartesi sabah + diğer üç oturumdan herhangi birine de girecek adaylar 55,00 TL;

Cumartesi sabah + diğer üç oturumdan herhangi ikisine de girecek olan adaylar 75,00 TL; tüm oturumlara girecek adaylar 95,00 TL.

Back
X