• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hilalim patiskam tşk ederim canlarım anladım şimdiopuyorumnanaktanmavlicim bende 2005 mezunuyum 5 yıl oldu kpssiçin dershane bulunduğumuz ilçede yok malesef kendimce elimden geldiği kadar çalışıyorum,pikocum aslında türkçeye bende ağırlık vermiyorum ama soru çözerek halledebilirsin paragraflar uzun olduğu için bi kere de anlamaya odaklanıyorum oluyo bi şekilde normal sınavda bazen 2 kez okuyordum ama video dada hoca söyledi kesinlikle bikaç kez okumayın zaman kaybı dedi olmadı sonra dönersin ama illaki yanlış çıkıyor malesef stresten sanırım:sinifsinif:

bende 7 gibi çıktım evden alışveriş yaptım süper bi etek aldım kendime,şimdi soru çözeyim birazkaydirigubbakcemile2

hilalim patiskam tşk ederim canlarım anladım şimdiopuyorumnanaktanmavlicim bende 2005 mezunuyum 5 yıl oldu kpssiçin dershane bulunduğumuz ilçede yok malesef kendimce elimden geldiği kadar çalışıyorum,pikocum aslında türkçeye bende ağırlık vermiyorum ama soru çözerek halledebilirsin paragraflar uzun olduğu için bi kere de anlamaya odaklanıyorum oluyo bi şekilde normal sınavda bazen 2 kez okuyordum ama video dada hoca söyledi kesinlikle bikaç kez okumayın zaman kaybı dedi olmadı sonra dönersin ama illaki yanlış çıkıyor malesef stresten sanırım:sinifsinif:

ama netlerin çok güzel maşallah!bizim ilçede 2 tane dershanede kpss kursu var ama benim sınava girmeye karar vermem şubatta oldu yani çok geç kaldım onlar ekim kasımda başlamışlar mattan 15 ten fazla net yapsam çok güzel olcak ilk defa bu hafta mat çalışmaya başladım problemlere odaklanıcam bakalım netlerim artıcakmı?

uyuyamadım kızlar..
pikolata canım çok tşkederim bilgilendirmen için.
ben lisanstan giricem sanırım cumartesi sabah oturumu oluyor değil mi canım?
Birde bu şifre hizmeti nedir, internet sitesinden mi başvuruyoruz. Kusura bakmayın 2 yıl oldu unutmuşum ben.
sınav ücretinide düşürmüşler sanki, önceden daha yüksekti gibi.
Ben 1-2 saat çalışayım şimdi
öpüyorum canlarım benim.

pinkycim sakın gevşeme malum evlilik hazırlıkları aklımızı başımızdan aldı. inan ağzım yüzüm uçukladı. ders çalışamadıkça kendimi yiyorum. verimsiz çalıştığımı hissediyorum ama düzene koyucaz inşallah.

ececim süpersin, türkçeden bana da bir formül söyle. pragraftan çok yanlışım çıkıyor. asıl anlatılmak istenen nedir dediği an bitiyorumkaydirigubbakcemile3soru çözerek düzeltebilir miyim, yoksa yapacak bir şey yok mu?

patiskacım başarılar, ben de giriyorum Ales'e.

pikocum haklısın benide evlilik hazırlıkları bitirdi zaten bu ay sonu gelicekler aileyle tanışmaya, istemeye aşkımın ailesi, o kadar karar vermiştik, strese girdiğim için sınav sonrası olsun diye, nişanı sınav sonrasına aldık tamam ama şimdi de önce bi de tanışmaya gelelim dediler, e tabi haklılar gelmeyin de denir mi, yine yollara düşücem kıyafet vss, stres işte yine. şu 20 gün verimli çalışsam bu ayın son haftası bir kaç gün izin vermek zorundayım kendime çünkü.

Of pikocum yaa nolcak böyle benim halim, zaten ite kaka çalışıyorum.

bende geldim pinky... yattım uyuyamadım kalktım ufff. başvurular konuşulmaya başladı ya beni stres bastı birde foto çekilicekmişim yaa hükümlüler gibi:):):)

canım mavli bende uyuyamıyorum akşam 9,5 ta yatmıştım, 11,5 ta kalktım bi daha uyuyamıyorum,

foto mu çekilecekmişsin, başvuru yaptıgımzda web kamerasıyla çekiyorlar onu mu diyorsun canım yoksa:)

sende uyuyamıyorsan canım çalışalım bu gece.

Kolay gelsin tatlım

mavlicim yaparsın matematik öss gibi ağır değil ya zorlanmazsın tatlım,bende tarih testi çözüyorum yerimseniben

ben geldim coğrafyadan bi konu 40 sru mattan da 75 soru yaptım off ya bugün de az çalıştım yarın da anneler gidilir ütü yaparım nasıl çalışacam bilmem....
ececik pinky ne yapıyosunuz başağım yatmış galiba bayanssulusmile
bende yatıyorum iyi geceler...

gülsucum canım iyi geceler,
öpüyorum canım,
benimde bi saate uykum gelir herhalde yatarım bi konu var Atatürk dönemi dış politika, şu konuyu bitireyim yatıcam bende

tatlı uykular cnm

pinky canım yattınmı yoksa benimde çok uykum geldi tarihten 220 soru çözdüm bende yatayım artık ii geceler tatlımopuyorumnanaktan

yok canım yatmadım daha bi yarım saatim daha var, canım benim iyi geceler sanada, harikasın supersin 220 soru tebrikler canım, yarın görüşmek üzere

günaydın gece 2 de yattım pinky ececik kusura bakmayın kızlar gece bilgisayara bişeyler oldu sayfalar kilitlenip duruyor sabah açtım yine aynı inşallah düzelir şimdi tam lazımken......

mavli canım gunaydın, kızlar hepinize günaydın.

yok mavlicim ne kusuru, düzelir bilgisayarın inşallah.Erken kalktım bende yine.

günaydın kızlar..bütün annelerin anneler günü kutlu olsunnnnn..öpüyorum hepinizi..

alese gireceklere debaşarılar
benim eşimde giriyor.dün antalyaya gitti ales için bugün akşam üstü gelir anca..dün çalışamadım hiç..bir ara kız uyumuştu o zaman çalıştım ama yok denecek kadar az :(((

kızlar Ales e girip geldim.

pinkycim Cumartesi sabah ki oturuma giricez.sınav için internetten başvuru yapıyoruz diye hatırlıyorum. tam emin değilim. sanırım ösym nin sitesinden oluyordu başvurular.

ececim ya inşallah düzelir netlerim her gün 100 soru çözsen ne güzel olur türkçeden.

kızlar hemen bugünkü planımı yazıp ders başı yapmak istiyorum. buraya yazayımda zorunluluk olsunkaydirigubbakcemile3
türkçeden 100 soru
anayasadan yargı bitecek.
matematikten de eh işte çözebildiğim kadar.
tarih- coğrafya karışık 100 soru.

bir de ciddi konu takrarı yapmam gerek, hep unutmuşum. soru çözünce kendimi çalışmış gibi hissetmiyorum aklıma hep tekrar yapacağım geliyor.

Back
X