canım benim

çok iyi anlıyorum seni durumun zor, ama ben yine de orayı gidip kendin görmeden karar verme derim... ben de burası hakkında sürekli kötü şeyler duydum gelmeden ama şansıma yeni yapılmış bir apartmanın bi dairesine ilk ben girdim...
ayrıca kötüsünü düşünelim, yine de belki yakın bir ilçe, daha gelişmiştir, gidip gelinecek mesafededir oradan tutarsınız evinizi...
ben de buraya yerleşene kadar aylarca çalışamadım, nasıl olacak diye. kaç ayım gitti öylece. daha şurda 2-3 aydır çalışıyorum.
ama sınava 1 ay kaldı. zordur eminim ama kafandan herşeyi atamaz mısın 1 ay için. ertele yani...
yazık o kadar emeğine tatlım ya. hem anneciğin de yanında şimdi, onunla olan zamanın tadını çıkar... sen de ben de öyle her özlediğimizde göremiyoruz annemizi. bu uzun zaman böyle olacak. ben 2 hafta görmesem 3. hafta yanında olurdum annemin ama artık 1600 km var aramızda... sen şimdi yanındasın anneciğinin, en azından batıya gideceksin, annenle, ailenle arandaki mesafe de azalacak.
Eşin ne zaman dönecek? evine döndüğünde onunla da konuşup paylaştıkça bu meseleleri için daha da rahatlayacaktır.
uzaktan böyle ahkam kesmek kolay diyeceksin belki ama ben sadece belki için azıcık olsun rahatlar şu son 1 ayı verimli geçirebilirsin diye söylüyorum bunları, yanlış anlama beni nolur...
umarım herşey istediğinden çok daha güzel olur senin için ve eşin için ...