• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

biri kpss mat soruları ygs ayarında olur demiş bende sorulara bakayım dedim (matım çok kötüdür ) 14 tane yapabildim sınavda böyle sorular çıkar inşallah 10 tane yapsam havalara uçarım çünkü denemelerde en iyi 10 yapıyorum zatenkaydirigubbakcemile3

kızlarr calısyormusnz gülsucum gülsahcım ben de tarıhten vıdeo ızledım ayy bıtmedı ama yoruldum kapattım

sankı yatcakmsım gıbı bı his var içimde:1:

kızlar ıyı gecelr bırazdan yatabılırm .

gülsucum sabah 9da kalkalım 9 bucukta türkce dnemesı çözelım tıpkı kpss de sabah 9 bucukta turkce çözcegımz gıbıkaydirigubbakcemile3

iyi geceler arkadaşlar herkese.
bebek olduktan sonra fazla giremedim ama bebişten fırsat buldukça çalışıyorum.
geceleri çalışıyorum artıl uykum gelince de size bakıp gayrete geliyorum

Günaydın kızlar, Nasılsınız canlarım,
patiskam ya dün bende yatmıştım bi saatliğine ya hani:) yatış o yatış kalkamamışım ya, şimdi hemen başlıyorum. Senin nasıl geçti geometri dersin canım?

başakcım iyi fikir sabahları türkçe çözmeye alıştıralım kendimizi,
bende dinamik akademinin soru tahmin kitabını aldım, türkçeden başladım çözmeye başladım, bu 4 gün içinde hedefim bu kitabı bitirmek.

Hadi iyi çalışmalar herkese kızlar.

canlarım günaydın pnkcycım gunaydın naspıyosn bakayım ne yazıkkı 40 dakıka gec kalktım. smdıye türkceye baslamam gerekıyordu. bıısıler atıstırıp baslıyım barı.canım da hıc yemek ıstemıyor ama kafam calısmaz dımı ama

gülscum uyandın mı

gülsahcım yoksa sen de uyuyormusun hala

günaydın kızlar.... 9a kurmuştum alarmı ama kalkamamışım...
Pinky'm geometri dersi iyi geçiyor yani beraber çözerken ya da kurallarda falan hiç bi sıkıntı yok ama ben soru çözmeye başladığımda göremiyorum bi türlü ne yapmam gerektiğini... sabır ve zaman istiyor yani, onlarda bende yok. artık olduğu kadar dedim. çünkü yapamadıkça ders çalışma isteğim de gidiyor. diğer dersleri etkiliyor, moralim bozulduğu için, yetersizim duygusuna kapılıyorum... diğer derslere ağırlık veriyorum şimdi, zaten 10 gün bişii kaldı şurda :( bildiğim şeylerle ilgili kolay bişe gelirse ne ala...
Başakçım afiyet olsun,sonra da kolay gelsin.... :)
ben de bi deneme çözeyim

patıskacım gunaydın tatlım san ada kolay gelsın. ayy annem evde yok da kahvaltı hazırla bulasıkları topla birsürü zamn gecıyor ayolll alısmısım hazıra

patıskacım gunaydın tatlım san ada kolay gelsın. ayy annem evde yok da kahvaltı hazırla bulasıkları topla birsürü zamn gecıyor ayolll alısmısım hazıra

çok imreniyorum vala anneciği yanında olan sizlere :1closedeyes: :1closedeyes:
biz bi sürü şeyle uğraşmak zorunda kalıyoruz :kızgın: yemek, bulaşık, ütü, temzilik üstelik evi sürekli dağıtabilen bi koca :1:

günaydınn off patiskammmm bende çok şikayetçiyimm banyo kahvaltı yaptım şimdi başlıycam başağım uyandırdı saolsun yine uyuyup kalacaktım...

püf başakcım türkçe sorularıyla uğraşıyorum. bunaldım of öğlen oldu bitmedi haal ne cok soru varmış. of bibitse matematiklerinebaşlıcam onlarda zopzor gibi duruyor bazıları. neyseki çözümlüymüş.
hadi devam edeyim ben.üff

pikyscım o kıtabı ben de görmustum tahmın kıtabı dıe kab ı güzel parlak kalın bişi demı

ben de alıyım dıyodum da almam artık. ben de türrkce çözmedım gunlerdır de çözmuyorum. tarıhten vıdeo ızledım muharebelr donemı smdı test çözcem bırsuru soru var bu onu onemlı dıye hepsını bıtıreyım ıstıyorum

hava da tam sevdgım hava kapalı gökgüruyor yagmur yagcak keske bızım ısnav gunu de boyle olsa serın serın

başakcım cnm evet parlak, çok büyükdeğil boyutları fakat kalın bi kitap. üzerinde küçük bi not olarak bu kitabı bitirmeden sınava girmeyin yazıyo:)
kolay gelsin canım, tarihleri bitir türkçede çözersin canım

arkadaşlar bişey danışmak istiyorum
kpss başvurusu yapıcam
internetten ytırıp onun dekontunu alsam sorun olurmu

saol canım. ama ben tezsiz yapıcam, eşim gümrükte ya, tayinde puan için falan etkili oluyomuş, beraber yapıcaz :) buralarda zaten tezli yapabileceğim bi ünv yok :delphin:

patiskacım muhakkak başlarsın, tezsize 60 puanla bile alıyorlar, senin puanın gayet iyiyerimseniben yüksek lisans tayinde etkili mi? ayy süpermiş valla.

kızlar bir kaç gündür hastayım, yatıyorum sürekli. bugünde geç uyandım, tarihten 200 soru çözdüm. bir tane deneme yapıcamzemuszemusihtiyaçın 15 li deneme sınavını verdi dershane.
ufff sinir oldum tarihten konular bitti ama yanlışım 5 ten aşşağıya inmiyorbilmiyorumkismil
hele dün ihtiyaçın Türkiye geneline girdim. Allahım o ne biçim sınavdı:umursamaz:çok kazıktı ve inanılmaz saçma sorular vardı.

başakcım ya kaç gündür çalışamadım doğru dürüst:sinifsinif:o yüzden yorum yazmaya yüzüm olmadı, bugün biraz topladım kendimi. hırsla çalışmıyorum ama zorluyorum kendimi. sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışmaların?

pinkycim Allah kavuştursun

merhaha kızlar;gece 4 e dogru yattım;Eşim uyuyamadı;bas agrısı nedeniyle;o yüzden dagıldım baya;ilk defa 11 i geçiyordum kalktgımda;uyandım aslında ama kalkmadım sabah 9 da..
neyseki şimdi iyi eşim;ardından tayini çıkan bi arkadasım vedalaşmaya gelmiş;Sagolsun;bana dua etti bol bol;sana inanıyorum falan dedi..şimdi bende anca oturdum çalışmaya;deneme yapıcam..anlamadıgım yerleri tekrarlıca. mecbur..
sabah kalkmadım diye kendimi kötü hissediyorum:((

Back
X