merhaba kızlar... kendi rekoruma koşuyorum :)
ya boğazım ağrıyo bugün, hasta mı oluyorum dün çok ağladım diye mi oldu anlamadım... ben de bi sandoz, bi benical hüpletiverdim nolur nolmaz diye, sonra da güzellik uykusu :)))))
az önce kalktım, biraz test çözdüm, şimdi mutfağı toparlayıp duş alıcam, eşim işten dönerken buluşucaz markete gidicez beraber...
pikocum saol canım, takmamaya çalışıyorum bu zamana kadar iyi kötü bi sürü emek verdim, bunların mahvolmasına izin verme diyorum ama bazen işe yaramıyor işte :)))
kaç net çıktı 3. denemeden? ben de bugün hiç çözmedim, az az kalmış kitapları, soru bankalarını çözeyim diye...
yarından itibaren 2şer tane çözmeye çalışıcam ama benimkiler hayatta bitmez :) zopzora dokunmayacağım bile bunu anladım, artık sınavdan sonra zevk için çözerim :)))
yediiklim ve 15li var, olduğu kadar artık :)) ayy ne çok kullanıyorum bu kelimeyi bu ara....
Mavlicim bozma moralini canım diyodun ya zaten, gittikçe zorlaşıyor diye, hem pikolatanın dediği gibi şimdi çözdüğümüz soruların hepsinin sebebi yanlışlarımızı görmek değil mi... sınavda daha iyi yapacağız ben eminim...
bir ızmirli olarak sana sınav yerin ile ilgili bilgi vermek isterdim ama hiç bi fikrim yok... yaa benimki de gelsin artık... dün ev sahibimiz aradı eşimi, ösymden size zarf var diye amaaan bi heves gittik, ales sonucu :)