2010 Lise Mezunları Paylaşım Alanı

......................salva mea altta yazmıs okullara gıtmek gerekıyormus

Son düzenleme:
arkadaslar ozellıkle kıtap okumalıyız bu donemde ben aldım bır roman yatarken okuyorum turkce ıcın ve okuma anlama hızı ıcın cok onemlı ıhtıyac ve yargıdan calısıyorum ıkı yayınıda begendım konu anlatımlı olan 2008 den kalma ama farketmıyor

İlk defa girecek olanlar başvuru merkezlerinden randevu alacaklar,bankaya parayı yatıracaklar,verilen başvuru formunu doldurup randevu saatinde başvuru merkezine gidecekler,orda web camla fotoğraf çekilecek ve işlem tamamlanacak. İlk kez girecek olanlar işlemlerini kendileri yapamayacaklar.

kızlar bana bıraz moral verın aöfde matematıgı gectım sımdı de kpss moralımı bozuyo sankı yapamıycam gıbı gelıyo zor gelıyo daha ılk konularda yanı sızler ne dusuyorsunuz bu konuda nasıl gıdıyor calısmalar gunde kac saat calısıyorsunuz yazarak mı fıkır verın fınallerım bıttı basladım aslında konuyu actıgımdan berı az olsa bakıyorum

kızlarr ben bişi sorucam çok fazla bilgim yok bu konuda ilk defa giricem sınava.ben ticaret lisesi mezunuyum muhasebe bölümü.sınava girdim.diyelim bilgisayarlı muhasebe blümü seçtim diyelim.sonra atamalar olunca nerde çalışıccam? muhasebe işimi yapıcam?bilgisayar sertifikamda var.nasıl sorular ama çok saçmaladım yaw :))

bende tıc mezunuyum lıseden ama sankı duz lıseden farkımız yok gıbı 90 falan alırsak atanırız dıye dusunuyorum mesela ıstanbul memur dıyor ama aranılan nıtelıklerde bılgsayar sertıfıkası dıyor varsa onu secebılıyorsun mesela ama calısacagın yere gelınce cok yanı gecmıs yıllara aıt olanlara bak ıncele

öncelikle cevabın için çok tşk ederim ama benim kafamda çok soru işareti var şimdi sınava girdim diyelim.muhasebe bölümünü seçtim puanım yeterli.sonra atamalar da ne olucak?ne bilim adliyedemi çalışıcamyada hangi devlet kuruluşunda :kedi:

sız memur olarak secım yapıyorsunuz sadece ama ozellıklerınde muhasebe mezunu dıyorsa onuda secebılırsınız bılgısayar sert dıyorsa onuda tercıh edebılırsınız devler kurulusları ıcın tercıh yapacaksınız zamanı gelınce burda yazarız zaten ama adlıye sınavları ayrıca oluyor sınav ıcerıgını bılmıyorum sozlu yazılı nasıl bılmıyorum yanı sız calısın da gerısı kolay ıyı bır puan aldıktan sonra dusunursunuz )) benımde canım mattan dolayı sıkkın bıraz mat yapamayınca kazanmak zor

yani tercih formunda sadece memur olarak tercih yapıosun ölemi? eyvahedigeldismile

sanırım gelen forumda puanına göre tercih yapıosun sana uyan kriterlere göre össdeki gibi yani...

Merhabalar, Kızlar ben de giricem kpss lise mezunu olarak. 2 sene önce girip 83 puan almistim o sirada daha üniversite 2. sınıfa yeni basladığım için tercih yapmadım. bu sene şansımı tekrar denemek istiyorum. geçen defa çalışmamıştım bazı problemlerden dolayı, dün çalışmaya başladım eylül sonuna kadar yetiştiririm diye umuyorum.

Yediiklimin Tek kitap konu anlatımlısını aldım. Konuları çalışıp bol bol deneme çözmek iyi olur diye düşünüyorum.

selam arkadaşlar bende kpss ye müracat ettim çalışmayada başladım ama burda okuduklarım enerjimi aldı götürdü yinede çalışacagım yaşım 36 bilgisayarım çok iyi ama sertifikam yok kendim ögrendim 14 senedir pc başında çalışıyorum.tüm konularda süperim matematik hariç iki dogru ancak çıkartıyorum moralim bozuldu birde bilgisi olan arkadaşlar ben hizmetli kadrosunda bile atanmaya razıyım yeterki kamuda çalışayım hizmetli alımlarındadamı 80-90 puanlar geçerli?birde dogu illerini tercih etsek yada böyle kasabaları falan atanma şansımız çogalırmı kaç tercih yapabiliyoruz bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

bende pazartesı hallettım aynı öss dekı gıbıydı kayıt pc den resım cekıyolar.ben gecmış sorulardan basladım suan onları goız gezdırıyorum herkesın dıledıgı gıbı olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…