amin yağmurcum inşallah.
canım ben ilk kez gircem netten yapamıyorum dimi kendim. önce ösym merkezinden şifre almam gerekiyo ama ondan sonra napcam hiç bi bilgim yok. şifreyi alıp, ziraat bank.dan ücretini yatırdıktan sonra mı netten basvuru yapmam gerekiyo ?
kızlarr ben bişi sorucam çok fazla bilgim yok bu konuda ilk defa giricem sınava.ben ticaret lisesi mezunuyum muhasebe bölümü.sınava girdim.diyelim bilgisayarlı muhasebe blümü seçtim diyelim.sonra atamalar olunca nerde çalışıccam? muhasebe işimi yapıcam?bilgisayar sertifikamda var.nasıl sorular ama çok saçmaladım yaw :))
bende tıc mezunuyum lıseden ama sankı duz lıseden farkımız yok gıbı 90 falan alırsak atanırız dıye dusunuyorum mesela ıstanbul memur dıyor ama aranılan nıtelıklerde bılgsayar sertıfıkası dıyor varsa onu secebılıyorsun mesela ama calısacagın yere gelınce cok yanı gecmıs yıllara aıt olanlara bak ıncele
öncelikle cevabın için çok tşk ederim ama benim kafamda çok soru işareti var şimdi sınava girdim diyelim.muhasebe bölümünü seçtim puanım yeterli.sonra atamalar da ne olucak?ne bilim adliyedemi çalışıcamyada hangi devlet kuruluşunda :kedi:
sız memur olarak secım yapıyorsunuz sadece ama ozellıklerınde muhasebe mezunu dıyorsa onuda secebılırsınız bılgısayar sert dıyorsa onuda tercıh edebılırsınız devler kurulusları ıcın tercıh yapacaksınız zamanı gelınce burda yazarız zaten ama adlıye sınavları ayrıca oluyor sınav ıcerıgını bılmıyorum sozlu yazılı nasıl bılmıyorum yanı sız calısın da gerısı kolay ıyı bır puan aldıktan sonra dusunursunuz )) benımde canım mattan dolayı sıkkın bıraz mat yapamayınca kazanmak zor
sanırım gelen forumda puanına göre tercih yapıosun sana uyan kriterlere göre össdeki gibi yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?