2010 LYS-YGS'ciler Toplaşalım. Bizimde Paylaşım Başlığımız Olsun.

oh oh ne güzel okunmuş üflenmiş bi yerde giriceksin sınava bende eğitim fakültesinde giricem inş. eğitimci olurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Umarım canım gönlünce olur her şey.. Bakalım inş. bu kadar okunmuş üflenmiş yerin faydasını görürüz :) Valla her ay liseyi ziyarete giderim :)))

ya benim puanlarım cok dusuk geliyor 338 334 ben cok zorlanıorum sosyal yetişmiyo sen nasıl yapıosun acaba

canım sen sayısal mısın ben eşit ağırlığım vaktimim yetişmemesi gibi bişi pek olmuo acaba sen sosyali yapamıyorum die stres yapıo olmayasın bnm bi arkadaşımdada o var çnkü yapamıyorum diye düşündükçe yavaşlıo bidahaki sınavda rahat bırak biraz kendini bide matta çok oyalanma derim ben cnm yapamadıklarını hemen geç sosyali bitirdikten sonra dön o zaman vakit kalmış oluo.bnm puanlar 360-70 arası ama sınavda 400 den aşağı yapmamam gerekio:1no2:

evet ben sayısalcıyım birazda onçin sosyal yapamıyorum cografya falan saysalcı oldugum için ilk önce kendi alanıma yöneliyorum belki biliyosundur zaman denemelerini zaman denemelerinde 330 falan yapıyorum diğer denemelerim daha yüksek ama işte yetişmiyo türkçede çözüyorum inş gerçek sınavdada böyle olmaz..

sayısal olduğun için coğrafyada zorlanman çok normal cnm tbi bide zaman denemeleride kolay değil bnce birzda bu yüzden düşük gelio puanlarımız inş ygs de zaman denemeleri kadar zorlamazlar.

kesin zorlamazlar inş en azndan öyle umut ediyorum :)

arkadasım benı bılgılendırırsenız sevınırım bende acıkogretımden adelet bolumune gırmek ıstıyorumda hıc bır bılgım ve calısmam yok sızce gırebılmek kolaymı acıkogretıme kısaca ne yapmam gerekır bılgılendırısenız sevınırım

canım açıköğretim için çok fazla net yapmana gerek yok.türkçeyi yaparsın heralde mattanda bikaç soru bile yapsan barajı geçer girersin açıköğretime merak etme

canım açıköğretim için çok fazla net yapmana gerek yok.türkçeyi yaparsın heralde mattanda bikaç soru bile yapsan barajı geçer girersin açıköğretime merak etme

arkadasım bır sey daha sorucam mesela ben esıtagırlık cıkıslıyım ama matematıkten yapamıyorum sosyal ve turkce yapsam ve matemeatıktende bırkac soru sallasam belkı tutar dıye sonra o salladıklarım yanlıs cıkarsa mesela turkcedekı dogrularımı etkılermı yanı 3 yanlıs 1 dogruyu goturur hesabıkısaca matematıkte yaptıgım yanlıslar turkcedekı dogruyu goturumu

öss yani ygs de 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor.matematiğiniz iyi değilse sadece yapabiliceğiniz soruları çözün basit dört işlem soruları,rasyonel sayılar gibi..

götürür bence hem yani arkadaşnda dedigi gibi kolayları yaparsnız dört işlem sallamaya gerek yok durup dururkken netleriniz düşmesin

stresteenn yuzumu sıvılcelerr bastııııııeyvahedigeldismile

yha benimde stresten sınavda burnum akar:kedi: hep ne yapıcam bi önerisi olan var mı çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile inş. hepimiz kazanırız yhaa Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

sınava gıreceklere baŞarılar kızımda gırecek duanızı beklıyorum kk kızlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…