- Konu Sahibi minikcadimm83
- #3.401
ben en şişko hamişlerdenim galiba
Şişkoluk sırasını kimseye kaptırmam... 80 zemuszemus Bu ara lkilo verdiğimi hissediyorum ama... Henüz tartılamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben en şişko hamişlerdenim galiba
Şişkoluk sırasını kimseye kaptırmam... 80 zemuszemus Bu ara lkilo verdiğimi hissediyorum ama... Henüz tartılamadım.
1.68 boy da
herkeslere GÜNAYDINLARR:lepi:güzel bi hafta geçirmeniz temennisiyle arkadaşlar.:lepi:bu arada yeni gelen hamilelerimizde var sanırım.hoşgelmişsiniz,a.s.bilgilerinizi yazarsanız eklerim listeye.:1hug:
günaydın, iyi haftalar herkese...
aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz... sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş dilerim hepinize...
midem iyice çıldırdı artık, bulantım hiç dinmiyor. bir de hazımsızlık başladı, mideme taş koymuşlar gibi bir his, bütün gece uyutmadı beni.
uyuyabildiğimde 4.30'du saat, 6.30'da kalkıp işe geldim, sürünüyorum...
günaydın, iyi haftalar herkese...
aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz... sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş dilerim hepinize...
midem iyice çıldırdı artık, bulantım hiç dinmiyor. bir de hazımsızlık başladı, mideme taş koymuşlar gibi bir his, bütün gece uyutmadı beni.
uyuyabildiğimde 4.30'du saat, 6.30'da kalkıp işe geldim, sürünüyorum...

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................

|
|  

|
|

Kızlar maşallah listeniz baya kalabalıkmış..İnşallah hep böyle gider...
Benimde mide bulantılarım 2.ayımın başlarında başlamıştı ve 5 .ayımı doldurmaya yakın ancak bitti...Çok kötü bir duyguydı su bile içemiyomudum hepsi çıkıyodu... ama doktorumun yazdığı ilaçla normal yaşantıma döndüm...:)
sizde mide bulantısı için ilaç kullanan yok mu?
 (
(