- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.821
BUgun 6+2 kalp atisini gordu doktor duymak icin erken dedi cok sukur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanıyorum damla şeklinde normalde hafta bir kullanıyordum. Damla olana geçtim. Fakat benim baya düşük 11Kızlaar D vitamini kullanıyor musunız? Doktorum kullan dedi ama ben almıyorum sanki 3. Aydan sonra diye biliyordum emin olamadım![]()
Karından cnm lekelenmelerim var zaten vajinal riskli olurHayırlı olsun öncelikle
Vajinalmı baktı karından mı.
Benim bunda değil ama ilk gebeliğimde tam 10 gün geç döllenme vardı bana göre 7 haftalıkken doktor 5.5 hafta diyordu sonrada son adet tarihimi değiştirdi ve ondan sonra ona göre takip ettim. Olabiliyor yani herkes 14.gün yumurtlamıyor ki döngümüz hepinizinki farklı. Kimi kısa kimi uzun
Benim 6+2 de karından göremedi de vajinal bakmıstı ondan merak ettm canmKarından cnm lekelenmelerim var zaten vajinal riskli olur
İki gündür bende oluyor yarın doktora gidince sorucamKızlar ara ara su gibi akıntısı olan oluyor mu bazen sadece iç çamaşırımda ıslaklık oluyor normal mi ?
Yani demek istedıgım doğuma karar vermekte senın elinde olan bısey degıl bende normal doğum istiyordum ama erken doğum gibi birşeyim oldu sana onu anlatmak istedim ben ne planlarsan planladığın gibi olmuyor maalesef akışına bırakmak lazımBaşınız sağ olsun çok üzüldüm… Ben doğum şekline kadar vermek için değil sadece meraktan sordum![]()
Benımde şiş canım 7 haftalıgım hamıle olduğum belli oluyorKızlar bugun 7hafta bıttı tam sankı karnımın alt tarafında kasık hızasında şişkinlik var balon gibi rahim genişliyor ondanmı acaba sizlerde durum ne
Benim de bugün 6+1 e denk geliyor karından göremedi vajinal baktı ilk gebeliğimde böyle bir durum olmamıştı inşaallah sağlıkla hayırla ilerlerBenim 6+2 de karından göremedi de vajinal bakmıstı ondan merak ettm canm
Normal doğum yapıp zor kilo veren de çok tamamen yapısal ama sezaryende bir süre tabiki karın kısmınıza daha dikkat etmeniz gerekiyor ama paketli gıda ve karbonhidrat tüketmezseniz kilolar daha erken giderTebrik ederim, doğum şekliniz neydi? Benim ilk doğumum olacak çevredekiler normal doğum yapanların daha hızlı kilo verdiğini söylüyorlar. Sizinkini bu yüzden merak ettim
Kızlar vala ben bebegımı sağlıkla kucağıma alayım da kilo önemli degıl 1 senede vercegım kıloyu 2 senede vermeyene razıyım ben çokta takılmıyorum kıloyaNormal doğum yapıp zor kilo veren de çok tamamen yapısal ama sezaryende bir süre tabiki karın kısmınıza daha dikkat etmeniz gerekiyor ama paketli gıda ve karbonhidrat tüketmezseniz kilolar daha erken gider
Evet haklısınız. İstediğim düşündüğüm bi doğum şekli yok. Sağlık sebeplerimden dolayı sezaryen olacağım zaten belli. Kilo veya doğum şekli takıntım yok sadece merakYani demek istedıgım doğuma karar vermekte senın elinde olan bısey degıl bende normal doğum istiyordum ama erken doğum gibi birşeyim oldu sana onu anlatmak istedim ben ne planlarsan planladığın gibi olmuyor maalesef akışına bırakmak lazım
18kg dikkatimi çekti epey fazla bir kilo hızlıca vermek için. Acaba bazı vücutlar daha fazla mı ödem tutuyorlar? Benim ablam doğumdan çıktığında 9kg vermişti, sezaryen doğum yapmıştı bebek 4 küsürdü.Normal doğum yapıp zor kilo veren de çok tamamen yapısal ama sezaryende bir süre tabiki karın kısmınıza daha dikkat etmeniz gerekiyor ama paketli gıda ve karbonhidrat tüketmezseniz kilolar daha erken gider
Bende normalde 8 eylül son adet uygulamada 7+3 gözüküyor ama doktor karından baktığında 6+3 görüyorKızlar kalp atışını duydum çok şükürrabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini sağlıkla kucaklarımıza alalım bu tehlikeli günleri hep baraber atlatalım inşallah doktor dediğine göre 6+1 ama uygulama 7hafta diyor doktor geç döllenme olabilir dedi sizde ulturasyonda böyle çıkan oldu mu
Bende de bugun ayni sey oldu endise etmeyin bence daha cok kucuklerBenim de bugün 6+1 e denk geliyor karından göremedi vajinal baktı ilk gebeliğimde böyle bir durum olmamıştı inşaallah sağlıkla hayırla ilerler
Kız kalbini kırdıysam özür dılerımEvet haklısınız. İstediğim düşündüğüm bi doğum şekli yok. Sağlık sebeplerimden dolayı sezaryen olacağım zaten belli. Kilo veya doğum şekli takıntım yok sadece merakKendimi çok açıklamak zorunda kaldım :)
18kg dikkatimi çekti epey fazla bir kilo hızlıca vermek için. Acaba bazı vücutlar daha fazla mı ödem tutuyorlar? Benim ablam doğumdan çıktığında 9kg vermişti, sezaryen doğum yapmıştı bebek 4 küsürdü.
Benimde bugün başladı seninki gibi böyle birkac dk sürüyo geçiyo sonra. 6.haftda dibine kadar bulantı yaşiycaz sanırımBenim de 5+6'da şu ana kadar hiç bir şey yoktu. Sadece 2-3 gündür durup dururken 1-2 dakika süren mide bulantısı yaşıyorum ama çok nadir oldu. Böyle yavaş yavaş artacak mı acaba diye meraklanıyorum![]()
Konudan bağımsız amaKız kalbini kırdıysam özür dılerımkalp kırmak degıldı amacım ben başıma geleni söyledim ondan bende normal doğum planladım ama Allah’ın planı farklı oldu şimdi nasıp olurda bebegımi saglıkla kucağıma alırsam sezaryen olcak gene mecbur ilki sezaryen olduğu için
Yok yaa estağfirullah ne özürüKız kalbini kırdıysam özür dılerımkalp kırmak degıldı amacım ben başıma geleni söyledim ondan bende normal doğum planladım ama Allah’ın planı farklı oldu şimdi nasıp olurda bebegımi saglıkla kucağıma alırsam sezaryen olcak gene mecbur ilki sezaryen olduğu için