Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar beni listeden çıkarabilirmisiniz cumartesi günü boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum.Malesef artık mart annesi deilim.Ne olur bana dua edin . Bu ilk gebeliğimdi ama hüsranla bitti.Biraz dinlendikten sonra bende sağlıklı bir hamilelilik geçiriirm inş. Allahım bana da nasip eder anneliği tatmayı inş.
Dualarım seninle arkadaşım, inşallah hayırlı haberlerle döneceksin doktordan, endişelenme, sakin olmaya çalış, buraya da yaz sonucu, bizleride bilgilendir yani...
Kızlar beni listeden çıkarabilirmisiniz cumartesi günü boş gebelik tanısıyla kürtaj oldum.Malesef artık mart annesi deilim.Ne olur bana dua edin . Bu ilk gebeliğimdi ama hüsranla bitti.Biraz dinlendikten sonra bende sağlıklı bir hamilelilik geçiriirm inş. Allahım bana da nasip eder anneliği tatmayı inş.
çok geçmiş olsun arkadaşım takma kafana tekrar kalırsın bende 2001 yılında bebişim (kzıım )oldu sonra 2006 yılında dış gebelik geçirdim ve tekarr hamile kalmadan doıktora gitmem gerektiğini söledi doktorlar fakat ben hamişim ve maşallah şimdilik sağlıklı o yüzden kafan hiç takma ve lekelenjmeleri olan arkadaşlar kzımda ben 2 ay öle oldum ama maşallah kzım8 yaşına geldi bile
çok merak ediyorsan git canımcım, 6+2'de duyan arkadaşlar var.
ama küçük olduğu için duyulmazsa, kendini üzmeyip sakin sakin beklemen lazım, onu da unutma :)
stres yapma, hep konuşuyoruz, bebeğe en çok zarar veren şey bu...
çok merak ediyorsan git canımcım, 6+2'de duyan arkadaşlar var.
ama küçük olduğu için duyulmazsa, kendini üzmeyip sakin sakin beklemen lazım, onu da unutma :)
stres yapma, hep konuşuyoruz, bebeğe en çok zarar veren şey bu...
haklısın jnm,valla bugün ağrım sızım olmasa koşa koşa gitcektim de işte,pişmanım da gitmediğime yerimde duramıyorum pek bişi de yemedim bugün sersem gibiyim valla
kızlar listeyi gördüm benide eklermisin.doğum tarihi tahmini olarak allah izin verirse inşallah 3 mart.geçen cumada bebeğimin kalp atışlarını gördüm.allah olmayan herkeze versin inşallah.çok güzel bir duygu.
sanırım liste için bazı bilgiler gerkiyor.yaşım 27.hamiş kaldığım kilo 70.sat 27 mayıs.allahaıma şükürler olsun kalbi atıyor.ve hesaplamalar göre doğum tarihi 3 mart