Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    6
Kızlar nolur şu mide bulantısına bi çözüm bulduk diyinya saat 5 ten beri içim dışıma çıkıyo varmı bi çare😢😢

Şimdi bende sigortalı çalışıyorum kalp atsini duydum işyerine bildirim kagidini 12 haftadami verecegiz canim
Yok canım istedigin zaman ver. Ama haklardan faydalanaym diyorsan simdiden ver
Aşırı bulantı kusma var ya ilk gebelikte de böyleydim bu hamilelik beni çok etkiliyor. Suyu da az tüketiyorum su bile midemi bulandırıyor o yüzden idrarımda bakteri çıkmış. 12 13. Haftalarda bitmişti ilk gebelikte bir an önce o haftalara gelmek istiyorum ☺️

Kızlar nolur şu mide bulantısına bi çözüm bulduk diyinya saat 5 ten beri içim dışıma çıkıyo varmı bi çare😢😢
Bende cok fenayım. En kötüsüde ne yesem aşırı gaz sindirememe midemde hazımsızlık o daha cok bulantı yapıyor😞

Prilam dr bulantı hapı var bende ama bi işe yaramıyor o da ya. Valla bende çok kötüyüm karnım şu an çok aç ama yiyemiyorum midem çok kötü bulanıyor herşey kokuyor ay çok zor gerçekten. Elma biraz rahatlatıyor ama sonra yine başlıyor tabi

Aynen öle canım Rabbim sağlıklarını versin.. Bende sprey leri araştırıyodum şuan bunun bayramı var düğünü var işte insan düşünüyor 🤣🤣🤦🏻‍♀️
Kız boşver bayramı düğünü 😂😂 benım ablamın arkadaşı da hamıle kaldı saçı sıyahtı düşün beyazları çıktı halıyle sureklı oda boya yapıyordu hamıle kalınca boyuyamadı herkese moda artık böyle dedı öyle idare etti 🤣🤣🤣

Prilam dr bulantı hapı var bende ama bi işe yaramıyor o da ya. Valla bende çok kötüyüm karnım şu an çok aç ama yiyemiyorum midem çok kötü bulanıyor herşey kokuyor ay çok zor gerçekten. Elma biraz rahatlatıyor ama sonra yine başlıyor tabi
Canım gece 2 tane iç eğer ağır gecıyorsa doktor bana öyle söylemişti ben bır tane içiyorum idare ediyorum ama

Kız boşver bayramı düğünü 😂😂 benım ablamın arkadaşı da hamıle kaldı saçı sıyahtı düşün beyazları çıktı halıyle sureklı oda boya yapıyordu hamıle kalınca boyuyamadı herkese moda artık böyle dedı öyle idare etti 🤣🤣🤣
Sana atıcam bi ara fotomu oturup birlikte gülcez🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kadın bana onu bile vermedi bende açım kuzum ilk hamile eğim de 98 ile hamile kalan ben 93 le doğum yapan ben doğumdan sonra 70 e düştüm şimdi yine aynı şeyi yaşıyorum çok zor çok allah yardımcımız olsun elma aldırttayım bari😔😔

betanın olduğu yer ne demek oluyor acaba. bana doktorum dedi artış fazla ikiz olabilir diye o yüzden sordum 😊
Bunlar bizim transfer sonrası tarihlerimiz.5. Gün transferi 5. Gün değerim için, 3+4 günlük olduğunu söylüyor Chatgbt.

Yani t+13 e kanda baktığımda 4+3 çıkmış değerim 1730 olmuş. Sizin nasıl değerleriniz? Bende o ara herkesin değerini karşılaştırıyordum 😊 Allah gönlünüze göre versin dilerim 🙏

Tuzlu şeyler yemeğe bakın. Ve çok aç kalmadan az da olsa bir şeyler yemeğe çalışın. Mide aç kaldıkça daha çok bulanıyor. Sanırım ben bu şekilde yaptığım için henüz bulantım hiç yok

Kızlar sızlerın betasına bakınca benımdemı ıkız acaba dedım transfer sonrası
7.gun 86
9.gun 233
11.gun 770 cıkmıstı
5+5gunlukken dr ıkıncı kese var ama ufak gelısmemıs vucut ya atar yada emer dedı
Bugun 7+1de gıttıgımde ıkıncı kese buyumus ama ıcınde bırsey gormedı 5gun sonra tekrar cagırdı acaba ılerleyıp ıkız olma ıhtımalı olabılırmı

Tuzlu şeyler yemeğe bakın. Ve çok aç kalmadan az da olsa bir şeyler yemeğe çalışın. Mide aç kaldıkça daha çok bulanıyor. Sanırım ben bu şekilde yaptığım için henüz bulantım hiç yok
Çok severim sabah tuzlu kurabiye yaptım 1 tane yedim yanına çay sonra kendini lavoboda buldum.. Yiyebiliyoken yiyin hiç kiloya bakmayın canım benim için azıda gidio çoğuda😔

Kızlar sızlerın betasına bakınca benımdemı ıkız acaba dedım transfer sonrası
7.gun 86
9.gun 233
11.gun 770 cıkmıstı
5+5gunlukken dr ıkıncı kese var ama ufak gelısmemıs vucut ya atar yada emer dedı
Bugun 7+1de gıttıgımde ıkıncı kese buyumus ama ıcınde bırsey gormedı 5gun sonra tekrar cagırdı acaba ılerleyıp ıkız olma ıhtımalı olabılırmı
Eğer büyüdüyse kese ihtimali var. İkizlerden birisi geriden gelebiliyormuş canım.

Back
X