- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #66.161
herkes öle dior ama kocam sabah bunalıma soktu beni.. eski pantolonlarımın hepsi kollerde duruyor, hiç bişey olmuyor inceciktim ben şimdi bacaklarım selülit içinde kalçalarım falan baldırlarım çok şişko sewmiyorujm bu halimi..Günaydın arkadaşlar.. herkes iyidir umarım benim oğlumda bugünlerde çok mızmız hep kucakta inş. bi geçiş dönemidr ve devamlı diildir.. ben oğluma salıncak almak istiyorum arkadaşlar kullandığınız memnun kaldığınız bir model varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.. Hasretçim fotoğraflarda çok güsel ve formda gözüküodun istediğn kiloyada ineceğine eminim çünkü çok tempolu bi hayatın var.. yinede kendin bilirsin canım ama bence emzirme döneminin bitmesini bekle ben bitkisel de olsa ilaçla verilen kiloların kalıcı olacağına inanmıyorum boşuna metabolizmanı bozma derim.. emzirme döneminden sora güzel bi diyet ve yürüyüşle gider hepsi canım takm.. zaten takılıcak bi kilonda yok :) Ebrucum bnde Sinopluyum ve 24 temmuz gibi bizde gitmeyi düşünüyoruz Sinopa.. çok güzel gitmeyen görmeyen arkadaşlara tavsiye ederim... karadeniz zaten çok güzel her şehri farklı herkes görmeli yazları çokda sıcak olmuo serin serin ohh miss :)
Oglumun adi Tugra...bende Melek
herkes öle dior ama kocam sabah bunalıma soktu beni.. eski pantolonlarımın hepsi kollerde duruyor, hiç bişey olmuyor inceciktim ben şimdi bacaklarım selülit içinde kalçalarım falan baldırlarım çok şişko sewmiyorujm bu halimi..
haklısın ama kendimde biraz gayret etsem weririm dur bakalım bir iki gün beklemek en iyisi..
canım hamilelikten sora vicuttaki ödem bir senede atılıyomuş... çok kötü ama napalım :) bence o bacaklarındaki şişlikler falanda gidicektir zamanlar.. insana zor gelio eski kıyafetlerine girememk falan ama annelik diip katlanıyorus.. ben bide şey duymuştum canım hamileleik öncesi kilosuna dönenler bile eski kıyafetlerine giremiolardı.. haliyle genişliyo vucut ve toparlanması zaman alıyo sanırım..sen istedikten sonra gider canım stres yapma hiç ama sanırım hepbirlikte spora başlamamız gerekiyoo toparlanmak için:)
yazık yavruşuna yaa... canım kayısı yiomusun bol bol.. ben kayısıyı bol yediğimde oğluma benden önce etki edio :)oğluşun yine bugün 5.günü kaka yapmayalı. bi fitil uygulayayım bakalım
yazık yavruşuna yaa... canım kayısı yiomusun bol bol.. ben kayısıyı bol yediğimde oğluma benden önce etki edio :)
dün bayağı b kayısı yedim ama yokkboshayallersmile
her bebekte işe yaramıyo demekki.. bnde fitili hiç sevmioruminş. biran önce düzene girer bebişin.. bende plates yaptım canım çok iyi katılıyorum sana skılaşıyo insan bende başlamak istiyorum oğlum gündüz uyusa
amin cnm inş. ben de sevmiyorum ama ne yapayım, dotor aaslında 3. günün sonunda uygula demişti ama ben yine de 5 gün bekliyorum
Maaşallah oğlum bugün de koca bi bez kaka hazırlamış bana :)) Hemen banyo yaptık 120 cc'yi devirdik. Bi 120 daha içerdi olsa. Öncesinde emzirmiştim bir de :)) Hemen gözleri kapadı uyud, danaları bostana bile sokamamıştık daha dandinide gitti yavrucak. Darısı kaka yapamayan kardeşlerinin başına inşallah :))
meralcim yazık yavruşa ya..ne sıkıntılanıyordur şimdi yavrucak...en iyi ben anlarım onu..benim de sindirim sistemim yavaş çalışır....
kızlar avrupa projesi sonuçları açıklanmış ve bizim okulun projesi onaylanmış...bu proje üzerinde çok çalıştık ingilizce öğretmenleri olarak,çok emek verdik..geçen sene başlamıştık çalışmalara....o zaman hamile değildim........hem çok sevindim hem ne yapcam ben diye düşünmeye başladım.hadi oğlum neyse büyüdü.kızçeyi napcam?müdür tebrik etmek için aramış...gerçi kızlara eğer onaylanırsa ben en son turda giderim yutdışına demiştim...en son da seneye kasım oluyo-italya ya.........o zaman 1 buçuk yaşını geçmiş oluyo....ilk gidişte bu kasım da ispanya......ay ne yapacağımı şaşırdım kızlar...bu yurtdışı fırsatını da kaçıramammmmmmmmmdelikafadulden
kızlar avrupa projesi sonuçları açıklanmış ve bizim okulun projesi onaylanmış...bu proje üzerinde çok çalıştık ingilizce öğretmenleri olarak,çok emek verdik..geçen sene başlamıştık çalışmalara....o zaman hamile değildim........hem çok sevindim hem ne yapcam ben diye düşünmeye başladım.hadi oğlum neyse büyüdü.kızçeyi napcam?müdür tebrik etmek için aramış...gerçi kızlara eğer onaylanırsa ben en son turda giderim yutdışına demiştim...en son da seneye kasım oluyo-italya ya.........o zaman 1 buçuk yaşını geçmiş oluyo....ilk gidişte bu kasım da ispanya......ay ne yapacağımı şaşırdım kızlar...bu yurtdışı fırsatını da kaçıramammmmmmmmmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?