2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

heh aradı şimdi müşteri temsilcisi.. normalde 2şer kapsül günde iki yada 3 kez yemeklerden önce alınıyormuş emzirdiğim için 1 kapsül günde 2 kez yemekten önce ben 2 öğün yediğim için.. tokluk hissi weriyormuş yanında çayıda warmış onuda içiyoruz günde 2 kez o da sindrim sistemini hızlandırıyor we yağlar idrarla atılıyor we werilen kilolar geri alınmıyor tekrar sağlık bakanlığından onaylı... ben sipairşi weriyorum... yiterr!

herkes öle dior ama kocam sabah bunalıma soktu beni.. eski pantolonlarımın hepsi kollerde duruyor, hiç bişey olmuyor inceciktim ben şimdi bacaklarım selülit içinde kalçalarım falan baldırlarım çok şişko sewmiyorujm bu halimi..
haklısın ama kendimde biraz gayret etsem weririm dur bakalım bir iki gün beklemek en iyisi..

Oglumun adi Tugra...bende Melek

memnun olduk canım..

kızlar plates acayip topluyor vücudu,çok sıkılaştırıyor. hamilelik öncesi bi süre yapmıştım. ama diyet yapmıyordum,zaten platesi de daha ziyade dinç olmak için yapıyordum. 1 kilo mu ne vermiştim ama her gören sen ne kadar çok zayıflamışsın falan diyodu bana. cidden çok sıkılaşmıştım. ben yine başlayayım yaww

amin cnm inş. ben de sevmiyorum ama ne yapayım, dotor aaslında 3. günün sonunda uygula demişti ama ben yine de 5 gün bekliyorum

Maaşallah oğlum bugün de koca bi bez kaka hazırlamış bana :)) Hemen banyo yaptık 120 cc'yi devirdik. Bi 120 daha içerdi olsa. Öncesinde emzirmiştim bir de :)) Hemen gözleri kapadı uyud, danaları bostana bile sokamamıştık daha dandinide gitti yavrucak. Darısı kaka yapamayan kardeşlerinin başına inşallah :))

kaydirigubbakcemile3 benimki de fitil sonrası yapıp rahatladı yavrum. şimdi uyuduzemuszemus

ya bizim kızda bugün 3. gün yapmadı henüz keçi sütü ağır geldi sanırım ama ilk werdiğim gün yapmıştı dur bakalım bu günde yapmazsa akşam fitil atarım yarımın yarısı kadar

meralcim yazık yavruşa ya..ne sıkıntılanıyordur şimdi yavrucak...en iyi ben anlarım onu..benim de sindirim sistemim yavaş çalışır....

kızlar avrupa projesi sonuçları açıklanmış ve bizim okulun projesi onaylanmış...bu proje üzerinde çok çalıştık ingilizce öğretmenleri olarak,çok emek verdik..geçen sene başlamıştık çalışmalara....o zaman hamile değildim........hem çok sevindim hem ne yapcam ben diye düşünmeye başladım.hadi oğlum neyse büyüdü.kızçeyi napcam?müdür tebrik etmek için aramış...gerçi kızlara eğer onaylanırsa ben en son turda giderim yutdışına demiştim...en son da seneye kasım oluyo-italya ya.........o zaman 1 buçuk yaşını geçmiş oluyo....ilk gidişte bu kasım da ispanya......ay ne yapacağımı şaşırdım kızlar...bu yurtdışı fırsatını da kaçıramammmmmmmmmdelikafadulden

Hayırlı olsun Olcay, çok sevindim cnm. e tabi kaçırma zaten son turda gidersen artık rahatlıkla emanet edebilirsin kızını da birilerine. hadi bakalım tebrikler:lepi:

serhanı nihayet uyutabildim inşallah hiç olmazsa bi yarım saat 40dk uyusa
ilginç bugün ikinci kez kaka yaptı mamada yemiyo yine bi huysuz ateşi falan yok uykuya geçerken zorlanıyo ağlıyo niye böyle oldu anlamıyorum yaa

ayy kaçırmada zaten hayırlısı neyse o olsun inşallah bi mani keder olmazda gidersin canım senin adına çok sevindimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…