- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.041
naann bana niye cevap yazmadınız.bebişleriniz sırtüstünden yüzüstüne dönüyo mu?
canlar 4.ay aşısı çok etkiliyor mu bebeleri ben bugün doktora gideceğim de şimdi 10 da falan gidip yaptırsam sonra 2 de doktora gideceğim huysuzluk yapar mı uşağum acaba ?
canım benim kızıma ateş ve bacağınd ağrı yaptı ama bilemem sizinkinde ne yapar..... hiç etkilemeyenlerde var fisfisfisfisfisfisfisfisfis
canlar 4.ay aşısı çok etkiliyor mu bebeleri ben bugün doktora gideceğim de şimdi 10 da falan gidip yaptırsam sonra 2 de doktora gideceğim huysuzluk yapar mı uşağum acaba ?
günaydın
kandiliniz mübarek olsun canolar
bu sabah yagmuru ilk defa yüzüstü yatarken gördümakannehir korktum önce burnu acıkmı diye baktım zaten bogulma takıntısı vr bende neyseki kafasını yana cewirmiş öylece uyuyoo..
artık yemek yerken alışsın diye masamıza kucagıma alıorum beni izliyo fanta içtigim bardaga uzanıyo eliyle ekmege uzanıyo ekmegin sert tarafını verdim eline gecende sonra almak istedim elinden bASTI cıglıgı nası aglıyo ekmeginbi elinden almışım diyee.kaydirigubbakcemile3.tam bi duygulu balık bebegi boshayallersmilebizimkiler..
maşallah iklim eee...ıslatıp ıslatıp hamur ediyo ekmegi yagmur hahahayt...yasemin bu defa sewdi mama da karıştrdım biraz dedigin gibi..yedi vallahi..3 saat sonrada mızmızlşanmaya başladı acktı herhelde deyip mamasını yaptım milupayı yani fazla geldi galiba kustu hep..daha yeni alışıyorya bünyeleri katı mamaya..Günaydııınnn, Berat Kandilinizi kutlar, dualarınızın kabul olmasını dilerim.
Canım, benim kızım dönmek bir yana resmen yuvarlanıyor, çok hareketli ve uyurken şekilden şekile giriyor, büyük adam gibi istediği pozisyonda yatıyor.
Merhaba, benim kızımda hiçbir etki yapmadı aşı, çok rahat geçirdik o günü. Bebekten bebeğe değişiyor sanırım bu durum.
Günaydın Ebru, benim kızda yatıyor öyle, korkma boğulmaz, kendilerini garantiye almayı iyi biliyor bebekler, kafalarını yana çeviriyorlar artık, benim kız eline ekmeği verdiğim zaman sonuna kadar yiyip bitiriyor, çokda seviyor ekmeği, bu arada sebze çorbasını sevdi mi Yağmur, yazmadın hiç neler yaptığını..?
ya kızlar enden ekmek veriyorsunuz sonra kilolar arttıkça yemeden içmeden eksmeye çalışacağız ekmek iyi bişey değil vermeyinn...
aşkım ekmegi eline dişleri kaşındıgı için veriorum oyalansın bizle masada diye yoksa yiyemiyo su anda zaten..ama sen nası alırsın ekmegimi elimden diye yolacagdı beni hahaytt..ya kızlar enden ekmek veriyorsunuz sonra kilolar arttıkça yemeden içmeden eksmeye çalışacağız ekmek iyi bişey değil vermeyinn...
Ebrucum, çorbadan sonra verdiğin mamanın miktarı biraz az olsun, çünkü hem çorbayı içip hemde eskisi gibi 120-150 cc. mama içmesini bekleme.. Afiyet olsun, yarasın Yağmuruma, yeni tatlar geliştir, hergün aynı stil çorba yapma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?