2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eylül canım bide ek gıda verceğin zaman bebişin iyice acıkmış olsun tok oldukalrında hayatta almazlar umarım bu bilgiler işine yara ve inşallah löp löp götürür ek gıdaları aman boşver sağı solu onlar hep konuşur ben takmıyorum tınnnnnn sen kendine bak sen kendini yönlendir onlar değil senden daha iyi bilen olmaz onlar sen,n ve oğlunun kimyasını nerden biliyolar bi lafdır almış başını gidiyo emzir zayıf çocuk niye böyle sütünmü yok yemiyomusun boşverrrr ben kaçar kızlar ii geceler

naann bana niye cevap yazmadınız.bebişleriniz sırtüstünden yüzüstüne dönüyo mu?

günaydııııııııınnnnnnn.............

ya benim zilloşum hala dönmüyor canım ve yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor hep istiyorki sırt üstü yatayım yada kucakta durayım .... yan tutunca atıyor kendini ama iki 180 derece dönem,yr hala....

ya arkadaşlar işler öyle yoğun ki sizleri takip edemiyorum..... ne güzel konular konuşuyorsunuz bebişelr ile ilgili ne güzel bilgiler akıp gidiyor.... (( soru soruyorum onun cevapalrını bile okumaya fırsatım olmuyor tabi teşekkür bile edemiyoru cevaplarınıza ( of of çok drtliyim bu iş yoğunluğundna çok :):)9 bakalım bugün birz sanki daha sak,in olacak....

sizlere anlatacakalrım var kocişko kredi çekti 20,000 tl civarında bir araç alacağız aslında ben bu miktara birde ortak bulup küçük bi iş kursak diyorum ama :):):)) aracını satatcak olanlara duuyurulur .... alında önce araç bulunur ona göre kredi çekilir ama biz önce krediyi çektik çünki işyerinden indirimli bi imkan bulduk o sebeple sadece o kdar çekebiliyordk değerlendireli mdedik.... mevlam utandırmaz inşalalh hem öderiz hemede iyi değerlendirriz bu parayı....

bu arada arkadaşalr berat kandiliniz mübarek olsun bu gece çok dua edin duaların kabul olunduğu ksımetlern yazıldığı tövbe kapılarının açıkdığı bir gece ... ben regl yim çok bişi yapamayacağım ama bol bol dua edelim .....

canlar 4.ay aşısı çok etkiliyor mu bebeleri ben bugün doktora gideceğim de şimdi 10 da falan gidip yaptırsam sonra 2 de doktora gideceğim huysuzluk yapar mı uşağum acaba ?

canlar 4.ay aşısı çok etkiliyor mu bebeleri ben bugün doktora gideceğim de şimdi 10 da falan gidip yaptırsam sonra 2 de doktora gideceğim huysuzluk yapar mı uşağum acaba ?

canım benim kızıma ateş ve bacağınd ağrı yaptı ama bilemem sizinkinde ne yapar..... hiç etkilemeyenlerde var fisfisfisfisfisfisfisfisfis

Kızlarrr
merhaba uzun zamandır giremiyordum yoğun günler geçirdim. nasılsınız bebişleriniz iyidir inşş
bizde iyiyiz artık deli gibi yatıp yuvarlanıyor kızım maşş. ama gündüz uykuları cok azaldı en fazla 15 er dk dan iki kere uyuyor niye böyle oldu anlamadım hep oynamak istiyor:) akşamda 10 gibi uyuyor. sütüm arada yetmiyor bende dondurucudan süt yakviye ediyorum. ara ara bişeylerin tadına baktırtıyorum ama hiç hoşlanmıyor:). bugün doktora götürim diyorum rutine kontrol için.
tekrar görüşrüzzz

günaydın
kandiliniz mübarek olsun canolar
bu sabah yagmuru ilk defa yüzüstü yatarken gördümakannehir korktum önce burnu acıkmı diye baktım zaten bogulma takıntısı vr bende neyseki kafasını yana cewirmiş öylece uyuyoo..
artık yemek yerken alışsın diye masamıza kucagıma alıorum beni izliyo fanta içtigim bardaga uzanıyo eliyle ekmege uzanıyo ekmegin sert tarafını verdim eline gecende sonra almak istedim elinden bASTI cıglıgı nası aglıyo ekmeginbi elinden almışım diyee.kaydirigubbakcemile3.tam bi duygulu balık bebegi
boshayallersmilebizimkiler..

Günaydııınnn, Berat Kandilinizi kutlar, dualarınızın kabul olmasını dilerim.

naann bana niye cevap yazmadınız.bebişleriniz sırtüstünden yüzüstüne dönüyo mu?

Canım, benim kızım dönmek bir yana resmen yuvarlanıyor, çok hareketli ve uyurken şekilden şekile giriyor, büyük adam gibi istediği pozisyonda yatıyor.

Merhaba, benim kızımda hiçbir etki yapmadı aşı, çok rahat geçirdik o günü. Bebekten bebeğe değişiyor sanırım bu durum.

Günaydın Ebru, benim kızda yatıyor öyle, korkma boğulmaz, kendilerini garantiye almayı iyi biliyor bebekler, kafalarını yana çeviriyorlar artık, benim kız eline ekmeği verdiğim zaman sonuna kadar yiyip bitiriyor, çokda seviyor ekmeği, bu arada sebze çorbasını sevdi mi Yağmur, yazmadın hiç neler yaptığını..?

maşallah iklim eee...ıslatıp ıslatıp hamur ediyo ekmegi yagmur hahahayt...yasemin bu defa sewdi mama da karıştrdım biraz dedigin gibi..yedi vallahi..3 saat sonrada mızmızlşanmaya başladı acktı herhelde deyip mamasını yaptım milupayı yani fazla geldi galiba kustu hep..daha yeni alışıyorya bünyeleri katı mamaya..

ya kızlar enden ekmek veriyorsunuz sonra kilolar arttıkça yemeden içmeden eksmeye çalışacağız ekmek iyi bişey değil vermeyinn...

Seyyalcim, krediniz hayırlı olsun, Allah ödeme kolaylığı versin, umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.

Ben çok fazla vermiyorum ekmek ama verdiğim kadarını severek yiyor, hem çocuklar ekmeği sever bilirsin, ben aşırı kilo yapacağını sanmıyorum.

Ebrucum, çorbadan sonra verdiğin mamanın miktarı biraz az olsun, çünkü hem çorbayı içip hemde eskisi gibi 120-150 cc. mama içmesini bekleme.. Afiyet olsun, yarasın Yağmuruma, yeni tatlar geliştir, hergün aynı stil çorba yapma..

ya kızlar enden ekmek veriyorsunuz sonra kilolar arttıkça yemeden içmeden eksmeye çalışacağız ekmek iyi bişey değil vermeyinn...
aşkım ekmegi eline dişleri kaşındıgı için veriorum oyalansın bizle masada diye yoksa yiyemiyo su anda zaten..ama sen nası alırsın ekmegimi elimden diye yolacagdı beni hahaytt..

ewet ya kabak patates havuc pirinc ten yaptım bugün farklı yapceemmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…