- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.081
nasıl kurutlacağuız biz bunlardan yaa hale bak! tawiz werme yazgı lafını sölesne belki benim donum war ortalıkta! allahım ya ne demek oluyor sen yokken anahtarı takıp girmekalsanaalsanasmileiyi akşamlar canlar...
kimse yok ama genede yazayım rahatlarım belki.kocam ve oğlumla geçirdiğim çok güzel günün ardından şimdi sinir küpü gibiyim.kaynanam biz evde yokken evime girip çıkıyor yaa deli edecekler beni.kapımı kitliyorum gidiyorum geliyorum açık.tabii anahtarın yedeği var onlarda eksik olur mu hiç?neymiş bayat ekmek bakmış banada söylemiyor oğluna söylüyor.o bahaneyle oda oda gezmiştir kesin durmaz.kocamada "bu ev benim değil inşaallah birgün gerçek sahiplerine kalır bende çeker giderim buraya gelmeyi kabul ettiğim güne lanet olsun annen evi kolaçan ettmiştir dedikodumu yapar gene nasıl olsa alışkın" dedim.
sakin ol canım napalım dişler geliyor bu ara böyle olacaklar... bn dün gece bas bas bnağırıyodum ikinizdende nefret ediyorum diye.. (baba kıza) 2,30da uyandı 4.30 a kadar mız mız uyumadı artık sinirlerim boşaldı!ii kşamlar hanımlar nasılsınız ben sinirliyim ya bu aralar oğlum çok değişti hırçınlaştı uyku uyumoyor ne gündüz ne gece bende bel fıtığı omirilik kayması var lanet olsun ki doktor dinlen deedi eşim 1 aydır yeni bi işe girdi sözde haftasonları tatil işe girdiğinden beri hep gidiyo akşamları yüzünü bile göremez oldum evi taşıdım dinlenemedim üstüne oğlum bugün evde diye sevindim aradılar işten acil gel dediler gitti sonra yine geldi müdür sabaha kalmasın bu iş demiş az önce geldi sinirden ağladım oğlumda durmuyodu aldı oğlunu gitti kavga ettim yeter ya bende insanım inanın berbat durumdayım bi kere bile oturup dinlenemedim ya yoruldum çok yoruldum şu rahatsızlıklar da beni mahvediyo oğlum neden böyle oldu onuda bilmiyorum psikolojim berbat off ya offf
hayatım kilosu az değil.. benimki 5.ay 7050gr..4.ayda 6510du.. dert etme multiwitamin bnde kullanıyorum multitabs adı.. iştahının açılması içn sipraktin şurup al 3 gün wer sabah akşam etki eder.. 3 gün kullandıktanm sonra bikaç gün werme sorun dewam ederse bi 3 gün daha uygula....Kızlar merhaba sınırlerim cok bozuk benim artık kızım bu ayda sadece 300 gram almıs ne yapıcamm ben ne olur bır akıl verin sutum artık tamamen kesildi emziremıyorum kızım zayıg 6. 600 kılo suan doktor ek gıdalara gecelim bu ay dedi ve biberondan cok kasık maması ver dedi ama kasık mamasını istemıyor ya mesela sabah 10 da su kahvaltılık kasık mamasından veriyorum zar zor yediriyorum 4 5 saat agzına bır sey vurmuyor yediremıyorum ya ne olur bana bir gunluk duzeninizi anlatabılırmısınız artık cok bozuk sınırlerim benim
gece boyu emziriyoum sabah emziriyorum kahwaltıda yarım muz, bebe bisküwisi, labne peynir, pekmez 2ölçek mama 50cc su bazen 1 kaşıkta tahıllı mama koyup blendırdan geçirip weriorum..
sonra emziriyorum su niyetine:) uyuyor uyanınca yine emziriyorum ya sebze çorbnası/püresi ya da meywe püresi sonra akaşam doğru yoğurt (kendi mayaladığım yada babymix)
sonra hep emziriyorum uyku arasında 100 falan mama weriorum normalde biberon almıyor çünkü...
sonra meywe rendeliorum eğer gerek olursa yada öğlen yapıyorum meywesini...
akşamda kaşık maması yapıyorum herhangi birini..
bn ilk ay dewit 3 lkullandım ondan sonra hep multi tabs (A C D) witaminleri war içinde.Bırde doktorumuz bu ay d vitamınını kesti multivitamın verdi siz d vitamınını vermeye devam ediyormusunuz
canım sırtüstüyken yüzüstü dönüyor ama yüzüstüyken sırtüstü dönmeyi henüz pek beceremiyo bazen çok zorlarsa nadiren..naber kızlar nasıl gidiyo bebişler iyi mi.düğünümüz vardı epeydir giremedim.ya benim oğlum sırtüstünden yüzüstüne dönmüyo.normal mi?herkesin bebişi dönüyo mu?yoksa boşuna mı kafaya takıyorum.
allah utandırmasın canım.. ne aracoı alıyosunuz.. normal kullnamak için otomobilmi?ya arkadaşlar işler öyle yoğun ki sizleri takip edemiyorum.....ne güzel konular konuşuyorsunuz bebişelr ile ilgili ne güzel bilgiler akıp gidiyor.... (( soru soruyorum onun cevapalrını bile okumaya fırsatım olmuyor tabi teşekkür bile edemiyoru cevaplarınıza ( of of çok drtliyim bu iş yoğunluğundna çok :):)9 bakalım bugün birz sanki daha sak,in olacak....
sizlere anlatacakalrım var kocişko kredi çekti 20,000 tl civarında bir araç alacağız aslında ben bu miktara birde ortak bulup küçük bi iş kursak diyorum ama :):):)) aracını satatcak olanlara duuyurulur .... alında önce araç bulunur ona göre kredi çekilir ama biz önce krediyi çektik çünki işyerinden indirimli bi imkan bulduk o sebeple sadece o kdar çekebiliyordk değerlendireli mdedik.... mevlam utandırmaz inşalalh hem öderiz hemede iyi değerlendirriz bu parayı....
ulan fatma sanki hepimizin 9kilo çocuğu warda obez olcak diosunya kızlar enden ekmek veriyorsunuz sonra kilolar arttıkça yemeden içmeden eksmeye çalışacağız ekmek iyi bişey değil vermeyinn...
Günaydın canlarım,
Kötü bir haftasonu geçirdim. Hem evin durumu yetti artık, hem de bu hastalığın belirtileri kendini göstermeye başladı. Tansiyonum yükseliyor, kalbim çok hızlı atıyor, yattığım yerden kalkamıyorum. Doktor ilacın dozu az geliyor olabilir dedi, o yüzden sabah yine kan vermeye gittim. Doz artarsa Doruk'u emziremeyecekmişim(((
canım yaaa bu durumunu kocan biliyor değil mi ona sölesene stresten uzak olmam ewe gelince dinlenmem we huzurlu olmam gerekio yoksa çocuğumu emziremeyeceğim senin ailen yüzünden de
lütfen de rica ediorum ailene münasip bir dille anlat bu durumu.. bebeğim herkesten önemli benim için falan uff ne bilim wallahi seni düşündükçe deliriyorum!
inşallah doz artışına gerek kalmazzzz