- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #8.921
selamlar, bende öyle alt üst takımları giyinmeyi sevmiyorum, e hami,le giibi göbeğinde yoksa LCW git oradaki modeller bu yıl hep bol ben aldım bir kaç tane çokta şıklar, hamileleik sonrası bile kullanambilirsin,
ya kızlar ne güzel hamile kıyafetleri buluyosunuz anacım burda oda yok.eski model alt üst takımlar var ben giymem onları.hadi üst neysede altta doğru düzgün yokakannehir.hoş gerçi bende hamile gibi göbişde yok ama şimdilik allahın izniyle çıkacak.
dilacım güle güle giyin tatlım aldıklarını.bende gidicem almaya.
selamlar, bende öyle alt üst takımları giyinmeyi sevmiyorum, e hami,le giibi göbeğinde yoksa LCW git oradaki modeller bu yıl hep bol ben aldım bir kaç tane çokta şıklar, hamileleik sonrası bile kullanambilirsin,
EVET BEN GİTTİM ALDIM GAYETTE MEMNUNUM LCW da güzel ürünler gelmiş 6 parça dedim yaa 20 tl yi geçmedi aldıklarım toplam 65 Tl verdim...Ama bir hamile pantalonu alsak 40 tlden aşağıya değil
B]YAZ34 canım LCW yokmu tunik tarzı bisey bak small giyorsan medıum al ben öyle yaptım..[/B]
evet çıkıcam en yakın zamanda birşeyler almaya.bide kızlar kot pantalon giymeyin.karnınız çıkmasa bile çok genede zararlıymış.sıkıştırmayın mercimekleri.kaydirigubbakcemile3sağol canım sende al artık bol şeyler giymemizin zamanı geldi...
evet çıkıcam en yakın zamanda birşeyler almaya.bide kızlar kot pantalon giymeyin.karnınız çıkmasa bile çok genede zararlıymış.sıkıştırmayın mercimekleri.kaydirigubbakcemile3
ya pardon kızlar doğru şeftali oldular kuzularımız.evet kot giymeyin sakın.mercimek değiller artık şeftali kadarlar şimdi meleklerimizz...ben de giymeyi tavsiye etmem kot yada kumaş 1 beden büyük alın
kızlar aşeren oldumu aranızda.benüm dün canım irmik helvası istedi.hazırlardan bulamadım kendimde yapmaya üşendim.ama bugün işyerinde irmik helvası vardı öğlen çok mutlu oldum.ayva mevsimi gelsin bol bolda ayva yiycem.çok yararlıymış bebeğe.güzel olurmuş.
bosna söylesene nolurrr.valla benim canım da iki gündür bişey istiyo, evde kolaylıkla yapılan birşey de değil, dışarda yemek lazım. söylemiyim işte, hamile falan vardır aranızda, neme lazım kaydirigubbakcemile3
ramazan nedeniyle her yer kalabalık oluyor iftar vakti, bir yandan da midem bulanıyor. ama taktım sanırım :))
brova eşinealkisalkisalkisgeçen ekler olsa ne güzel olurdu dedim eşim ertesi gün almış:))) aş erme mi bu şimdi?
valla benim canım da iki gündür bişey istiyo, evde kolaylıkla yapılan birşey de değil, dışarda yemek lazım. söylemiyim işte, hamile falan vardır aranızda, neme lazım kaydirigubbakcemile3
ramazan nedeniyle her yer kalabalık oluyor iftar vakti, bir yandan da midem bulanıyor. ama taktım sanırım :))
valla benim canım da iki gündür bişey istiyo, evde kolaylıkla yapılan birşey de değil, dışarda yemek lazım. söylemiyim işte, hamile falan vardır aranızda, neme lazım kaydirigubbakcemile3
ooo bende geçen gün rüyamda ekler aldığımı görmüştüm ben dün elma şekeri aş erdim eşime söyledim dedi ki nerde satılır ki sonra fıss
Kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar gebelik için randevu verdiler gidecekmişim varmı benim gibi aranan sağlık ocağı tarafından kaydirigubbakcemile3
canım senin sağlık ocağında kaydınmı var onun için aramış olabilirler.bende 5.ayda gidicem sağlık ocağına ama aşı vurulmak için.tetenoz aşısıymış sanıırm dr söyledi.ooo bende geçen gün rüyamda ekler aldığımı görmüştüm ben dün elma şekeri aş erdim eşime söyledim dedi ki nerde satılır ki sonra fıss
kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar gebelik için randevu verdiler gidecekmişim varmı benim gibi aranan sağlık ocağı tarafından kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?