- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #9.181
Boyum 1.66 canım.Ya senin normal doğumda zor çatın dar olabilir doktor değilim ama yinede araştır
günaydın kızlar hepinize biz geldikopuyorumnanaktan
DİLACIM ve gülencim maşallah göbişlerinize.
EFEECRİN inşaallah yarın güzel haberlerle gelirsin tatlım.ayrıca nereye gidiyorsun hemen kocana söle sana bir bilgisayar alsınlmaz:.
bizde bugün tam üç ayımızı doldurduk ve düşündümde şuandan itibaren onu ben besleyeceğim ama benim iştahım yokki.birde çok evham yapıyorum:sinifsinif:.acaba yarın bir doktoruma görünsemmi?yoksa artık rahat mı bıraksam bebeğimi.offf sağlıkla kucakladığımız günleri görsek:Saruboceq:
canım biz senle aynı gidiyoruz senindemi 18 mart doğum bende cumartesi gidicem heycandan uyuyamıyorum artık.eşine söyle doğum hediyesi sana şimdiden bilgisayar alsın buraya girmessen biz seni çok özleriz
dilacım göbişin çok güzel bebeği hissetmeye başladınmı
anım hoşgeldin..geçmiş olsun,,,bugün biraz kalın giyin,,,sıçak şeyler iç....slm arkadaşlar allah kısmet ederse bende mart annesi olcam takip ediyorum ama yazmıyodum ben bişey sormak istiyorum size dünden beri felaket derecede sağ ğöğsümde sancı var sırtıma vuruyo ağrısı oturmakta yatmakta güçlük çekiyorum bıçak gibi giriyo ağrısı sırtıma acaba üşüttümmü sizdede oluyomu böyle bişey :sinifsinif:
efecrin sağol bitanem çok teşekkür ederim...
mede canım daha çok minik aslında bana hissediyomuşum gibi geliyoda bir arkadaş burada 16 haftadan önce hissedilmez hissettiğimiz bağırsak hareketi dedi valla bilmiyorum ama beni anladığı kesin...kramp girdiği zaman eşim eğilip anneyi üzme falan diye konuşunca birden kesiliveriyo belkide psikolojiktirmafoldumben
Hoşgeldin canım :) Keyfin nasıl?
Amin canım. Hayat güzel, hava güzel, bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisine bir çözüm bulunur elbet.
Yel girmesi derler ya inşallah öyle bir şeydir.
Kızlar şu anda 3 kanal gezdim üçünde de mevzu obezite, şimanlık, kilo...
ama biri çok komik kadın bayağı kilolu ve zayıflatma ürününü anlatıyor ürün çok iyiymiş. Feci bir çelişki madem ürün çok iyi neden sen kullanmadın diyesi geliyor adamın.
günaydın hanımlar mutlu,huzurlu birgün diliyorum opuyorumnanaktan
biz bugün 12+0 olduk yavrumla şafakta 1 yarın doktora gidiyoruz :sm_cool: hayırlısıyla ense kalınlığını ölçücez meleğimin dualarınızı eksik etmeyin nolur arkadaşlar :Saruboceq:
çokk heyecanlıyım bugün nasıl geçecek bilmiyorum delikafadulden
Ya kızlar ben vitamin haplarımımı kesinlikle yutamıyorum yaaa napıcam bilmiyorummm offff
hayırlı sabahlar herkese
gulencim göbüşün ve bebişinin cicileri çok tatlı maşallah
Hoşgeldin canım :) Keyfin nasıl?
valla arkadasim keyirler iyi olsun diyelim iyi olsun ama bir gün iyiym bir gün mide bulantisi oluyo istifra falan böyle olunca butun gün icimde b bayginlik hissi de cabasi insallah atlaticaz cogu gitti azi kaldi insallah bütün hamilelikte sürmez.ilk hamileligimde bulantim hic olmadi hersey normaldi.
ben geldim janlarım.. söz vermiştim buda benim göbüşüm yeni yemek yedim normalde bukadar çıkarmı bilmiyorum walla...
Gitmedim henüz Şerife...
Çarşamba gidecektim, doktorum tatile gitti....
Pazartesi gideceğim...
Çok korkuyorum:Saruboceq:
Sen gittin mi?
merhabalar kizlarrr keyifler nasil iyisinizdir insallah
merhabalar kizlarrr keyifler nasil iyisinizdir insallah
bunun çinsiyeti farklıdır belki....o nedenledir....geçmiş olsun anım ama azalır artık inşallah yavaş yavaş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?