2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın
çok ukusuzum uyudummu dayakmı yedim bilmiyorum serhanın gece burnu tıkandı ne uyandı ne doğru dürüst uyudu tabii aynı şekilde bende

herkes iyidir inşallah geçmiş bakamadım biyaramazlıkyok dimi

dünkü mesele halloldu
aynen dediğim gibi elleri benim sevdiğim şeylerle dolu geldi nasılsın dedi iyi dedim beni özledinmi diye sordu yoo dedim ben seni çok özledim dedi
mutfağa geçtik sevdiğin şeyleri aldım dedi niye dedim konuşalım nolurr haklısın aşkım o şekilde konuşmamalıydım konuşma öyle gelişti sizinde dediğiniz gibi kızacağımı düşündüğü için saklama ihtiyacı hissetmiş özür dilerim dedi bende düşüncelerimi söyledim çok haklısın düşüncesizce davrandım dedi cebinden iki tane browni intense çıkardı bunlarıda daha çok affet diye aldım dedi:) bundan sonra face falan yok siliyorum herkesi dedi benim derdim o değil sadece sınırlarını koru bu kadar samimi olman gerekmez kimseyi silmene gerek yok dedim
şimdi sana sarılabilirmiyim dedi bende güldüm:))

siz zaten uyumlu eşlersiniz fevri davranman onun özür dilemesi ve seni haklı bulması da çok güzel anlayışlı eşin....afiyet bal olsun brownilerde :33::33::33::36::36::56::56:

günaydın
çok ukusuzum uyudummu dayakmı yedim bilmiyorum serhanın gece burnu tıkandı ne uyandı ne doğru dürüst uyudu tabii aynı şekilde bende

herkes iyidir inşallah geçmiş bakamadım biyaramazlıkyok dimi

dünkü mesele halloldu
aynen dediğim gibi elleri benim sevdiğim şeylerle dolu geldi nasılsın dedi iyi dedim beni özledinmi diye sordu yoo dedim ben seni çok özledim dedi
mutfağa geçtik sevdiğin şeyleri aldım dedi niye dedim konuşalım nolurr haklısın aşkım o şekilde konuşmamalıydım konuşma öyle gelişti sizinde dediğiniz gibi kızacağımı düşündüğü için saklama ihtiyacı hissetmiş özür dilerim dedi bende düşüncelerimi söyledim çok haklısın düşüncesizce davrandım dedi cebinden iki tane browni intense çıkardı bunlarıda daha çok affet diye aldım dedi:) bundan sonra face falan yok siliyorum herkesi dedi benim derdim o değil sadece sınırlarını koru bu kadar samimi olman gerekmez kimseyi silmene gerek yok dedim
şimdi sana sarılabilirmiyim dedi bende güldüm:))
:46::46:
şeyyyyyy bugünnn bissimmmm dogumgünümüsssssssssss:69::66::64:
biliyorus siz gelmeden kutladık bizzzz

AYFER magnetler süper lmuş fotolarda şahane seçilmiş hatta özendim doğum günüsü yapmicam ama magnet yaptırsam mı??:26:

esin bence yaptır bende yapmadım doğum günü ama ananesine babannesine halasına bide bize yaptırdım hatıra işte..
ebrucummm iyiki doğdunuz canımcımm rabbim sağlık mutluluk wersin hepinize inşşş
ya serhan çok kilolu diil mi doktorunuz ne dio ne kadarda hamurlu şeyler yedirmesende vücut ne fazla gelirse gelsin onu yağ olarak depoluyo bence dikkat etmekte fayda war.

:71: :66: :64: esını takdır ettım.kısa surede konu cozulup kapandıgı ıcın cok sevındım.

DÜN OLANALARI OKUMUŞTUM AMA YORUM YAZMAYA WAKTİM OLMADI.. wallahi seyhancım öncelikle eşini bu düşünceli, ince tawrından ötürü kutluyorum bir kez daha en uyumlu koca oscarını hak ettiğini gösterdi:46:
sorunun çözüldüğüne sewindim canım..
bu arada serhan nolmuş lan öyle o resimdeki ne:))) tosbik olmuş iyiceeee:53:

sonraaaa :)): ) valla eşini takdir ettim :) :65:

canım bende okudum bi tane sana gönderdim :)

amin camım saolasın aminn,,,

sağolun canlarım çok teşekkür ederim:54::16::54:
serdar bu takdirlerinizi okusa nasıl şımarırdı bilemiyorum
hasretcim valla dedim ya balık yağı iştahını çok açtı serhanın

annesı bal borekle beslıyormus kuzucugu.gobıse baksana ya cok tatlı masallah

yok teyzesi tam aksine kilo yapacak şeyler vermemeye özen gösteriyorum artık

siz zaten uyumlu eşlersiniz fevri davranman onun özür dilemesi ve seni haklı bulması da çok güzel anlayışlı eşin....afiyet bal olsun brownilerde :33::33::33::36::36::56::56:

sağol canımcım
bu arada ayfercim magnetler çok güzel olmuş hilal zaten çok tatlı o yüzden kötü olamazdı zaten:34:

şeyyyyyy bugünnn bissimmmm dogumgünümüsssssssssss:69::66::64:

:nazar::52::52::52::64::64::64::24::24::71::71::71::70::70::69::69::69:
iyiki doğmuş mamurrrr
seninde anneliğinin ilk yılı kutlu olsun canımmmm:71::71:

günaydın kızlar:16:
yarın merti göz doktoruna götürcem:59: galiba mertte göz kayması var aşağıdaki resimdede belli zaten sol gözü tembel galiba:59: offf içim sıkılıyo yarın olsada bi öğrensek neyi var:58:

16768710463056961259410.jpg
umarım yanılıyosundur canım daha küçük..
Günaydııınn,

Gece uykusundan hep ağlayarak uyandı kuzucuğum, sabah da tam ben çıkacakken yine ağladı, zor sakinleştirip uyuttum. Nesi var anlamıyorum, çok üzülüyorum o böyle ağlayınca... 6. dişten şüpheleniyorum. Servisi kaçırdım tabi ama arabayla gelen arkadaşlardan biri aldı sağolsun...

Bizimkiler kar nedeniyle gidişlerini ertelediler, yapacak bişey yok, ben de ceza olarak akşam sofrayı kv'ye hazırlattım, toplattım, mutfağı da ona toplattım, çayı da ona demlettirdim. Erkenden de yattım.
normalde ağlamayarakmı uyanıyor anamadım:27:
oo maşallah su yolu oldu bu sene sizin ew ne kadar oldu sizde olalı..
bizimkilerde burda ama ben hiç şikayetçi değilim.. babası zaten dükkanda ofiste kalıyor karısıda gece uyuyana kadar onunla orda takılıyor... ben kızımla ewde zaten erken yatıyorum..
gündüzde yemek, temizlik v.s. bütün işleri ona yıkıyorum kendim sadece cereni doyurmak ilgilenmek kendimi doyurmak işleriyle ilgileniyorum:8:
bu ayıda berbaerçıkaracağız ew satılmazsa üsküdara taşınıyoruz nisan başında..
ceryde öyle gece saat başı ağlıyor:((( ama bu gece bir iyilik yaptı 04.00-07.00 arası uyudu:66:
umarım düzelir yoksa sürünmeye dewam
kızlar ben tam 35 gündür regl olmadım:(( 28 günü asla gecmez benim periyodum bişey yoktur inşallah:18:
hepatitin hamilelik hberini burda olmasamda faceten falan biri yazsın bana:40:
Esin, hangi birini anlatayım be anacım, bir günde 10 vukuatımız var, çocuğumu maymun ettiler, evi tımarhaneye çevirdiler, bakıcı kaçmasın diye gözünün içine bakıyorum, hangi birini anlatayım. En son bakıcıya yarın mantı aç demiş kv, daha ne anlatayım ben...

Seyhan, konuşma biraz samimi olmuş, ama sen de fazla sert tepki vermişsin. Haksızsın diyemeyeceğim ama uzatma istersen...

Hasret, çok uzun zamandır karşılaşamıyorduk canım... Doruk da tam dediğin durumda, ben bile çok zorlanıyorum, karnın burnunda halinle Allah yardımcın olsun.
saol canummm
Merhaba canlar
Eymen ayağımda uyuyorken biraz bakayım dedim

Şebnemciğim Eymen 12. dişini arka ortadan çıkarıyor diş etinin bir sağı bir de solundan ortada birleşecek sanırım sonradan pek baktırmıyorda çözemedim bende :26:

Ayferciğim bizi sormuşsun şükür iyiyiz siz de iyisinizdir inşallah Hilal kuzunun yatışı pek güzel :nazar:

Seyhancığım iyi yapmışsın arkadaşım dediğin gibi aynı şeyi sen yapsan neler olurdu acaba :53:
eymen yürümeye başladımı pınar???

neeee 12. dişmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o ne kız öyle:)))) cery daha 7tane:53:

selin
kerem
yağmur

nice mutlu yıllar iyi doğdunuz anneleriniz sizi iyiki doğurmuş :))

başka doğan bebeğimiz varmı bilmiyorum geçmişe bakamadım eğer varsa onlarında doğum günüsü kutlu olsun

atanın kahvaltısını yaptırdım sıra bende yapıp geliyorum hemencik aranıza :)

seyhan çok sevindim sizin adınıza:16:

AYFER magnetler süper lmuş fotolarda şahane seçilmiş hatta özendim doğum günüsü yapmicam ama magnet yaptırsam mı??:26:

:16::16::16::16::34:

esin bence yaptır bende yapmadım doğum günü ama ananesine babannesine halasına bide bize yaptırdım hatıra işte..
ebrucummm iyiki doğdunuz canımcımm rabbim sağlık mutluluk wersin hepinize inşşş
ya serhan çok kilolu diil mi doktorunuz ne dio ne kadarda hamurlu şeyler yedirmesende vücut ne fazla gelirse gelsin onu yağ olarak depoluyo bence dikkat etmekte fayda war.

DOKTOR SİZİN KADAR OLMUŞ maşallah dedi ama çok fazla gibi şeyler söylemedi 12.800 şu an teyzesi hareketli ama hiç biyerde durmuyo bide yürüdümü verir balık yağınıda iki günde bir veriyorum artık hamurlu bişey zaten vermiyorum ceviz pekmez falan hep azalttım

teeeseleri ayrı ayrı teşekkür ediorum..bakmadan yapamadım..hazırlıklar bitti sayılır..birazda kendimle ilgilensem iyi olucak..hiç d.günü cücüğü anası gibi deilim şu an:37:

Selamlarr:3:
Zor bi gece geçirdik, saat 3'ü geçiyordu Eymen uyuduğunda, bi derdi vardı kuzumun ama ne bilmiyorum, diş ağrısı mı yoksa karın ağrısı falan mı?? gece sütlaç yedirmiştim biraz acaba o mu gaz yaptı:59: neyse o saatten sonra uyudu ama elbette sık kesintilerle, şimdi sorun yok çok şükür

geçmişe dalıyorumm:10:

selin------kerem------yağmur........
Artık 1 yaşlarında......
:69:
:64:
hepsine nce mutlu senelerrrrrrr:69::54:
sağolun canlarım çok teşekkür ederim:54::16::54:
serdar bu takdirlerinizi okusa nasıl şımarırdı bilemiyorum
hasretcim valla dedim ya balık yağı iştahını çok açtı serhanın

yok teyzesi tam aksine kilo yapacak şeyler vermemeye özen gösteriyorum artık

sağol canımcım
bu arada ayfercim magnetler çok güzel olmuş hilal zaten çok tatlı o yüzden kötü olamazdı zaten:34:

:nazar::52::52::52::64::64::64::24::24::71::71::71::70::70::69::69::69:
iyiki doğmuş mamurrrr
seninde anneliğinin ilk yılı kutlu olsun canımmmm:71::71:
bende weriorum balık yağı, demir damlası, zinco ama bişey açtığı yok.. sabah kahwaltısından 3 kaşık ağlayarak yedi şimdi memnun halinden ewde oyun oynuyo tencerelerle:26:
annesı bal borekle beslıyormus kuzucugu.gobıse baksana ya cok tatlı masallah
bnde istyorum yaaaaa:(((((

bizimkilerde burda ama ben hiç şikayetçi değilim.. babası zaten dükkanda ofiste kalıyor karısıda gece uyuyana kadar onunla orda takılıyor... ben kızımla ewde zaten erken yatıyorum..
gündüzde yemek, temizlik v.s. bütün işleri ona yıkıyorum kendim sadece cereni doyurmak ilgilenmek kendimi doyurmak işleriyle ilgileniyorum:8:
ceryde öyle gece saat başı ağlıyor:((( ama bu gece bir iyilik yaptı 04.00-07.00 arası uyudu:66:

saol canummm

inşallah ben yanılıyorumdur hasret:59:
hepatit test yaptırmış hamile değil:46:
mertin hala 4 dişi var:9:

saol canummm

eymen yürümüş:nazar: canım pınarın bloğunda okudum

hatıra işte ilk doğum günlerine özel olsun aslında mini takvim düşündüm ben ve eşim ama sonra yırtılıyor yada atılıyor en iyisi bu daha eşim e yeni yolladım o bana bırakmıştı ....

günaydın:3:
sabah sabah kafamı attırdı bu cücük.kusmasından gına geldi.kahvaltısını hazırladım yedirdim,sonlara doğru hepsini kustu,heryer battı.yediğide bişeye yaramadı tabi.bende gittim birdaha hazırladım,birdaha yedirdim.sonra makineye çamaşır atacaktım,deterjan paketini açarken oda gözüme patladı.
bu sabah mağdurum da mağdurum,çok mağdurum,mağdurum:27:

geçmişe bakacağım azıcık.
SELİN,KEREM,ELVİN VE YAĞMUR
kuzularım,doğum gününüz kutlu olsun.Allah sağlıkla,hayırlarla ve güzelliklerle dolu nice yaşlar göstersin sizlere:71:

Son düzenleme:
inşallah ben yanılıyorumdur hasret:59:
hepatit test yaptırmış hamile değil:46:
mertin hala 4 dişi var:9:

canım sıkma canını yoktur inşallah bişey
bak ben su çiçiği çıkardığımda 2 2.5 yaşında falan 45 gün kör olmuşum doktora götürmüş tabii anne doktor geçici demiş geçtide tabii ama sağ gözüm feci şekilde kaymış öyleki içe girecek kadar düşün yanii bi gözlüklerim vardı kültablası gibi kalın çamlı 1 2 yıl takmışım ve düzelmiş geçen doktora gittim dedim ben yazıları okurken sanki gözüm kayıyo harfler karışıyo muayene etti yok bişey varsa varsa gizli şaşılık olabilir onunda bi zararı yok dedi dinlendirici bi gözlük verdi yakın bişey yaparken taksanız yeter dedi ben bunu o günün şartlarında atlatmışsam ki umarım bişey yoktur olsa bile bugünün şartlarında hiçbişey kalmaz merak etme kendini üzme allah beterinden korusun de o kuzuyuda boncuk gözlerinden öp benim için:54:

Back
X