2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar pancuben ve ezgim.opuyorumnanaktan

kızlar bende kaçtım hepinize iyi akşamlar öptüm sizi ve bebişlerinizi.a.s.opuyorumnanaktan

Maaşallah, annelerin çeneleri düşmüş. Geçmişi biraz okudum ama bitecek gibi değil. Bugün yeniden 15 günlük tatile girdim. Ben de katılırım size inşallah... :)

Herkes iyidir umarım.

Maaşallah, annelerin çeneleri düşmüş. Geçmişi biraz okudum ama bitecek gibi değil. Bugün yeniden 15 günlük tatile girdim. Ben de katılırım size inşallah... :)

Herkes iyidir umarım.

Canancım hoşgeldinnn bgn bizde seni konuştuk nerelerde diyeee
Umarım sende iyisindir...
Bende kaçtım arkadaşlar yrn görüşürüzzz
herkese iyi akşamlar

yk ben orayı bilmiyorum çanımda,sinir oldum şimdi ne terbiyesizmiş kadın yaaa,boşver takma bile..

ya o fotoğraftan nasıl bulacaklarki haaa ama o fotoğrafı kanıt olarak kullanıp o işletmeyi şikayet edebilirsin...orası öder parayı,böylee daha dikkatli olurlar siğara içimi konusunda....

aaa terbiyesiz kadın..dr olaçak bide....ikisi aynı şeymi çanım....

kız alıştıra alıştıra söyloe,kalbine inmesin,lazım henüz sana....

bende makyaj yapıyorum ojede kullanılabilir bence sadece ben sonra aseton kullanılıyor ya ondan terettüd ettim ama onuda yıka gider sonuçta.ozaman süslenmeye devammmmzemuszemus

kızlar valla ben kozmetik konusunda hiç bişeyden vazgeçmedim...birde aseton yerine asetonsuz oje temizleyiiler var ben onlardan kullanıyorum....bir saç boyatmadım o kadar....onuda 3 aydan sonra izin veriyor bazı drler...

Canancım hoşgeldinnn bgn bizde seni konuştuk nerelerde diyeee
Umarım sende iyisindir...
Bende kaçtım arkadaşlar yrn görüşürüzzz
herkese iyi akşamlar

Görmedim arkadaşım yazdıklarınızı. Okul yoğundu, ben eve gelir gelmez uyuyorum, iftarda yemek yiyoruz yine uyuyorum. Çocuğu rüyamda doğuracağım diye korkuyorum. :)

Akıntı, kanama, ağrı yok çok şükür. Her p.tesi bir iğne oluyorum, iki tane kaldı. Göbek büyüdü. :CüvCüv:

23 Eylül'e kadar dinleneceğim sonra yoğun bir tempo beni bekliyor. Yöneticilerim çok anlayışlı. Yemek konusunda da hiç sıkıntı yaşamıyorum ben. Aşçımız bir harika. Yeşillikleri temizleme sıvısıyla yıkıyor (adını unuttum) Güvenle ve bayıla bayıla yiyorum her şeyi.

Dün yaşadığım bir olayı anlatayım size. Okula gitmek için minibüsten indim. Yolda yürüyorum arkamda ayak sesleri duyuyorum. Saat sabah 10. Sesler yaklaştı, okuldan biri diye döndüm tanımadığım biri. Gülerek "günaydın" dedi. Ben hemen kafamı çevirdim. Önce velilerimizden biri sandım. Sonra "nerede çalışıyorsunuz merak ettim, sağlık ocağında mı, tanışalım mı" gibi şeyler söyled,. Ben hayır dedim karşıya geçtim. O da yürüdü karşıda. Ben telefonu alıp arkadaşımı aradım okulda mı diye o da yokmu. Eşimi aradım. O durdu ama ben okula girene kadar izledi. Okulda ağla ağla... Normalde cevabını veririm bu insanların ama aklıma hemen bebeğim geldi ve ya terslersem bir şey yaparsa diye düşündüm. Kendimden çok onun için korktum. Müdürüm gidelim bakalım, polisi arayalım dedi, büyütmek istemedim. Ama emniyete haber verip bizim okulun oraya bir ekip istedi. Bu sabah da üç erkek arkadaşımla birlikte gittim okula. Hiç korkmazdım ama bu kez bambaşkaydı. Hamile olduğum besbelli. Hiç utanma kalmamış insanlarda...

çanım çok üzüldüm,,biliyorum ben oraları nasıldır?orda böyle şeyler çok gelir insanın başına,Allah yardımçın olsun,ben 6 yaşından 21 yaşına kadar orda yaşadım.çok iyi bilirim...sen bir kaç gün tedbirli ol yine........istanbul için kötü diyorlardı ama burda hiç taçize uğramadım inanki,,,

ınegöl'ün kendi halkına çok güveniyorum ama çok göç alan bir yer. Gerçi adam da efendi kılıklı biriydi. Artık o yolu yürümeyeceğim için mutluyum. Okul açıldığında servisler gidip geliyorum. :)

Bu arada çok eski sayfalarda bir ağ oluşturalım gibi bir mevzu geçmiş, çizelgemize isteyen mail adresini eklesin (eklenebiliyorsa tabi.) ısteyen istediğini eklesin. Ya da bunun için ayrı bir liste yapalım.

Yatış pozisyonlarınıza dikkat ediyor muısunuz? 13. haftadan sonra sol tarafınıza yatın diyor netteki bilgiler. Ben sola dönük hiç uyuyamıyorum, alışmaya çalışıyorum. Doktor randevum da 3 hafta sonra.

Doktor bana da elevit vemişti. Sanırım sitede okuduklarımdan etkilendim, birkaç tane içtim midem bulandı, içemiyorum şimdi. Eşim az önce verdi içtim, iyiyim şimdi. :)

Hala saçlarımı kestiremedim, korkuyorum, üç hafta daha böyle salaş gezeceğim. Hoş bu halimle bile adamlar laf atıyor. :) Çok fena espri konusu oldu bu adam sonradan.

evet çok göç alıyor,göç aldığı için o durumda zaten...benimde başıma çok geldi orda öyle...birde adama bakıyorsun beyefendi gibi...okulun yeri inegölün içindemi yoksa alanyurttamı?orda bir özel okul vardı ama yanlış hatırlamıyorsam...

evet anım bende sola dönüp yatıyorum ama bütün geede o şekilde yatına solum uyuşuyor arada dönüyorum bu arada benim dr yatarken baçaklarının arasına yastık alarak yat ,belin ağrımasın ilerki dönemlerde dedi,yastık alıyoru dizlerimin arasına...

hamil olmana ragmen çekiçiliğini koruyorsun demekki ? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…