- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #10.821
bugün erken kaçıyorum hepinize iyi aksamlar hersey gönlünüzce olsun...Yarın görüşmek üzere:enbuyukkk:a.s.
yaz, ezgim, iyi akşamlar, güzel uykular...
ben de toparlanayım artık, hoşçakalın arkadaşlar...
ben de kaçtım arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.
hayırlı haberlerini bekliyoruz, Allah yardımcın olsun...
sana da iyi akşamlar inşallah yarın mutlu haberlerle gelirsin.
Allah razı olsun arkadaşlarım, çok teşekkürler opuyorumnanaktanhayırlı ve güzel haberlerle dönersin inşaallah.:Saruboceq:
iyi akşamlar pancuben ve ezgim.opuyorumnanaktan
kızlar bende kaçtım hepinize iyi akşamlar öptüm sizi ve bebişlerinizi.a.s.opuyorumnanaktan
Maaşallah, annelerin çeneleri düşmüş. Geçmişi biraz okudum ama bitecek gibi değil. Bugün yeniden 15 günlük tatile girdim. Ben de katılırım size inşallah... :)
Herkes iyidir umarım.
yk ben orayı bilmiyorum çanımda,sinir oldum şimdi ne terbiyesizmiş kadın yaaa,boşver takma bile..Kızlar azönce öğle yemeğinde olan ve hiçbirşey yapamadığım içinde çok cnmı sıkan bi olayı anlatıcam..
Benim çalıştığım yerin az ilerisinde bir restaurant var..Selkie'cim belki sen bilirsin Opet'in Genel Müdürlüğüde restaurantın hemen yanı..Yemek yemeye gittik arkadaşlarla..Hava soğuk diye kapalı alanda oturuyoruz..herkes dışarda kapalı alanda bizle birlikte birkaç kişi var..Bir bayan bir erkek ile kavga ediyor masada bi yandan da kapalı mekanda sigara içiyor..hemen arka masasında ben varım..Garsona 4 kez söyledim sigara içmesin kapalı mekanda onuda geç ben hamileyim dedim..Tamam mamam dedi..Söylemiyo çekiniyo...Benim masadaki arkadaşlardan biride restaurantın sahibini çağırdı onların duyucağı şekilde "arkadaşım burası kapalı değilmi neden izin veriyosunuz hem burada hamile bayan var ayıp yaptığınız terbiyesizlik"dedi..arkadakiler duyuyo ama hiç oralı değil..bende hızlı hızlı yemeyi yedim kalktım..restaurant sahibi afedersiniz bayana kaç defa söledim de oralı olmadı dedi bende bu durumun özrü yada affı yok dedim..Yani banane kadın oralı olmadıysa çözüm üret hanfendi çıkıp dışardaki masalarda oturup için diye çok sinir oldum geldim birdaha gitmeyi düşünmüyorum ve o kadınada bişi söyleyemedim diye içim içimi yedi yani..Bide görgüsüz ayı Opette çalışıyo sözde kültürlü seviyeli bir bayan
Ama ben canıgönülden o kadın için öle bi dua ettim ki rabbim verir onun cezasını
Arkadaşlar bende merak ettim internette araştırdım..Birdahakine napabilirim diye, sigara içen birinin resmini çekip kendinde ihbarda bulunabilirmişin polise ama o resimden o kişiyi nası bulcaklar bilmem...
Bu arada Sinpac'cım ben öğle yemeklerinde genelde ya ızgara yiyorum yada canım istemesse salata ile makarna yiyorumm..
Bu arada bugün duyduğum bir şeyi anlatayım size, iş arkadaşlarımdan birisi anlattı. Arkadaşım evlendikten bir süre sonra genel bir muayene olayım diye kadın doğumcuya gitmiş, gittiği doktor kadın ve oldukça da bilinen bir doktor. Kız, jinekolojik masaya geçmiş ama ilk kez başına geliyor, utanmış zavallı. Doktor ne dese beğenirsiniz "Eşinle ... yapmaya utanmıyorsun da bundan mı utanıyorsun?!?" Arkadaşım da kızmış kadına benimle bu şekilde nasıl konuşursun diye, doktor bakmış pabuç pahalı, şaka yaptım filan demiş ama iş işten geçmiş tabii. Buna ne dersiniz, bunu yapan da bir doktor ve üstelik kadın doğumcu.
Az önce kayınvalidemle konuştum..Bebek bakma meselesinde yola mı geliyor ne???
Napıyosun dedim..Dedi bi hoca var bana Kuran gösteriyor dedi (biliyor ama takıldığı yerler vamış ders alıyo)..Hocaya demişki elimizi çabuk tutalım bian önce bitirmem lazım bundan sonra bebek filanda gelirse belki hiç öğrenmeye zamanım olmayabilir demişşş..Ben şimdiden bebek moduna girdim diyo:ecrin_bebek: Bende içimden Allah Allah hayırdır inşallah dedim..güldüm demedim bişi..acaba yeri gelmişken desemiydim sen bian önce hallet bebeğe sen bakıcaksın ya vakit bulamassın diyeee??zemuszemus
bende makyaj yapıyorum ojede kullanılabilir bence sadece ben sonra aseton kullanılıyor ya ondan terettüd ettim ama onuda yıka gider sonuçta.ozaman süslenmeye devammmmzemuszemus
Canancım hoşgeldinnn bgn bizde seni konuştuk nerelerde diyeee
Umarım sende iyisindir...
Bende kaçtım arkadaşlar yrn görüşürüzzz
herkese iyi akşamlar
Görmedim arkadaşım yazdıklarınızı. Okul yoğundu, ben eve gelir gelmez uyuyorum, iftarda yemek yiyoruz yine uyuyorum. Çocuğu rüyamda doğuracağım diye korkuyorum. :)
Akıntı, kanama, ağrı yok çok şükür. Her p.tesi bir iğne oluyorum, iki tane kaldı. Göbek büyüdü. :CüvCüv:
23 Eylül'e kadar dinleneceğim sonra yoğun bir tempo beni bekliyor. Yöneticilerim çok anlayışlı. Yemek konusunda da hiç sıkıntı yaşamıyorum ben. Aşçımız bir harika. Yeşillikleri temizleme sıvısıyla yıkıyor (adını unuttum) Güvenle ve bayıla bayıla yiyorum her şeyi.
Dün yaşadığım bir olayı anlatayım size. Okula gitmek için minibüsten indim. Yolda yürüyorum arkamda ayak sesleri duyuyorum. Saat sabah 10. Sesler yaklaştı, okuldan biri diye döndüm tanımadığım biri. Gülerek "günaydın" dedi. Ben hemen kafamı çevirdim. Önce velilerimizden biri sandım. Sonra "nerede çalışıyorsunuz merak ettim, sağlık ocağında mı, tanışalım mı" gibi şeyler söyled,. Ben hayır dedim karşıya geçtim. O da yürüdü karşıda. Ben telefonu alıp arkadaşımı aradım okulda mı diye o da yokmu. Eşimi aradım. O durdu ama ben okula girene kadar izledi. Okulda ağla ağla... Normalde cevabını veririm bu insanların ama aklıma hemen bebeğim geldi ve ya terslersem bir şey yaparsa diye düşündüm. Kendimden çok onun için korktum. Müdürüm gidelim bakalım, polisi arayalım dedi, büyütmek istemedim. Ama emniyete haber verip bizim okulun oraya bir ekip istedi. Bu sabah da üç erkek arkadaşımla birlikte gittim okula. Hiç korkmazdım ama bu kez bambaşkaydı. Hamile olduğum besbelli. Hiç utanma kalmamış insanlarda...
İnegöl'ün kendi halkına çok güveniyorum ama çok göç alan bir yer. Gerçi adam da efendi kılıklı biriydi. Artık o yolu yürümeyeceğim için mutluyum. Okul açıldığında servisler gidip geliyorum. :)
evet anım bende sola dönüp yatıyorum ama bütün geede o şekilde yatına solum uyuşuyor arada dönüyorum bu arada benim dr yatarken baçaklarının arasına yastık alarak yat ,belin ağrımasın ilerki dönemlerde dedi,yastık alıyoru dizlerimin arasına...Bu arada çok eski sayfalarda bir ağ oluşturalım gibi bir mevzu geçmiş, çizelgemize isteyen mail adresini eklesin (eklenebiliyorsa tabi.) ısteyen istediğini eklesin. Ya da bunun için ayrı bir liste yapalım.
Yatış pozisyonlarınıza dikkat ediyor muısunuz? 13. haftadan sonra sol tarafınıza yatın diyor netteki bilgiler. Ben sola dönük hiç uyuyamıyorum, alışmaya çalışıyorum. Doktor randevum da 3 hafta sonra.
Doktor bana da elevit vemişti. Sanırım sitede okuduklarımdan etkilendim, birkaç tane içtim midem bulandı, içemiyorum şimdi. Eşim az önce verdi içtim, iyiyim şimdi. :)
Hala saçlarımı kestiremedim, korkuyorum, üç hafta daha böyle salaş gezeceğim. Hoş bu halimle bile adamlar laf atıyor. :) Çok fena espri konusu oldu bu adam sonradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?