2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

edebiyatçı, selkie, pancuben, efecrin, nilüferşah günaydın hepinize nasılsınız
ben çok mutluyum bebeğim benim mutlu olduğumu hissedince oda mutlu oluyormuş sizde öyle yapın o zaman içime huzur doluyor zemuszemus

Günaydın mutlu isminde gerçekten mutluysa mutlu olmamak için bir neden olması lazım...Çok şükür meleklerimiz bizimle ....Ben de kendimi mutlu hissediyorum ama karın ağrım olmasa bu kasılmalar ne zamana kadar sürecek acaba çok merak ediyorum.Rahim büyüyor bağlar büyüyor hafif hafif ağrılar oluyor bende

iyiyim canım yarın daha da iyi olucam inş. bebeğimi görmeye gidicem de :kedi:

yok canım değil onu uzun uğraşlardan sonra hamile kaldığım için yazmıştım

benimde ani kalkışlarda oluyor sonra geçiyor
doktorum normal dedi, galiba doğana kadar sürecek, bende yemeği biraz fazla kaçırırsam ağrım oluyor

iyiyim canım yarın daha da iyi olucam inş. bebeğimi görmeye gidicem de :kedi:

bende salı günü gördüm canım gözünün irisine kadar doktor heryerini gösterdi benim bebiş çok hareketliydi doktora galiba hiç uyumuyor dedim bacak arası filan göründü ama cinsiyetini söylemek istemedi.

Nilüfer, kıyafetlerin satıldığı mağazaya gidip bakmıştım ama beden yoktu. Bana oldukça kaliteli geldi ama şu anda tavsiye edemem. Benimkiler gelsin deneyeyim, size ona göre tavsiyede bulunurum. Muhtemelen bugün elimde olur, dün vermiştim siparişi. Bu arada sitedeki bir anketi doldurduğum için sanırım cebime %20 indirim kuponu mesajı gldi ben de dayanamadım alışveriş yaptım. Fotoları eklerim elime ulaşınca.

Canım yaaa ne kadar zaman sonra geldi meleğin...Aslında dün sen varmıydın bilmiyorum ama benim Prolaktin topikinden tanıdığım arkadasım dün bana ulaşamayınca mart annelerine geldi onunda reglisi 5 gün gecikmişti ve 1-2 daha bekle dedim.Dün aksam üzeri yapmış pozitif bugünde doktoruna gidecekti dr da almanyaya gitmiş başka doktora görünmüş keseyi görmüşler :CüvCüv:Tahliller istemiş.Oda 1,5 yılda beri istiyordu ilk aşılama tutmamıştı 1 ay sonra müjdeli haberi aldı şimdi.Benim sol göğsümdeki fibrokistler yüzünden 8 ay sonra hamile kaldım ama umudumu hiç kaybetmedim....

canım bendede göğsümde fibroadenom var ama doktor onlar etkilemez demişti 2 doktor alalım 2si almayalım dedi ne yapacağımı şaşırdım aldırmadım
ben ilk sene istemedim sonra istedik 3ay sonra oldu sonra düştü
aradan 3 yıl geçti o sürede 3 aşılama laporoskopi oldum tüp bebeğe geçmeden aşılama sonrası 2 ay sonra hamile kaldım yani 5. evlilik yıldömnümümde oldu

çanım günaydın...çanım hep mutlu ol böyle.....

sağol canım hepimiz mutlu olalım :1hug:

tamam canımcım öyle yaparım artık,.teşkürler:1hug:

kızlar buraya yazdıktan sonra uyumaya çalıştım o kötü haberin üstüne rüyamda bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum kocaman bir bebiş olarak gördüm yavrumu rüyamda bile diyorum ki annesi yer onu yer :)

Destekleriniz için çok teşekkür ederim durum iyi vaziyette arabaları yarıya kadar su içindeydi ben gördüğümde şimdi su bayağı çekilmiş ve arabaları yürütmüşler oradan binaya su girmemiştir inşallah onu göremiyorum yan çaprazda kaldığı için Allah yardımcıları olsun

MUTLU'cum
Doktorum sadece prolaktin yüksek olduğundan etkiler ama kistlerinin bir problem yaratmaz dedi.Yeşilimsi sıvı gelince çok korktum sütü koruyormuş allahtan çokta yüksek çıkmadı prolaktinim 31 di doktora strese de bağlamıştı o dönem çok yoğundum.Kistler hamile kaldığında kaybolur dedi.Bakalım Cmrt günü kontrolümüz var bu olayıda sorucam bakalım...Fibrokistler yüzünden süt problemim olur mu diye?
Dr da bana 1 ay sonra aşılama yaparız demişti yumurtalarım erken çatlıyormuş 1 ay klomen kullandım ve 1 ay sonrada hamile kaldım.Aşılamaya gerek kalmadan dr'um bile çok güzel bir haber diye oda şaşkınlığını saklayamadı...
Sende çok zor günler geçirmişsin bak şimdi meleğin seninle gerçektende MUTLU olmak hakkımız :lepi::lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hersey hepimizin için en hayırlısı olsun yaaa....a.s.a.s.a.s.

naysecik
Hoşgelmişsin.

SEYYALTANER
Canım eşinin askerliği göz açıp kapayanacabiter inşallah. Yemin töreni de hayırlı olsun.

bosnacım
meme ucuyla ilgili bulduğun masajı ben yapmaya başladım. Cumartesi doktora gidince ayrıca konuşacağım bakalım onun bir önerisi var mı?

Densiz komuşulardan ben de çekiyorum. Yan tarafta üni. öğrencileri oturuyor. 10 senedir aynı aparmanda oturuyoruz geçen yıl bu çocuklar taşınana kadar duvarların böyle kağıt gibi olduğunu bilmiyorduk. Her gece duvar ya da kapı yumrukluyoruz. Sağolsunlar o zaman susuyorlar ama balık hafızası var bunlarda, bir sonraki gece yine aynı şey. Vampir gibiler bir gece uyumuyorlar. Biz işe gitmek için kalktığımızda hala kahkahaları geliyor. Gülecek ne çok şey buluyorlar.

beknur,
ben internette aşağıdaki yazıyı buldum. Bundan sonra direkt telefon edeceğim böyle bir şey görürsem.

Tütün ürünü tüketiminin yasak olduğu alanda tütün ürünü tüketen bir kişiyi gören vatandaş, önce karşısındaki yasağı ihlal eden kişiye “sigara içilmez” işaretini gösterip, sigarasını söndürmesini rica edecek. Kişi sigarasını söndürmeyi reddederse de vatandaş, 24 saat açık olan “ALO SABİM 184”, kendi ilindeki Dumansız Hava Sahası İrtibat Merkezi veya yasal uyarı yazısı üzerinde telefon numarası bulunan kolluk kuvvetini arayabilecek ya da olay yerine göre “155 polis” ya da “156 jandarma” hattına ihbarda bulunabilecek.

Böyle bir ihbar alan “Dumansız Hava Sahası İrtibat Merkezi” sorumlusu, şikayeti değerlendirecek ve derhal ekipler yönlendirilecek. Olay yerine intikal eden ekip, sigara içen kişi hakkında gerekli tutanağı düzenleyecek. Sigara için kişi, cezayı peşin ödeyebilecek. İşletme sorumlusu ise uyarılacak, eğer uyarıya rağmen şikayete konu olay tekrar edilmişse işletme hakkında tutanak tutulacak ve belediye encümenine/mahalli mülki amire iletilecek.

Allah 7 aylık bebeğini kaybedene de sabır versin. Çok zor inşallah hiçbirimiz bunu yaşamayız.

pancuben, anemone
ne güzel bir rkadaşlık olmuş sizinkisi Allah nazarlardan saklasın.

anemone inşallah kısa sürede hamilelik haberi alırsın ve sağlıkla bebeğini kucaklarsın.

serifemre veefecrin,
hayırlısı inşalah güzel haberler alırsınız doktordan.

merveege,
tebrik ederim demk bir kızımız daha oluyor. Çok sevindim.

sinannuray,
canım kız erkek ne önemi var kim ne derse desin hiç üzme, cinsiyeti dğeil hayırlı evlat olması önemli. Kayınpeder can sıkıcı bir şey dese bile eminim minik kızın büyümeye başlayınca dedesinin kalbini fetheder ve dedesi de geçmişte dediği şeylere çok pişman olur. Asla canını sıkma sen.

edebiyatci222,
hoşgeldin canım, bir eskişehir'e gidiyorum dedin sonra kayboldun merak ettik seni.
Tacizcilerdne korkmakta çok haklısın ben Gebze'de yıllar önce kötü bir olay yaşamıştım. Yanıt vermenind sonucu kötü olabiliyor. Tek güvenli you kedine yol arkadaşı bulmak. Aldığın kıyafetlerde çok ciciymiş güle güle kullan.

kussebfilal,
biz sizleri merak edelim ne oldu bunlara diyelim siz temizlikle yorun kendinizi cık cık cık
Bizim kadar siz kendinizi düşünmüyorsunuz. Bırakın ev pis kalsın yaf.

hijyenim,
ben ki haberleri izlemiyorum ama benim bile haberim oldu, çok üzüldüm, çok moralim bozuldu. Allah ölenlere rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Cuma cumartesi daha yoğun bir yağış bekleniyormuş. Evi dere, çay kenarında olanlar, düzlükte olanlar aman güvenli yerlere gidin ne olur.

Çok sevindim ya hadi hayırlısı. pancuben inşallah anemone'un hamileliğini Allah tamamına erdirsin. Çok değil 2, 2,5 ay önce biz de aynı telaştaydık. Hamile miyim, gerçek mi değil mi?

Çok sevindim ya hadi hayırlısı. pancuben inşallah anemone'un hamileliğini Allah tamamına erdirsin. Çok değil 2, 2,5 ay önce biz de aynı telaştaydık. Hamile miyim, gerçek mi değil mi?

Sağol arkadasım hem anemone adına da şuan yerinde duramıyor evet bizde öyleydik ama o benden çok fazla tedavi oldu 1,5 yılı aşkın dileklerini ileteceğim ...ben burada tanıdım onu gerçekten de çok iyi bir insan dostluğumuz baki kalacak antalyada olmasa hergün görüşürdük sanırım...EEE burda da dostluklarımız inşallah baki kalır...

Herkese meraba.Bugün nasılsınız bakalım güzel annişler ya ben dün ölmüşüm resmen bütün kemiklerim ağırmış eşim bide geç geldi sabah ezanıyla zor uyudum sabah 9 da kız ayakta zaten zor uyudum diye kötüde bir rüya gördüm .Hamile olduğumdan beri iki defa rüya gördüm bebeğimle ilgili biri güzeldi ama dünkü zor uyuduğumdanmı ne berbattı.
SEYYALTANER allah en kısa zamanda kavuştursun eşine canım gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet kısa gün çabuk geçer inşallah.
HıJYENıM nekadar zor bir durum canım yaa allah korumuş gene komşularını stres yapma bebeişe ve kendine dikkat et bak bişey olmamış işte.
BOSNA en nefret ettiğim şey uykumdan uyandırılmaktır zaten zor uyuyan bir insanım ben üniversitede ne çektim yurtta bir ben bilirim valla iyi dayanmışın yine.
EDEBıYATÇI222 dünden beri nasılsın sapık olayını atlatmışındır umarım.
YA TABURCU yerim ben seni yaa çok tatlısın canım yaa bebeğim neyapayım evde bir kızım var temiz tutmak zorundayım beni düşündüğün için sağol canım bende iki giün falan giremedim unutuldum sanmıştım valla.
MUTLU03 allah mutluluğunu hep daim etsin canım.
Beknur bebiş nasıl az kaldı kontrolümüze
DUCKS,EGK,NILÜFERSAHH,PANCUBEN,PRETY,SEMAHAMıT umarım sizlerde iyisinizdir bebişlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…