- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #10.901
bu arada canancım,aldığın kıyafetler çok güzel.ve oradaki sitede acayip güzel hamile kıyafetleri var,.ama tereddütüm var,.hani denemiyoruz ,,ya olmazsa falan..napsamki,.:uhm:
Her şey yolunda çok şükür arkadaşlar sağ olun. Okul-uyku arasında gittim geldim. Arada okuyordum ama uyumaktan yazamıyordum.:)
edebiyatçı, selkie, pancuben, efecrin, nilüferşah günaydın hepinize nasılsınız
ben çok mutluyum bebeğim benim mutlu olduğumu hissedince oda mutlu oluyormuş sizde öyle yapın o zaman içime huzur doluyor zemuszemus
ben çok mutluyum bebeğim benim mutlu olduğumu hissedince oda mutlu oluyormuş sizde öyle yapın o zaman içime huzur doluyor zemuszemus
Günaydın mutlu isminde gerçekten mutluysa mutlu olmamak için bir neden olması lazım...Çok şükür meleklerimiz bizimle ....Ben de kendimi mutlu hissediyorum ama karın ağrım olmasa bu kasılmalar ne zamana kadar sürecek acaba çok merak ediyorum.Rahim büyüyor bağlar büyüyor hafif hafif ağrılar oluyor bende
iyiyim canım yarın daha da iyi olucam inş. bebeğimi görmeye gidicem de :kedi:
yok canım değil onu uzun uğraşlardan sonra hamile kaldığım için yazmıştım
benimde ani kalkışlarda oluyor sonra geçiyor
doktorum normal dedi, galiba doğana kadar sürecek, bende yemeği biraz fazla kaçırırsam ağrım oluyor
Canım yaaa ne kadar zaman sonra geldi meleğin...Aslında dün sen varmıydın bilmiyorum ama benim Prolaktin topikinden tanıdığım arkadasım dün bana ulaşamayınca mart annelerine geldi onunda reglisi 5 gün gecikmişti ve 1-2 daha bekle dedim.Dün aksam üzeri yapmış pozitif bugünde doktoruna gidecekti dr da almanyaya gitmiş başka doktora görünmüş keseyi görmüşler :CüvCüv:Tahliller istemiş.Oda 1,5 yılda beri istiyordu ilk aşılama tutmamıştı 1 ay sonra müjdeli haberi aldı şimdi.Benim sol göğsümdeki fibrokistler yüzünden 8 ay sonra hamile kaldım ama umudumu hiç kaybetmedim....
çanım günaydın...çanım hep mutlu ol böyle.....
Rabb'im yüzünü hep güldürsün arkadaşım...
Nilüfer, kıyafetlerin satıldığı mağazaya gidip bakmıştım ama beden yoktu. Bana oldukça kaliteli geldi ama şu anda tavsiye edemem. Benimkiler gelsin deneyeyim, size ona göre tavsiyede bulunurum. Muhtemelen bugün elimde olur, dün vermiştim siparişi. Bu arada sitedeki bir anketi doldurduğum için sanırım cebime %20 indirim kuponu mesajı gldi ben de dayanamadım alışveriş yaptım. Fotoları eklerim elime ulaşınca.
Canım yaaa ne kadar zaman sonra geldi meleğin...Aslında dün sen varmıydın bilmiyorum ama benim Prolaktin topikinden tanıdığım arkadasım dün bana ulaşamayınca mart annelerine geldi onunda reglisi 5 gün gecikmişti ve 1-2 daha bekle dedim.Dün aksam üzeri yapmış pozitif bugünde doktoruna gidecekti dr da almanyaya gitmiş başka doktora görünmüş keseyi görmüşler :CüvCüv:Tahliller istemiş.Oda 1,5 yılda beri istiyordu ilk aşılama tutmamıştı 1 ay sonra müjdeli haberi aldı şimdi.Benim sol göğsümdeki fibrokistler yüzünden 8 ay sonra hamile kaldım ama umudumu hiç kaybetmedim....
Çok sevindim ya hadi hayırlısı. pancuben inşallah anemone'un hamileliğini Allah tamamına erdirsin. Çok değil 2, 2,5 ay önce biz de aynı telaştaydık. Hamile miyim, gerçek mi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?