- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #11.021
Kızla şu sitenin adını yazarmısınız bir daha
Ah canım ya, her şeyin hayırlısı, inan kendi hamilelik haberimmiş gib çok sevindim.teşekkür ederim canım saatin 2 olmasını bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısı artık
benim için güzel dilekte bulunan herkeze teşekkür ederima.s.
Ben geldim...
11 gibi bir toplantıya girdim, 3 saat sürdü.
Ne konuştular hiç bilmiyorum, içim uyudu çünkü :)
Sonra da açlıktan midemi tırmalayan bebişime biraz yemek yedirdim, geldim.
Sayfalar almış başını gitmiş, iş çok, okuyamayacağım sanırım.
Gelecek hafta için izin istemiştim arkadaşlar, bayramla birleştiği için 11 gün oluyordu toplam tatil süresi.
Bizim şirkette bu kadar uzun verilmez normalde ama şansımı denemek istedim.
Onaylanmış :)
Cumartesiden itibaren 11 gün izinliyim, kilo alıcam inşallah :)
herkese merhaba hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum çok sevindim.
ben bugün pek iyi hissetmiyorum okulda birkaç kez ani ağrılarım oldu sağ yanımda korktum şimdi eve geldim duş aldım biraz daha iyi gibiyim eğer devam ederse doktorumu arayacağım.karnımda hafif arasıra olan bir ağrı var.merak ediyorum bebişim iyimidir diye ya nasıl bekleyecem ayın otuzuna kadar bilmiyorum olmazsa önceden giderim.
hamile arkadaşımızn gözleri aydın emvlam hayorlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah..
ezgimcim benimde arasıra karın ağrıalrım oluyor rahim büyümesi ile ilgili olduğunu ve normal olduğunu söylemişti doktorum.
kızlar bu arada ben bu son üç gündür çok duygusallaştım herşeye ağlıyorum gerçi az buz da değil yaşadıkalrım biraz kardeşim canımı sıktı önceki gün bugün kusenim çok eski bi tartışmamızı açarak beni çok üzdü haksız yere eleştirielr felan getridi şimdi çok mutsuz hissediyorum kendimi cevapbını da verdim üstelik birde ben hamileyim beni bu şekilde üzmedeklava: dedim ama içim çok sıkılıyor ne yapsam bana bişeyler söyleyin :gitme:
ben eşimi çok özledim yaaa bitsin artık şu askerlik :gitme:
Ben geldim...
11 gibi bir toplantıya girdim, 3 saat sürdü.
Ne konuştular hiç bilmiyorum, içim uyudu çünkü :)
Sonra da açlıktan midemi tırmalayan bebişime biraz yemek yedirdim, geldim.
Sayfalar almış başını gitmiş, iş çok, okuyamayacağım sanırım.
Gelecek hafta için izin istemiştim arkadaşlar, bayramla birleştiği için 11 gün oluyordu toplam tatil süresi.
Bizim şirkette bu kadar uzun verilmez normalde ama şansımı denemek istedim.
Onaylanmış :)
Cumartesiden itibaren 11 gün izinliyim, kilo alıcam inşallah :)
Ezgim hoşgeldin...
Ağrılar için çok endişelenme diyeceğim ama ben de her seferinde tedirgn oluyorum. Doktorunu bir ara istersen, o zaman rahatlarsın sanırım. Ciddi birşey değildir diye düşünüyorum, sen de ferah tut kalbini... Bizi habersiz bırakma doktorla konuşursan, çoğumuz muzdaribiz bu aralar benzer ağrılardan...
Canancım yaa, dışı seni yakar içi beni, zombi gibi oldum valla. Hamile kalmadan önceki pantolonlarım bol geliyor, sen düşün halimi :) İnşallah tatil sonrası şöyle bi 5 kilo almış olacağım. Gün be gün gelişmelerden haberdar ederim sizi :)
Aynen senin gibiyim. Öyle ağlak biri değilim. Hatta beni duygusuz bulurlar. Dün ölenlere çok ağladım. Sonra ablamın kızının bebeklik kıyafetlerine sarılıp ağladım. Bugün anemone hamileliğini öğrendi diye ağladım. Demin eşimi aradım ben çok ağlıyorum diye ağladım. Pek bir anormalim. Ama resmen içli içli ağlıyorum
canım yaa kıyamam sana ben daha dirençli durmaya çalışıyrodum zaten balık burcuyum bebişte balık burcu olacak annesi kadar duygusal çabuk yıpranan üzülen biri olmasın istiyorum ama yapacak bişi yok sanırım :) ağlıyorum işte .... :içelim:
ezgim hoşgeldin canım benimde sağ tarafımda ağrı oluyor yarın dr. gidicem senin için sorarım canım kaydirigubbakcemile5
Kızlarr şu an çok mutluyum. Yarın akşam kısmetse Ankaradan ablam gelcek. Hafata sonu için. Az da olsa süre mutluyum, çünkü hamile kaldığımdan beri birbirimizi sadece msn de ve de benim ona attığım fotolarda gördü. Bugün de iş çıkışı içinde kalmış yazık, benim aş erdiğim 2 meyve vardı. Onları halde vs arayacağım, inşallah bulurum dedi. Kıyamadım da. Kardeşlik ne güzel bir duygu. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?