- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #113.181
hep emmek mi istiyor?
sen görünmeden başkası yedirse..önüne de hep oynamak istediği ama izin vermediğin ya da ulaşamadığı bişey koysanız..
bir ara deliriyordum ben bu yüzden..haftasonları yine aynı..hiç birşey yediremezsem birlikte patates kızartıyoruz onu veriyorum..hiç değilse midesi küçülmesin diye faydalı değil ama yiyor ve ben rahat eiyorum..
biz bazen öyle yapıyoruz..
GÜLŞANN gitmeee
ne yapalım canım hepimizin işinin olmadığı rahat rahat gevezelik ettiğimiz bir gün olacak elbet:)
ahh yediği bir şey olsa patates kızartması falan hiç değilse onu veririm hep emmek istiyor hepp ama vermiyorum yemeğini yesin diye oyalıyorum yine de yemiyor inatla nasılsa verecek diyor bekliyor.
bilgisayarda papee yi açıyorum ona dalarsa 2-3 kaşık... sırf mamaya özel oyuncaklar aldım nafile.
memeden kessem şimdi en azından emiyor yine de yemezse ne yaparım?
ben yokken de yemiyor yabancıdan da denedik yok..
arkadaşlar ufaklıklara açık ayakkabı yı çorapla mı giydiriyorsunuz??
özgr çorap giymeden asla giymiyor sandaletlerini..o kadar özenip aldım
bir de çişini söylüyor sanki..ıgh ıgh diyor ..gecen gün bezini çıkarmıştım banyonun eşiğine çiş yaptı gitti de ..
kendi mi annemim payı var ı emin değilim:)
:92::92::92:
ben geldim ben geldimmmmmmmmm
beni özleyeniniz varmııııııııııııııııııııı
ben sizi çooooooooooooooooook özledimmmmmm
şükür kavuşturana diyorum taşındım artık erzurumdayım yeni yerleştik evimize net de bugün açıldı artık çok sık olmasada bende buralardayım inşallah şimdi size daha çok ihtiyacım var herzamanki gibi çok özledim hepinizi gerçekten büyük eksiklik hissettim hepiniz iyisinizdir inşallah bebelerde iyidir umarım biz iyiyiz şükür bi yaramazlık yok
[/QUOTE
ben varım ben ben :))
hayırlı olsun yeni şehriniz neler yapıyorsun anlat bakalım yerleştinmi iyice yakışıklı oğluşun ne yapıyor :)
geçmiş olsun canım, önemli bişey olmamasına sevindim bende,3 gün ateşi konusunda dikkatli olmak lazım, malum havalar çok sıcak:18:canım yaaaa senin de işin zor valla oralarda allah hepimizi korusun
buarada atanın hastalığının ne olduğunu öğrendim eve gidince teşhis 6.hastalık sadece ateş düşürücü kullanıyoruz 3 gün sürücekmiş yüksek ateşgece yine 40 ları bulduk bugün son gün inş. sonrada döküntüler başlayacak ve bitecek inş.
amin canım,valla ben o şehitlerimizin bir HİÇ uğruna ölmesine dayanamıyorum, neyin savaşını veriyoruz bilmiyorum,neyse bu konuyu kapatalım nolur canım sıkılıyoGünaydın diyecem, dilim varmıyor,
İçim yanıp duruyor dün akşamdan beri... 13 tane pırıl pırıl vatan evladı gitti, hepsi ana kuzusu, hepsi ailesinin göz bebeği... İlk değildiler elbette ve maalesef son da olmayacaklar, Allah analarına babalarına sabır versin. Söyleyecek çok şey var ama burası yeri değil, susayım.
Gülşan, Allah yardımcınız olsun, Allahım hepinizi korusun.
Şebnem, Ata'ya geçmiş olsun, daha ciddi bir şey olmamasına sevindim.
Seyhan, hoşgeldin, tabi ki çok özledik seni.
dün eve gittiğimde mertin hiç birşey yemediğini ve yediği iki kaşık etli nohutuda kustuğunu öğrendim, bakıcısı zor bela bir kase muzlu yoğurt yedirebilmişsanırım mert tekrar işe dönmemi protesto ediyor, çünkü akşam tavsiyelerinize uyarak yere sofrabezini serdim ortasına bir kase çorba koydum kaşığı mertin eline verdim bayıla bayıla yedi, bayağıda başarılı bu konuda maaşallah bir damla dökmedi üstüne tabi benim desteğimle bir kase daha getirdim onuda yedi
sağol canımŞehitlerimiz için Allahtan rahmet, aileleri içinde sabır diliyorum, çok acı gerçekten..
Hepinizin kandili mübarek olsun bu arada, Rabbim dualarımızı kabul etsin..
Seyhancım, elbette özledik seni, yeni eviniz ve farklı mekan, hayırlı olsun..
Şebnemcim, Ata nerden bulmuş 6. hastalığı, kuzum yaa, çabuk atlatır inşallah..
Gülşancım, sana da bol bol sabır diliyorum, Rabbim hepinizi korusun..
"BEBEĞİNİZİN HEM KİLO HEM DE BOYU YAŞITKARINA GÖRE GERİ YANİ KİLO VE BOYU ASLINDA 10-12 AYLIK BEBEK İLE UYUMLUDURUMDA. HEP BÖYLE İDİ İSE AYRI ANLAM İFADE EDER YOK BELLİ AYA KADAR İYİ İDİ SON AYLARDA AZALDI İSE DOKTOR İÇİN FARKLI ANLAM İFADE EDER. ÖZET OLARAK İŞTAHINI KAPATAN / BOZAN HER NE İSE BÜYÜMESİNİ DE OLUMSUZ ETKİLİYOR GİBİ GÖZÜKMEKTE.
BUNUN NE OLDUĞUNU ANLAMAK PROBLEMİ KÖKÜNDEN ÇÖZMEYE YARDIMCI OLACAKTIR SİZİN SÖRDUĞUNUZ EK VİTAMİN GEÇİCİ ÇÖZÜM SAĞLAYABİLİR ANCAK BEN ÇOCUĞUNUZU ARAŞTIRMA YAPAN BİR ÇOCUK DR. VEYA ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZM. TARAFIUNDAN GÖRÜLMESİNİ ÖNERİRİM.
SAĞLIKLI GÜNLER "
doktorun bu cevabıyla yıkıldım. iyi bir doktor arıyorum şimdi.
hepinize günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?