- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #11.381
ben geldimmm kızlar ya kuş gibi hafifledim Allahıma binlerce şükür bir sorun yokmuş kıpır kıpırdı yaramaz.büyümesi çok güzel fark atmış dedi doktorum maşallah.illa cinsiyetini sordum baktı biraz veeeeeeeeeeeeeeeee mart anneleri bir oğluşumuz daha geliyor yani yüzde yüz demedi ama büyük ihtimalle dedi :lepi: çok çok mutluyum.kızlar dualarını esirgemeyen ve destek olan hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.inşallah hep böyle iyi haberler alırız.
Bugünün canımı tek sıkan olayı kayınvalidemin verdiği tepki yani tepkisizliği.erkek büyük ihtimal dedim hıh tamam dedi sadece başka bir tepki yok.insan karşısından da sevinmesini bekliyor ya yok kadın çok canımı sıktı.bende ama hata ne diye hemen arayıp bilgi veriyorsamklava: neyse onu bile takmıyorum banane onun tepkisinden.
aaaa vallahi senden duyuyorum aşıları ebelerin eve gelip yaptığını merveege kayıt mı yaptırıyoruz
Hoşgeldin canım, iyi haberlerine çok sevindim. Ağrılar normalmiş di mi? Bir erkek daha demek:)))
ben geldimmm kızlar ya kuş gibi hafifledim Allahıma binlerce şükür bir sorun yokmuş kıpır kıpırdı yaramaz.büyümesi çok güzel fark atmış dedi doktorum maşallah.illa cinsiyetini sordum baktı biraz veeeeeeeeeeeeeeeee mart anneleri bir oğluşumuz daha geliyor yani yüzde yüz demedi ama büyük ihtimalle dedi :lepi: çok çok mutluyum.kızlar dualarını esirgemeyen ve destek olan hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.inşallah hep böyle iyi haberler alırız.
Bugünün canımı tek sıkan olayı kayınvalidemin verdiği tepki yani tepkisizliği.erkek büyük ihtimal dedim hıh tamam dedi sadece başka bir tepki yok.insan karşısından da sevinmesini bekliyor ya yok kadın çok canımı sıktı.bende ama hata ne diye hemen arayıp bilgi veriyorsamklava: neyse onu bile takmıyorum banane onun tepkisinden.
evet canım normalmiş karın kasları geriliyormuş o yüzden.bu arada o tür ağrılarda karnına sıcak bir bez koyarsan iyi gelir dedi doktorum.eveeeet teyzesi bir oğluş daha valla mart ayı oldu erkek ayı kaydirigubbakcemile2
Slmlar .. Teşekkür ederim cnm şimdi geldim eve çok şükür dişim çekildi bugün kurtuldum şu an ağrım var ama oda geçicek çok stres olmuştum .anım gözün aydın bebii büyümüş,inşallah tahlillerde güzel çıkar,rahat bir nefes almış olursun..erkek olma ihtimali yüksek demek,hayırlısı çanım,martta erkek yı oldu haa!şu nazlı kızlarımız tek tek gözükmey başladılar ama kaılımlarını daha fazla bekliyoruz...geçmiş olsun diş için,ayy ne kötü,,,
hamileyken birde daha problemli oluyor diş çekimi!
çanım hoşgeldin,hayırlı olsun bebişin...
ayy canım bende tam çıkıyodum seni gördüm acaip sevindim :dance: kayınvalideni de takma boşver oğluşunun haberini kutla :sm_cool:
ezgicim hadi seninde gözün aydın maşallah bebikine
Rahatlamana sevindim Yasemin... Gözün aydınhihoyyyt
Ezgimmm,
Gözün aydın canım, çok sevindim...
Amanııın, mart ayı kesin olmayan prenslerle dolu :) Bunlar sonradan bizi kandırıp prensese dönüşür mü ki :))
Boşver kaynvalideni, bu kadar güzel haberin yanında onun dediği duyulmaz bile.
hadi bakalım hayırlı olsun oğluşun ezgi.aman boşver,ben de geçen kendi anneme çemkirdim,bi sor bakalım bebek nasıl,doktor ne dedi diyekaydirigubbakcemile3
Hiç sıkma canını bence, belki de ne tepki vereceğini bilememiştir, bebek erkek diye üzüldüğünden değildir. Hem bunu kafana takma şimdi, bebişine isim düşün, maviş kıyafetler filan bak internettensağol merve. kendi annem olsa zaten diyecektim birşeyler ne oldu hoşuna gitmedi galiba diye ama buna denmiyo hemen küser.sanki 5 çocuk yaptım verdiği tepkiye bak hıh tamam yaaaa ilk göz ağrım olacak dimi paylaşsana mutluluğumu amaaan neyse.kendi annem çok sevindi ama havalara uçtu
ezgim gözünaydın:lepi:ne güzel haberlerle gelmişsin,.erkek nüfusu aldı başını gidiyobu arada efecrin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz,.:lepi:
Hiç sıkma canını bence, belki de ne tepki vereceğini bilememiştir, bebek erkek diye üzüldüğünden değildir. Hem bunu kafana takma şimdi, bebişine isim düşün, maviş kıyafetler filan bak internetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?