- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #114.341
1-) Burcu durumlar kötü derken, bize söylemediğin ne var bakiim seninayrıca sonunda kv ziyaretine gidiyosun sanırım ank.araya
2-) Hoşgeldin arkadaşım, durumların hala karmaşık olmasına ve söylediğimin çıkmasına üzüldüm ama bak biz toparlandık yine darısı başınıza, daha anlat bakalım kızını seni vs
3-)Yasko procende bol şans :86:
Hangi durumlar kötü dedim ben ? İyi hissetmiyorum dedim, onu mu diyorsun? Çok yorgunum, çok sinirliyim, uyuyamıyorum falan filan, onları dedim.
Ankara'ya tam olarak kv ziyaretine gitmeyecez aslında, Eko'nundayısı iki tane çok ciddi ameliyat geçirdi, asıl amaç onu ziyaret etmek. Dediğim tarihte de kızenlerinden birinin düğünü varmış, denk geldi. Tabi benim bu iki fırsatı havada kapıp Ankara'ya gitmeye razı olmaktaki asıl nedenim, Yasemin'in orda olması. Allah'ın bildiğini kuldan ne saklayayım :)
Yeni gelen arkadaşım, seni burda görmek ne güzel, çok sevindim. Kuzunun iyi olmasına da sevindim. Durum dediğin gibiyse yazıklar olsun! Bu işlerle ilgilenen biri var, gitmedim tanımıyorum ama ününü duydum, haberin olsun.
Siz şimdi aynı evde misiniz hala ayrı mısınız?
Ne hastalığı?
yeni arkadaşım hoşgeldin, inşallah yüzünüz artık güler, hiç üzülme herşey olacağına varır nasılsa
tanya neden istifa ediyosun başka bir kurumamı geçiceksin yoksa:26: eşin niye buraya yazmanı istemiyo ki bizdenmi kıskanıyo seni
yeni arkadaşım hoşgeldin, inşallah yüzünüz artık güler, hiç üzülme herşey olacağına varır nasılsa
tanya neden istifa ediyosun başka bir kurumamı geçiceksin yoksa:26: eşin niye buraya yazmanı istemiyo ki bizdenmi kıskanıyo seni
italya ya taşınıyoruz...ücretsiz izin alamıyormusum sabah öğrendim
eşim mi..uzun mesele bir ara anlatırım....
bir yandan çalışıp bir yandan size yazıyorum..tuhaf ve anlamsız cümleler kurarsam takılmayın:)
o da sizin ayıbınızbiz bi saat uzaklıktaki antalyaya gidemioz millet italyaya taşınıo yaa:) umarım iyi gelir hepinize
mustcihange arkadaşım sana nasıl hitap edelim, elif ,ayşe, mustafa gibi bi isim söylesen bize mustcihange çok uzun
bu tümör eşindemi var, çok geçmiş olsun canım, küçük zilli iyimi, onun hastalığı geçtimi:26:
HOŞGELDİN XX
zamanla geçecek alışıcam biliyorum ama o zaman ne kadar zaman ne zaman geçicek onu bilmiyorum bde şu ara annem kardeşimin gazıyla bana çemkirip duruyo mutluluk nerdesinininininininini
gelme boşver çok sıcak burası:)))biz bi saat uzaklıktaki antalyaya gidemioz millet italyaya taşınıo yaa:) umarım iyi gelir hepinize
tanya beni de götür nolur nolur nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?