Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar aranızda kanama yasayan oldumu
Cumartesı gunu felaket kanamam oldu bırden bacaklarımdan bosaltı sansa şehir dılına cıkmıstık bılmedıgımız sehır hafta sonu asırı stres oldum devletın kadındogumu bolumu vardı oraya gıttık ama ozel gıbı hemen ılgılenılmıyor kan aldılar 1.5saat sonucu bekledık 6+2 ydı sonuclar cıkınca kadın dogum 1.5saat sonra ultrasona aldı kanama alanı gordu karından baktı 7haftalık keseyı gordu ama ıcı bos gorunmuyor dedı bırde gej doktor tabiki ben cok umursamadım sonucta devletın kalıtelı degıl cıhazları dr um 4gun once yolk sacı gormustu neyse sonra yatıs cerdı kanama alanım var ve hala kanamam devam edıyordu sabahında bıraz azalınca cıkıs verdı gunde bır ıgne sabah 2aksam 2fıtılle gonderdı full wc harıcı kalkmadım her wc kalkısında klozet kan gordukce ben umudumu ıyıce kestım sonucta 3yıl oncede kaybım oldu ve bu arada acılde cocuklar vardı hasta muhtemelennordan sıfayı kaptım frlaket grıp oldum bırde arka arkaya hapsurmalar benı mahfettı normal bır hapsurma degıl kaburgalarım agrıyor artık neyae sonra devlettekı ultrasona guvenmedıgımden 6+4 de pazartesı gunu ozele gıttım ve hıc beklemedıgım anda gormek ıcın umut ederken kalp atısını duyduk. cok degısık duygular ıcınde oldum biran keşke duymasaydım dedim:110: kaybedersem dahada uzulurum dıye farklı duygularla tekrar dınlenmeye gectım ertesı gun yola cıkmamız gerekıyordu tekrar dr kontrolune gıdıp duruma gore cıkalım dıyecektık ve cok sukur kanama alanı bıraz kuculmus ve hala kalp atıslarıyla mınık savascı burdayım dedı dun evımıze geldık bugunde lekeler azaldı koyu rengı aldı cok sukur yarın 7hafta bıtecek cuma gunu tupbebek dr u cagırdı kontrol ıcın bakalım ne alemde bebıs . 6gunluk sehır dısı kısacası burnumdan geldı
6+2 de yaşadım daha dün işyerindeydim yoğun çalışıyordum karın ağrısı başladı geçer diye düşündüm aradan yarım saat geçti karnımda Bi baskı da vardi ağrıyla birlikte. Wc girdim günlük pede kan bulaşmış ayrıca peçeteye de Bi sildim kan geldi apar topar tedaviyi gördüğüm hastanenin aciline gittik orda daha da kanama fazlalaştı neyse doktorumu aradılar doktorum geldi odasına çıktık ultrasonla baktı cok sukur bebegim oradaydı düşmemiş bak dedi doktorum kalp atışını dinletti bana 🥹 sonra serum yazdı 2 tane 1 tane iğne verdi. Serum bitince eve gittim dinlendim Aksama doğru evdeyken kanın rengi koyu kahverengi siyaha yakın Bi renge döndü o zaman içim rahatladı. Normalmiş bu haftalarda oluyormuş dinlenicez bol bol 😊🧿

Cumartesı gunu felaket kanamam oldu bırden bacaklarımdan bosaltı sansa şehir dılına cıkmıstık bılmedıgımız sehır hafta sonu asırı stres oldum devletın kadındogumu bolumu vardı oraya gıttık ama ozel gıbı hemen ılgılenılmıyor kan aldılar 1.5saat sonucu bekledık 6+2 ydı sonuclar cıkınca kadın dogum 1.5saat sonra ultrasona aldı kanama alanı gordu karından baktı 7haftalık keseyı gordu ama ıcı bos gorunmuyor dedı bırde gej doktor tabiki ben cok umursamadım sonucta devletın kalıtelı degıl cıhazları dr um 4gun once yolk sacı gormustu neyse sonra yatıs cerdı kanama alanım var ve hala kanamam devam edıyordu sabahında bıraz azalınca cıkıs verdı gunde bır ıgne sabah 2aksam 2fıtılle gonderdı full wc harıcı kalkmadım her wc kalkısında klozet kan gordukce ben umudumu ıyıce kestım sonucta 3yıl oncede kaybım oldu ve bu arada acılde cocuklar vardı hasta muhtemelennordan sıfayı kaptım frlaket grıp oldum bırde arka arkaya hapsurmalar benı mahfettı normal bır hapsurma degıl kaburgalarım agrıyor artık neyae sonra devlettekı ultrasona guvenmedıgımden 6+4 de pazartesı gunu ozele gıttım ve hıc beklemedıgım anda gormek ıcın umut ederken kalp atısını duyduk. cok degısık duygular ıcınde oldum biran keşke duymasaydım dedim:110: kaybedersem dahada uzulurum dıye farklı duygularla tekrar dınlenmeye gectım ertesı gun yola cıkmamız gerekıyordu tekrar dr kontrolune gıdıp duruma gore cıkalım dıyecektık ve cok sukur kanama alanı bıraz kuculmus ve hala kalp atıslarıyla mınık savascı burdayım dedı dun evımıze geldık bugunde lekeler azaldı koyu rengı aldı cok sukur yarın 7hafta bıtecek cuma gunu tupbebek dr u cagırdı kontrol ıcın bakalım ne alemde bebıs . 6gunluk sehır dısı kısacası burnumdan geldı
Çok geçmiş olsun ilk gebeliğim de benim öyleydi kaç kez düşük yapıyorum sandım. Aklına hiç kötüsünü getirme içerdeki kanama alanının boşalması için bu kanamaların olması gerekecek korkutmasın seni bebeğin sağlıklıysa her türlü sıkı sıkı tutunacaktır sana. İmkanın varsa yat dinlen bol bol

Olabilir canim ,ben baska doktor ile gebelik ve dogum surecimi gecirmek istedigim icin yarina randevu aldim. Bir de cok mersk ediyorum kalbini gorup rahatlamak istiyorum🤭🥲
İnşallah inşallah Allah kucağına aldığın günleri de nasip etsin çocuklarımız da aynı zamanda doğar galiba 🤗🤗🤗

Mutlaka kilo alınır ama protein agrilikli yerseniz hamur işi tatlı gibi şeyleri yemezseniz sadece bebek alır benim ilk hamileligimdede 10 kilo aldım 4 kilo bebegimdi 40 im çıkmadan eski kiloma dönmüştüm
Bende dikkat diyorum tatlı yemiyorum ekmek nadir yiyorum yürüyüş yapıyorum inşallah kolaylıkla atlatırız

Çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bir daha en çok korktuğum şey kanama benimde kendine stres yapma Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏

Benim en başından beri var çoğunlukla kahverengi ara ara rengi değişiyor bazen daha kırmızı bazen daha krem doktor progestan yazdı kullanmadım içerde kanama alanı yok dedi. Kullanmadığımı söyleyince çok artma durumuna karşın elinde bulunsun dedi. İlk gebeliğimde 3 ay yattım hep pıhtılı koca koca parçalı kanamalarım oldu ondan sonra bu hafif geldi galiba akışına bırakmak istedim. Bi de zaten bulantım çok o ikiye katlıyor halsiz yapıyor. Elimden geldiğince eşimin evde olduğu zamanlarda özellikle dinleniyorum kendime çok yüklenmemeye çalışıyorum. İnşallah bu durumu yaşayan herkesinki bir an önce geçer rahat bir gebelik geçiririz
Bende çok korktum canım görünce. Bi problem yok dedi doktor ama kanama bizi hep düşündürür 2 saat sonrasını bilemem dedi bir de :/ ama şuan aktif kanaman yok dedi. Şimdi de böyle açık kahverengi akıntıya döndü. Şu kalp atışını bi duysam rahatlayacağım biraz. Şimdi ben yatış moduna mı geçeyim acaba ne yapayım

Bende çok korktum canım görünce. Bi problem yok dedi doktor ama kanama bizi hep düşündürür 2 saat sonrasını bilemem dedi bir de :/ ama şuan aktif kanaman yok dedi. Şimdi de böyle açık kahverengi akıntıya döndü. Şu kalp atışını bi duysam rahatlayacağım biraz. Şimdi ben yatış moduna mı geçeyim acaba ne yapayım
Kendin nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa doktorlar da bazen gereksiz korkutuyor ilk gebeliğimde gerizekalı bir doktor benim gebeliğimi zehir etti bana hık desen bebek gider muamelesi yaptı. Dinlenmen gerekiyor gibi hissediyorsan yat daha iyi hissediyorsan kendine yüklenmeden hayatına devam et

Back
X