Kızlar aranızda kanama yasayan oldumu
Cumartesı gunu felaket kanamam oldu bırden bacaklarımdan bosaltı sansa şehir dılına cıkmıstık bılmedıgımız sehır hafta sonu asırı stres oldum devletın kadındogumu bolumu vardı oraya gıttık ama ozel gıbı hemen ılgılenılmıyor kan aldılar 1.5saat sonucu bekledık 6+2 ydı sonuclar cıkınca kadın dogum 1.5saat sonra ultrasona aldı kanama alanı gordu karından baktı 7haftalık keseyı gordu ama ıcı bos gorunmuyor dedı bırde gej doktor tabiki ben cok umursamadım sonucta devletın kalıtelı degıl cıhazları dr um 4gun once yolk sacı gormustu neyse sonra yatıs cerdı kanama alanım var ve hala kanamam devam edıyordu sabahında bıraz azalınca cıkıs verdı gunde bır ıgne sabah 2aksam 2fıtılle gonderdı full wc harıcı kalkmadım her wc kalkısında klozet kan gordukce ben umudumu ıyıce kestım sonucta 3yıl oncede kaybım oldu ve bu arada acılde cocuklar vardı hasta muhtemelennordan sıfayı kaptım frlaket grıp oldum bırde arka arkaya hapsurmalar benı mahfettı normal bır hapsurma degıl kaburgalarım agrıyor artık neyae sonra devlettekı ultrasona guvenmedıgımden 6+4 de pazartesı gunu ozele gıttım ve hıc beklemedıgım anda gormek ıcın umut ederken kalp atısını duyduk. cok degısık duygular ıcınde oldum biran keşke duymasaydım dedim

kaybedersem dahada uzulurum dıye farklı duygularla tekrar dınlenmeye gectım ertesı gun yola cıkmamız gerekıyordu tekrar dr kontrolune gıdıp duruma gore cıkalım dıyecektık ve cok sukur kanama alanı bıraz kuculmus ve hala kalp atıslarıyla mınık savascı burdayım dedı dun evımıze geldık bugunde lekeler azaldı koyu rengı aldı cok sukur yarın 7hafta bıtecek cuma gunu tupbebek dr u cagırdı kontrol ıcın bakalım ne alemde bebıs . 6gunluk sehır dısı kısacası burnumdan geldı