2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm hanımlar :71:
size mobilyalarımla ilgili son gelişmeyi yazmak istedim.
sabah erkenden gelip hallettiler :62:
bundan çıkan sonuca gelince
yurdum insanı her firmada aynı: rezil edilmeden işlerini doğru yapmıyorlar :57::37:

Son düzenleme:
selam
alaksız ama hemen söyleyim istedim..bim de bu ay oyuncak pazar çantası var içinde de 54 parça logo...çok güzel üstelik cin malı da değil...Türk malı...tavsiye derim...bitmeden alın:))

Kv ve 2görümce geldi gitti..Altı üstü sadece 1 saat oturdular. Ve o bile üstümden tır geçmiş gibi olmasına yetti :43: Başım çatlıyor arkadaşlar ya.. Nasıl geçecek bunlarla bu hayat böyle.Özel bişey yapmalarına gerek yok varlıklarına bile tahammül edemez oldum ben :59: Çok kötüyüm çoookk... :58: :58:

Kv ve 2görümce geldi gitti..Altı üstü sadece 1 saat oturdular. Ve o bile üstümden tır geçmiş gibi olmasına yetti :43: Başım çatlıyor arkadaşlar ya.. Nasıl geçecek bunlarla bu hayat böyle.Özel bişey yapmalarına gerek yok varlıklarına bile tahammül edemez oldum ben :59: Çok kötüyüm çoookk... :58: :58:

sanırım restı cekmek gerekıyor bu durumda :(

sanırım restı cekmek gerekıyor bu durumda :(

Çektim zaten Öznurcum :( Hoşgeldiniz, güle güle dışında konuşmuyorum zaten son bikaç aydır...:59:
Gece sabaha kadar Pelin 500 kere uyandı ağlayarak. Memeyi de almadı ilk defa..:43: Ne zaman bunlar bize gelse o gece Pelin kesin çığlık çığlığa..uyuyamıyor..:50:
Ben başımın ağrısından uyuymadım, Pelin de ağlamaktan uyuyamadı.. Berbat bi geceydi:(((((

çektim zaten öznurcum :( hoşgeldiniz, güle güle dışında konuşmuyorum zaten son bikaç aydır...:59:
Gece sabaha kadar pelin 500 kere uyandı ağlayarak. Memeyi de almadı ilk defa..:43: Ne zaman bunlar bize gelse o gece pelin kesin çığlık çığlığa..uyuyamıyor..:50:
Ben başımın ağrısından uyuymadım, pelin de ağlamaktan uyuyamadı.. Berbat bi geceydi:(((((

ne goz ne enerjı varmıs senınkılerde. :53:
E bıde sen stres yapmıssın kıyamam canım ya. Sende benım gıbı yapacaksın artık canım kım ne derse on katı gerı donmelı.

Günaydın, iyi haftalar,
Güzel ama çoook yorucu bir hafta sonu geçirdim, servise yürüyecek dermanım yoktu resmen... Doruk iki gecedir çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor yine, 7. dişin yeri kabarmış, ondan herhalde, bu gece bi ağrı kesici içirip öyle yatırıcam bakalım...
Bakıcı kangrenimiz sürüyor, yeni birini arıyorum, bulana kadar bununla devam edecez mecburen, bu arada ona da kendiliğinden bir şans daha tanınmış olacak ama benim sıtkım sıyrıldı mı sıyrılır, devam etmek pek mümkün görünmüyor. Çok rahat yalan söylüyor, gözümün içine bakarak laf çeviriyor, cuma akşamı üstüne atlayacaktım nerdeyse :)
Bu hafta geçen haftalara göre biraz daha sakin geçer diye umuyorum, inşallah sizinle daha çok vakit geçirebilirim, özledim hepinizi. Herkesler iyidir umarım, şimdilik öpüyorum.

Günaydın millet
Yeni bir haftaya daha başladık,hepimize ağız tadı versin Allah.
Kero artık yürüyor ve çok yaramaz,yatak odasının duvar kağıdını 2 yerden yırttı kaşla göz arasında,banyoya elimi yıkamaya giriyorum tuvalet kağıdını atıyor yere tabi rulo açılıyor açılabildiği kadar bu sefer kucağıma alıyorum askıdaki havluyu çekip yere atıyor,yerde ayrı yaramazlık gökte ayrı yaramazlık,dün gecenin bi yarısı kalkıp bir buçuk saat uyumayınca dişlerimi sıkıp biraz kızdım bu sefer de eşim bana kızıp gidip salonda yattı,sandalyelerin ayak bölümlerinden atların engelli atlamaları gibi geçip kablolara gidiyor,ay hangi birini söyleyeyim ağzıma mıçtı hafta sonunda.

Çok güldüm :1:
Yürümeye başladı demek, hayırlı olsun :nazar:
Güzel kudurmuş sahiden, gözümde canlandı da, kurulup bırakılmış oyuncak bebekler gibi fır oraya fır buraya :1:
Bu kadar güldüğüme bakma, çok benzerinden bende de var bi tane, biraz daha az kuduruyor, o da yürümediği için. Allah bana acıyor da ondan henüz yürümüyor bu çocuk dedim hafta sonu eşime :)))

ah burcucum ah mesajımda beğenilecek bi durum yok mahvoldum ben:37:
cuma gecesini hastanede noktaladım şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetleriyle:( o akşam dans kursuna başlamıştım ya tansiyonum yükseldi ya migrenim var ya da bünyem artık bu yorgunlukları kaldırmıyor...

Gunaydın canlar
bugun bıraz gec kalktık.oglusun yumurtasının pısmesını beklıyoruz.
Soyle ana ogul guzel bır kahvaltı edelım :)

ah burcucum ah mesajımda beğenilecek bi durum yok mahvoldum ben:37:
cuma gecesini hastanede noktaladım şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetleriyle:( o akşam dans kursuna başlamıştım ya tansiyonum yükseldi ya migrenim var ya da bünyem artık bu yorgunlukları kaldırmıyor...

Keremito'nun kuduruklarını beğendim ben bea :)
Valla bu dans kursu girişimini face'de okuyup çok takdir etmiştim, hatta hepimizin böyle şeylere ihtiyacı olduğunu da düşünmüştüm ama cidden büyük yorgunluk, vücut daha fazla efor sarf edemiyor artık kanımca. Çok geçmiş olsun.
Ben de dansı çok severim ama edecek gücüm yok valla da, onun yerine izlemeyi seçtim, dün Anadolu Ateşi'ne gittik, 1,5 saat oturup dinlendim hiç olmazsa, tavsiye ederim, sinemaya falan gidin, vücudun dinlensin. off daha yeni başlıyoruz, napcaz bilmem :18:

Çok güldüm :1:
Yürümeye başladı demek, hayırlı olsun :nazar:
Güzel kudurmuş sahiden, gözümde canlandı da, kurulup bırakılmış oyuncak bebekler gibi fır oraya fır buraya :1:
Bu kadar güldüğüme bakma, çok benzerinden bende de var bi tane, biraz daha az kuduruyor, o da yürümediği için. Allah bana acıyor da ondan henüz yürümüyor bu çocuk dedim hafta sonu eşime :)))

Bu yaptığı hareketleri yürümeden yapıyor,yürümesi daha çok acemi olduğu için hem yürüyüp hem yaramazlık yapma aşamalarına daha geçmedi,eskiden en azından mama hazırlarken reklam açar mutfağa koşardım şimdi bi bakıyorum reklamlarda ya dönmüş poposunu başka yeri kurcalıyor ya da televizyona yapışıp seyrediyor,ooof ooof:84: bu arada koltuğun derisini dişlemek suretiyle kopardığını da hiç söylemiyorum:30:

Bu yaptığı hareketleri yürümeden yapıyor,yürümesi daha çok acemi olduğu için hem yürüyüp hem yaramazlık yapma aşamalarına daha geçmedi,eskiden en azından mama hazırlarken reklam açar mutfağa koşardım şimdi bi bakıyorum reklamlarda ya dönmüş poposunu başka yeri kurcalıyor ya da televizyona yapışıp seyrediyor,ooof ooof:84: bu arada koltuğun derisini dişlemek suretiyle kopardığını da hiç söylemiyorum:30:

Ayllin belki bana psikopat diyeceksin ama Doguhan"ın butun bunları yapmasını dort gozle beklıyorum.
En buyuk ıcraatı kendını yurutecden atmak, zıplamak ve dıgıturk un kartını saklamak.

Back
X