- Konu Sahibi minikcadimm83
- #107.141
bizi saymamışsın ayfer biz gelmeyelim o zaman([/QUOTE
öyle şey olur mu fırsatın varsa kaç gel canım benim ATA'yı ne kadar görmek istediğimi biliyorsun seni de öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizi saymamışsın ayfer biz gelmeyelim o zaman([/QUOTE
öyle şey olur mu fırsatın varsa kaç gel canım benim ATA'yı ne kadar görmek istediğimi biliyorsun seni de öyle
ne iş buluşmamı war?bizi saymamışsın ayfer biz gelmeyelim o zaman([/QUOTE
öyle şey olur mu fırsatın varsa kaç gel canım benim ATA'yı ne kadar görmek istediğimi biliyorsun seni de öyle![]()
ne iş buluşmamı war?![]()
şimdilik sadece buluşma temennisi var:)) belli bişi yok ama herkes artık istiyo bişiler
Kv ve 2görümce geldi gitti..Altı üstü sadece 1 saat oturdular. Ve o bile üstümden tır geçmiş gibi olmasına yettiBaşım çatlıyor arkadaşlar ya.. Nasıl geçecek bunlarla bu hayat böyle.Özel bişey yapmalarına gerek yok varlıklarına bile tahammül edemez oldum ben
Çok kötüyüm çoookk...
![]()
![]()
sanırım restı cekmek gerekıyor bu durumda![]()
çektim zaten öznurcumhoşgeldiniz, güle güle dışında konuşmuyorum zaten son bikaç aydır...
![]()
Gece sabaha kadar pelin 500 kere uyandı ağlayarak. Memeyi de almadı ilk defa..Ne zaman bunlar bize gelse o gece pelin kesin çığlık çığlığa..uyuyamıyor..
Ben başımın ağrısından uyuymadım, pelin de ağlamaktan uyuyamadı.. Berbat bi geceydi((((
ah burcucum ah mesajımda beğenilecek bi durum yok mahvoldum ben
cuma gecesini hastanede noktaladım şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetleriyleo akşam dans kursuna başlamıştım ya tansiyonum yükseldi ya migrenim var ya da bünyem artık bu yorgunlukları kaldırmıyor...
Çok güldüm
Yürümeye başladı demek, hayırlı olsun
Güzel kudurmuş sahiden, gözümde canlandı da, kurulup bırakılmış oyuncak bebekler gibi fır oraya fır buraya
Bu kadar güldüğüme bakma, çok benzerinden bende de var bi tane, biraz daha az kuduruyor, o da yürümediği için. Allah bana acıyor da ondan henüz yürümüyor bu çocuk dedim hafta sonu eşime :)))
Bu yaptığı hareketleri yürümeden yapıyor,yürümesi daha çok acemi olduğu için hem yürüyüp hem yaramazlık yapma aşamalarına daha geçmedi,eskiden en azından mama hazırlarken reklam açar mutfağa koşardım şimdi bi bakıyorum reklamlarda ya dönmüş poposunu başka yeri kurcalıyor ya da televizyona yapışıp seyrediyor,ooof ooof:84: bu arada koltuğun derisini dişlemek suretiyle kopardığını da hiç söylemiyorum![]()