- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.281
biraz önce bimere buranın dedaş şefini şikayet ettim, elektrik sorunumuzu çözsünler diye, kaçak kullananların faturasını biz ödüyoz bide elektrikler hep kesik, şuan biyerlerimden ter akıyo resmen sıcaktan ve klimalar voltaj düşüklüğü yüzünden çalışmıyo o ........de oturduğu yerden b-k gbi para kazansın, yedirirmiyim ona ben o paraları
 o ........de oturduğu yerden b-k gbi para kazansın, yedirirmiyim ona ben o paraları bugün yarın ifadeye çağırırlar beni
 bugün yarın ifadeye çağırırlar beni

o ........de oturduğu yerden b-k gbi para kazansın, yedirirmiyim ona ben o paraları
 o ........de oturduğu yerden b-k gbi para kazansın, yedirirmiyim ona ben o paraları bugün yarın ifadeye çağırırlar beni
 bugün yarın ifadeye çağırırlar beni

büyüyünce kendisi versin kararını, ama büyüyene kadar onların burnunun dibinde yaşamak onlarla muhatap olmak zorunda değilsinki, bayramlarda falan babası götürdüğünde tanır nasılsa kuzenlerini falan, abartma bence, artık eserin ailesi değil senin ne yapmak istediğin önemli olsun,  bence, getirme bizi oraya
 büyüyünce kendisi versin kararını, ama büyüyene kadar onların burnunun dibinde yaşamak onlarla muhatap olmak zorunda değilsinki, bayramlarda falan babası götürdüğünde tanır nasılsa kuzenlerini falan, abartma bence, artık eserin ailesi değil senin ne yapmak istediğin önemli olsun,  bence, getirme bizi oraya