• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esterya kasık ağrıları normalmiş çevremden öle duydum kanama olmadığı sürece sorun yok muş rahim genişliyomuş ama ben korkuyorum ağrı arada nasıl oluyo sancı gibi cuma günü ultarasona giricem inş. bebğim sağlıklıdır

günaydın bademim,6günmü kaldı benimde okadar var ozman dimi:))))))
Evet canımopuyorumnanaktan
esterya kasık ağrıları normalmiş çevremden öle duydum kanama olmadığı sürece sorun yok muş rahim genişliyomuş ama ben korkuyorum ağrı arada nasıl oluyo sancı gibi cuma günü ultarasona giricem inş. bebğim sağlıklıdır
Canım benim hamileliğin başında adet kanaması gibi kanama oldu 3 gün..Yerleşme kanamasıymış bu...Her adete gelen günlerde kanamam oluyordu..

Ne olmadı kız ,ödümü koparma..benneyaptımki

badem benim hiç kanamam olmadı ama problem olmaz demi
kendimi avanak gibi hissediyorum nereye gidicem nasıl düşünücem doktor bulamadım bilgisizim kafamçokkarıştı

[QUOTE 2010 MaRT AnNeLeRi [/COLOR][/B]
angel10in4.gif

BEBıŞLERıNı BEKLEYEN ANNELER

9d96c777f4fd0071f93e8ef0694b22f3.gif

esterya

2zg6t4w.gif

essemayit

2h8ddh2.gif

angesmus990ev7.gif

2ex4nb7.jpg

15rdziq.gif

2yzh2c4.gif

2m2t0zt.jpg

angelo7sq9.gif

angelocolomba1yg8.gif

angelo61od9.gif

-
2pzkz60.jpg

angel105xj9.gif

[/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR="Magenta"=
Mart Anneleri geldii kıslarr :dance:

[/COLOR]
[/QUOTE]

:dance:

Son düzenleme:
Ya doktor bana 27 Şubat dedi ama adet başlangıç günüden itibaren saydı. ıki adetin ortasından itibaren sayılmıyor mu bu? Yumurtlama gününden yani....

badem benim hiç kanamam olmadı ama problem olmaz demi
kendimi avanak gibi hissediyorum nereye gidicem nasıl düşünücem doktor bulamadım bilgisizim kafamçokkarıştı

Canım kanaman olmasın daha iyi işte..insan acaip stres oluyor..her bayanda olmuyor zaten kanama...

-
2pzkz60.jpg

Bu bebek bana melek kızım Ada yı anımsattı..Onun babası gibi sarışın olacağını hayal etmiştim....

Back
X