Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydınnnnnnn...biz geldik. mutlucum pembecim ve daha ismini kaçırdığım varsa doktora gidip güzel haberlerle dönen tüm arkadaşlar gözünüz aydın.pembecim kızmış minğin haa:hulya:.eee bizim erkeklere kız lazım artık.inşaallah bugün üçlünün sonucuda temiz çıkacak arkadaşım.
doktor ziyareti olan test sonucu bekleyen arkadaşlar sizde dilerim mutlu haberlerle dönersiniz.
nilüfer teyzesi benim oğlumun adı başından belliydi.bebeğimin adı DEMİR olacak bizide ekleyebilirsin.rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin hepimize:Saruboceq:
Gecmis olsun dileklerin icin cok sagol canim.
Meyve suyu olarak elma suyundan haric birsey icemiyorum senağlama
Nedese Hamile oldum olali portakalli iceceklerden nefret ettim.
Eksi birseylerde yiyemiyorum.
Peki sizlerde ne gibi degisiklikler oldu ??? [/QUOT
efsane bende taze fasülye ve tazvuğun her türlüsünden tiksindim benneyaptımki
LİMBURG canımcım iğnelerin nasıl gidiyo,bi problem yoktur inş.ben bacaktan yapıyorum,göbekten hiç acımıyodu,ama bacaktan yapınca çok yakıyo:sinifsinif: :sinifsinif:
bende et ürünleri,özellikle tavuk ve balık,yumurta,bunlardan hep tiksindim,,ama zorlayarak yemeye çalışıyorum ,birde kendim pişirdiğim zaman bu yemekleri hiç yiyemiyorum...
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
arkadişlerrrr,yakında 100 e merdiven dayıyacaz sanırım,.maşallahhhhh :lepi:bizim gibi kalabalık olan bi topik varmı acaba:teytey: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
selam güzel anne adayları
uzun zamandır yokdum özledim valla.dün gece çok kötüydüm nasıl bi sancı dedim tmm bitti giiti karnım küçüldü hiç uyumadım ağla ağla öldüm sabahı zor ettim dedm kesin düşüyor sabahın köründe apar topar doktora gittik allahıma binlerce şükürler olsun herşey normal.cinsiyetinide öğrendim bu sayade 7 haftalık falndım teyzemin kızına gitmişdim o bakdı dediki bu ben kızım diye bağırıyo yok dedim bide onu çıkarma 11 haftalıkken kendi doktoruma gittim dedi bu erkek çok sevindim bi kızım var iyi dedim bide oğlum olcak dayanamadım tekrar başka doktora gittim
2 hafta sonra, oda bakdı dedi belli değil daha ama erkek gibi tmm dedim ya kız+erkek+erkek=erkek dedim bugun bakdı dediki kız yılan hikayesine döndü neyse sonuç itibariyle bir kızımız daha geliyor
allaha şükür sağlıklı kocama üzüldüm canım benim 3 çatlakla napcaksa yav sen git o kadar y kromozunu at x i kabul etşaka falan ama çok sevindim allahıma şükürler olsun umarım hepiniz çok iyisinizdir..
abowww kızlar dolmuş listeye maşallah maşallahh...
benimkinin yanınada elvin yaz nilücüm ben kararsız kesin bir karar verene kadar adını elvin istiyorum...mujuk...
32 erkek 12 kız amanın bizim oğlanlara kızı nerden bulucaz.
SELKıECıM canım doktor sana büyük ceza vermiş valla yakında benimde testler yapılır banada tatlıyı yasaklarsa neyaparım valla ay allah korusun.
SEMAHAMıT canım yaa çok üzüldüm inşallah umulan gibi olmazda sağlıklı olur bebişin.
Herkese merhaba.Geçmişi fazla okuyamadım ama anladığım kadarıylan PEMBEDÜŞLER KIZIN olacakmış allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin.Dün yoktum biraz alışverişe çıktık spor ayakkabı falan aldık bana kıza eşime daha cunyır DOĞANALP e bişey almadık daha erken diye düşünüyorum.
KIZLARRRR geçmişi okuyamadım çok birikmiş umarım bir yaramazlık falan yoktur.Bide bişey sorucam kızımın resmini eklemek istiyorum nasıl yapıcam?
canım çok teşekkürler.amin inşallah cümlemizle beraber sağlıkla kucağımıza alırız.bende daha birşey almadım cinsiyet belli kendimi zor tutuyorum ama almıycam bir süre daha .
9ul54h canım kızın hayılırlı olsun.Peki sancı niye olmuş gaz sancısı falanmıymış.Allah eşine kolaylık versin canım kızlar cadı olur yandıki ne yandı adam koförüymüş süsüymüş kıyafetiymiş yandıkı ne yandı.
canım çok teşekkürler.amin inşallah cümlemizle beraber sağlıkla kucağımıza alırız.bende daha birşey almadım cinsiyet belli kendimi zor tutuyorum ama almıycam bir süre daha .
bugün 3lü için kan verdim ben de arkadaşlar 2tüp demiş ama benden tek tüp kan aldılar 2 buçukta alıcam sonucu beklemedeyim..diğer tahlillerimin iyi kızım da bir hafta ilerlemiş 17+5 olduk önceden hep bir hafta geriden gelirdi...şimdi sat a göre gidiyor.bir de doktor bugün boyumu sordu....kısa olduğum için normal doğum yapamayacağımı o yüzden egzersiz yaparak kasları güçlendirmeye çalışmamın gereksiz olduğunu söyledi...sezaryen olur ancak dedi....ben de maşallah hep erkenden öğreniyorum normalde şimdi belli olmaz nasıl doğum olacağı .... Allah kolaylığını verir inşallah....
canım inşallah sonuçların iyi çıkar bende alıcam bugün üçlü test sonuçlarımı.dr bir bildiği vardır.ama bende ilk defa duydum kısa boylu olduğun için sezeryanı.hem annende normal doğum yapmış.senin tercihin ne.normalmi sezeryanmı.
sonuçta kanımda çıktı canım ultrasonda çıksaydı hiç düşünmeden giderdim doktora ama test sonuçları böyle başka doktora gitsem oda aynısını diyecek yakın takibe alınmalısın diye.rabbim büyük inşallah herşey güzel olacak