- Konu Sahibi minikcadimm83
- #14.621
60 kiloyla hamile kaldım,.1.700 gr almışım,.iki kilo bile değilakannehir akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde 17+5 aynen cnm askerlik dönüşü düşünüyorduk bizde artık ama bebişim erken davrandı ve süpriz yaptı bize :ecrin_bebek: herşeyde vardır bi hayır iyikide olmuş vakit çabuk geçiyor koşturmacayla anlaşılmıyor kaydirigubbakcemile3 ankarada ümiyköy tarafında oturuyoruz bizimde çok yakın eve iş yeri hemen hemen ortak noktamız çok cnm :lepi:
sen istanbulda nerdesin bende bu hafta sonu istanbulda olucam :teytey:
süper..sen hamurişide yersin kızartmada tatlıda:sinifsinif:.60 kiloyla hamile kaldım,.1.700 gr almışım,.iki kilo bile değilakannehir akannehir
9ul54h canım kızın hayılırlı olsun.Peki sancı niye olmuş gaz sancısı falanmıymış.Allah eşine kolaylık versin canım kızlar cadı olur yandıki ne yandı adam koförüymüş süsüymüş kıyafetiymiş yandıkı ne yandı.
süper..sen hamurişide yersin kızartmada tatlıda:sinifsinif:.
hoşgeldinizbunlar bebeğine cnm inşallah test sonucun da iyi çikar içini ferah tut Rabbime emanetler haber bekleyen bütün arkadaşların güzel haberler almasını dilerim...
kızlar çıkıcam birazdan nolur dua edin üçlü testimizde iyi çıksın.çok heyecanlıyım.
SİMENAY canımcım,bak ne güzel bebikinin gelişimi güzelmiş,.çok sevindim.kaydirigubbakcemile2 :teytey:.inşallah amniyosentez olayına gerek kalmaz.test sonuçlarında güzel çıkar,.bu arada pembedüşler güzel haberler alman dileğiyle:lepi: :lepi:
gözünaydın cnm inşalh , amniyosentezi ye gerek kalmaz..güzel sonuççlar alırsın..
bence şaşırma hatta sevin çünkü 6.aydan sonra kendimizi tutamazmışız.sürekli acıkırmışız.o yüzden dr beni uyardı.fazla alma kilo hemen diye.aslında herşeyi yiyorum,.bazen abartıyorum,.cokacimcoookbende şaşırıyorum fazla kilo alamayınca:uhm:akannehir
kızlar ben 70 kiloyla hamile kaldım dün tartıldım şu anda 18.haftadayım ve 76 olmuşum dr beni uyardı çok hızlı gidiyorsun diye.hamurişini kızartmayı kesiyorsun dedi.bende ekmeği biraz azalttım ama yemeği hele yiyorum ok mide bulantısı geçtiğinden beri çok yemeye başlamıştım.allah korusun fazla kilo bebekte şeker çıkartıyor.daha önümde 5 ay olduğu için dr biraz yavaş almamı söyledi kiloyu.tombullaştım iyice.
canım alah esirgesin sevindim bebeğin iyi olduğuna.demek seninde kızın olucak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.
ekmeği azalttım.hiç yememmezlikte etmiyorum artık.az ve sık ye dedi dr.ekmeği kestiysen hamurişi falan yavaşlarsın merak etme kasma kendini hiç ben ilk üç ay 4 kilo verdim süzüldüm çok zayıf değildim de ama verdiğim fark edildi yani 64 ile başladım sonra 4ü gitti 60 la ilk üç ayı geçirdim şimdi 2kilo almışım 15. haftadayızbi şekilde alıyoruz tabi ama kontrol etmek lazım sonra yine biz sitrese giriyoruz çünkü:çok üzgünüm:
60 kiloyla hamile kaldım,.1.700 gr almışım,.iki kilo bile değilakannehir akannehir
canım çok sağol amin.inşallah hepimizinkini rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.haklısın mart erkek ayı oldu bu kadar prense bir sürü prenses lazım.amin canım çok saol sennde kızmış.allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.ee o kadar erkeğe kızda lazım![]()
iyi gidiyosun kilosu olanlar az kilo alıcak.az kilosu olanlar ise çok alıcak sakıncası yoktur emin ol..
bencede gayet iyi nilücüm.iyi gidiyosun kilosu olanlar az kilo alıcak.az kilosu olanlar ise çok alıcak sakıncası yoktur emin ol..
kızlar çıkıcam birazdan nolur dua edin üçlü testimizde iyi çıksın.çok heyecanlıyım.
BİZ ÜMRANİYEDE OTURUYORUZ ANNEMLERDE ATAŞEHİRDE OTURUYORLAR DEDİĞİN GİBİ BEBEKLE ZAMAN DAHA İYİ GEÇİYOR YOKSA DÜŞÜÜYORUMDA AĞLAR DURURDUM HERHALDE ARTIK SABAH AKŞAM ( GERÇİ LAF ARAMIZDA GENEDE ÖYLE OLUYOR ÇOĞU ZAMAN AMA KİMSEYE BELLİ EDEMİYROUM ÇOK KIZIYORLAR BEBEĞİNE ZARRA VERME DİYEklava: ) GÖRÜMCEM VAR GİRESUNDA ÇOK SEVERİM DİYORKİ SEN BÖYLE AĞLARSAN BEBEĞİNDE GECE GÜNDÜZ SUSMAZ ONA GÖRE
klava: BİZ AĞLAYAN YEĞEN İSTEMEYİZ.
:ecrin_bebek: ANLAYACAĞIN MEVLAMIN HER İŞİNDE VARDIR Bİ HAYIR İKİMİZEDE BUNU BENCE ÖDÜL OLARAK VERDİ CANIM SAKIN SIKINTIYA SOKMA KENDİNİ BAK GÖR ONALRIN KISMETİ İLE İŞLERİMİZ NASILDA DAHA İYİ OALCAK . BENİM AKRABALARIM ANKARA YENİMAHALLE TARAFINDALAR
İSTANBULDA BEKLERİM OTELDE KALMAYIN BENİM EVİM DE KİMSELER YOK BALKONUMA YUVA YAPAN GÜVERCİNELRİMDEN BAŞKA :teytey::teytey::teytey::teytey::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
çanım geçmiş olsun ,neden ağrın olmuş,
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim,Allah korusun...
kızında hayırlı olsun...