• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşllah güzel haberle gelirsin cnm herkese dua ediyorum hiç canımız sıklımasın üzülmeyelim bebişlerimiz iyi olsun Allahım korusun onları şimdilik iyi akşamlar diliyorum güzel haberlerinizi bekliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım çok sağol amin inşallah hepimizinki iyi çıkar.dediğin gibi yeterki bebeklerimizi iyi olsunlar.

Simenaycım ne güzel habeerler getirmişsin bebeğine maşallah büymüş.canım allahın izniyle herşey yolunda gidecek belkide amniyosenteze gerek bile kalmayacak.içini ferah tut.umarım dilediğin gibi olur.

ben herşeyden abartmadan yiyorum.şu ana kadar 2.5 kilo almışım.doktoruma sordum cips çikolata kızartma falan bunları yemem yasakmı diye.yiyebilirsin ama dozunda dedi.bende böyle düşünüyorum zaten.ve abartmadan istediğimi yiyorum.günde büyük bir bardak sütümü kesin içiyorum.meyvemi yiyorum.elimden geldiğince özen gösteriyorum beslenmeme.

Simenaycım ne güzel habeerler getirmişsin bebeğine maşallah büymüş.canım allahın izniyle herşey yolunda gidecek belkide amniyosenteze gerek bile kalmayacak.içini ferah tut.umarım dilediğin gibi olur.

Teşekkür ederim Yazcım, Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın ve sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

kızlar ben 70 kiloyla hamile kaldım dün tartıldım şu anda 18.haftadayım ve 76 olmuşum dr beni uyardı çok hızlı gidiyorsun diye.hamurişini kızartmayı kesiyorsun dedi.bende ekmeği biraz azalttım ama yemeği hele yiyorum ok mide bulantısı geçtiğinden beri çok yemeye başlamıştım.allah korusun fazla kilo bebekte şeker çıkartıyor.daha önümde 5 ay olduğu için dr biraz yavaş almamı söyledi kiloyu.tombullaştım iyice.

hıhı sen gene az kilo almışsın ben 67 yle başladım 75 kiloyum şu anda,benim dr de çok kilo aldın sen yine dedi,kısıtladı ekmeği,kızartmayı falan,birde bende ödem başladı biraz,onun için tuzu yasakladı bol su içeçekmişim ,bu günde tatlıyı yasakladı,,,bençe ben yine fazla kilo alaçağım....öyle gibi duruyor,vuüdüm çok musait zaten...

BİZ ÜMRANİYEDE OTURUYORUZ ANNEMLERDE ATAŞEHİRDE OTURUYORLAR DEDİĞİN GİBİ BEBEKLE ZAMAN DAHA İYİ GEÇİYOR YOKSA DÜŞÜÜYORUMDA AĞLAR DURURDUM HERHALDE ARTIK SABAH AKŞAM ( GERÇİ LAF ARAMIZDA GENEDE ÖYLE OLUYOR ÇOĞU ZAMAN AMA KİMSEYE BELLİ EDEMİYROUM ÇOK KIZIYORLAR BEBEĞİNE ZARRA VERME DİYE :oklava: ) GÖRÜMCEM VAR GİRESUNDA ÇOK SEVERİM DİYORKİ SEN BÖYLE AĞLARSAN BEBEĞİNDE GECE GÜNDÜZ SUSMAZ ONA GÖRE :oklava: BİZ AĞLAYAN YEĞEN İSTEMEYİZ. :emir_bebek::ecrin_bebek: ANLAYACAĞIN MEVLAMIN HER İŞİNDE VARDIR Bİ HAYIR İKİMİZEDE BUNU BENCE ÖDÜL OLARAK VERDİ CANIM SAKIN SIKINTIYA SOKMA KENDİNİ BAK GÖR ONALRIN KISMETİ İLE İŞLERİMİZ NASILDA DAHA İYİ OALCAK . BENİM AKRABALARIM ANKARA YENİMAHALLE TARAFINDALAR

İSTANBULDA BEKLERİM OTELDE KALMAYIN BENİM EVİM DE KİMSELER YOK BALKONUMA YUVA YAPAN GÜVERCİNELRİMDEN BAŞKA :teytey::teytey::teytey::teytey::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

kız sen ümraniyede nerdesin?bende ümraniyedeyim....vereliniortak

Biz geldiiikkkkk...
2 gündür giremiyordum, maşallah kaynatmışsınız yine..
Doktora giden ve gitmiş olanlara hayırlı haberler getirmelerini diliyorum, umarım test sonuçlarınız iyi çıkar.
Doktordan gelen ve cinsiyetini öğrenenlere gözünüz aydın diyorum, yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.
Bende 2 gündür doktora gidiyordum, amniyosentez olayım hala netleşmedi malesef, kendime bir doktor buldum, şimdilik buna devam edicem, amniyosentez yaptırmak istemediğimi anlattım, anlayışla karşıladı, 3 lü testi tekrar yaptırdık, sonucunu haftaya alacam, 2. düzey ayrıntılı ultrasona girdim, ultrasonda bütün organları ve gelişimi incelendi ve sonuç iyi çıktı, bebeğim büyümüş teyzeleri, 170 gr. ve 16 cm. olmuş, ama cinsiyetini göstermemekte ısrar etti, ultrason renkli idi, bebeğimi izlemeye doyamadım kızlar, yanakları tombul tombul ve elleri yumuk yumuktu, eşime benzettim ben biraz yüzünü :))
3 lü test sonucunu da alınca, doktorla tekrar görüşüp, amniyosentezin şart olup olmadığına karar verecez, hayırlısı artık, dua edin bizim için..

Bu arada, midem çok fena bugunlerde, bulantı ve kusmalar geri döndü, doktora söyledim, azalarak geçecek ilaç kullanma dedi.
Bunun dışında kan değerlerim çok düşmüş, demir eksikliği için kan hapı verdi.
Balığı haftada 2 kere yemek gerekiyormuş, ben yiyemediğim için bana onun da hapını verdi.
Nilücüm, karnımdaki sancıları sordum doktora, sana haber veririm demiştim ya, normal diyor doktor, aşırı olmadığı sürece korkma dedi, bu arada ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım kızlar.

Hoşgeldiiiniiizzzz...
ben de bugün kızlara sormuştum haberi olan var mı diye...
çok güzel haberlerle gelmişsin canımcım, inşallah çok daha güzel olacak bundan sonrası... ilk üçlü testiniz iyi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, bu da iyi çıkacak, bütün dualarım seninle...

bulantılarım benim de tam geçmedi, reflü ilacından başka birşey asla vermiyor.
pazartesi demir hapına başladım, o da midemi rahatsız ediyor biraz.
ben de balık yiyemediğimi söylemiştim, boşver dedi doktor ama içim rahat değil, şu ilacın ismini yazsan da bi araştırsam mı simenaycım ya?

tekrar gözün aydın, gelecek hafta daha güzel haberlerini kutlayacağız inşallah...

kilolardan bahsetmişsiniz...
dayanamıycam yine anlatıcam :)
51 kilo ile hamile kaldım, bulantılardan 3,5 kilo verdim, 47,5'a düştüm.
cumartesi günü 49 kiloydum, doktor almaya başladın işte, korkacak birşey yok, arkası gelir artık dedi.
midem hala tam düzelmediği, bir de üstüne reflü çıktığı için herşeyi yiyemiyorum zaten.
çikolata, turşu, acılı baharatlı herşey, kızartma vb. kilodan değil ama mideden ötürü yasak...
arada kaçamak yapıyorum tabi sonuçlarını göze alarak...
kaç kiloyla bitecek bu hamilelik ben de merak ediyorum valla :)

günaydın tatlılarım nasılsınız bugün :CüvCüv:
geçmişi okuyamadım ama dr.a gidecek olanlar varmış sanırım inş.güzel haberlerle dönerler :Saruboceq:
bende dr.arayışına hızla devam ediyorum konak has.gidiyodum (özel) giden dr.umun yerine gelicek olanı beğenirsem devam edicem kocaelide dr.tavsiyesi olan varsa fikirlere açığım arkadaşlar özaelden mesaj atarsanız benim için daha iyi olur çünkü geçmişe bugünlerde pek dönemiyorum malum yerime eleman yetiştiriyorum...

merhaba efecrin,
bende ikocaelinde oturuyorum. İstanbulda işim ama orada oturu-yorum. Ben de önümüzdeki haftadan itibaren Konak hastanesine gideceğim. Benim arkadaşım orada epidural sezeryan yaptı ve çok memenun. İnş. bende memnun kalırım. Sen nasıl? beğeniyor musun?

canım inşallah sonuçların iyi çıkar bende alıcam bugün üçlü test sonuçlarımı.dr bir bildiği vardır.ama bende ilk defa duydum kısa boylu olduğun için sezeryanı.hem annende normal doğum yapmış.senin tercihin ne.normalmi sezeryanmı.

sağol canım inşallah seninki de güzel çıkar
ama bugün alamadım sonucu 2 buçukta gel dediler gittim...sizinki yarına kaldı hanımefendi diyince o kadar sinirlendim ki.....:olmaz:
yarın alıcam inşallah iyidir....ben doğum konusunda kararsızdım zaten Allaha hep hayırlı bir doğum nasip etsin diye dua ediyorum çok kişisel bir durum o an ne olacağı belli olmaz herkesin farklı faklı...Rabbim hepimize kolaylık versin:Saruboceq:

arkadaşlar meraba cinsiyetini öğrenenler canlarımya ne yiyodunuz yani ben hep ekşi limon turşu gibi şeyler yiyorum tatlı hiç aklıma gelmiyo eşim başından beri erkek oldunu düşünüyo bana kız gibi geliyo gerçi önemli olan sağlığı zaten ilk bebeğimiz ama insan merak ediyo ....kaydirigubbakcemile4

walla bence tüm belirti dediğimiz şeyler boş....tutan oluyor mutlaka ama...benim her belirtim erkek diyordu çin takvimi dahil delikafadulden ama benim inşallah dünya güzeli bir kızım olacak...başalarda hep tuzlu şeyler yedim uzun süre tatalı yiyemedim ama her şeyi yiyebiliyorum artık...bir tek üzüm kurusundan tiksindim...siyah olanından diğerini de zaten yiyemiyordum :P

Hoşgeldiiiniiizzzz...
ben de bugün kızlara sormuştum haberi olan var mı diye...
çok güzel haberlerle gelmişsin canımcım, inşallah çok daha güzel olacak bundan sonrası... ilk üçlü testiniz iyi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, bu da iyi çıkacak, bütün dualarım seninle...

Evet Bosnacım ilk testim iyi çıkmıştı, o yüzden bende rahatım açıkçası, bu da iyi çıkar diye, güzel dileklerin için teşekkürler, kayınvalide ile iyi geçiniyorsunuz bakıyorum da :))
Benimki de bu akşam bana balık yedirecekmiş, taktı kadın kafayı, zorla yedirip kusturacak beni..

Kızlar,
Sizin de beliniz ağrıyor mu?
Benim özellikle yürüdükten sonra ağrıyor :((

Benim belim resmen kopuyor, otururken bile ağrıyor..

arkadaslar bugun yoğundum biraz fazla okuyamadım ama Sinemay canım senin adına sevindim dikkat et kendine

Canım çok teşşekür ederim. Sende kendine dikkat et.

merhaba arkadaşlar biz geldikkk.3lü teste girdim kan verdim sonuçlarım pztsi çıkacak inşallah iyi çıkarlar.bebişimin gelişimi gayet iyiymiş 17 haftalık görünüyorum ama ultrasonda daha ilerde.ve hissettiğim kıpırtılar doğruymuş dikkatli anneler duyar dedi doktorum.ayrıca senin kesin duyman lazım dedi çünkü çok hareketli bir bebiş hiç durmadı kıpır kıpır maşallah.parmak emiyordu kuzucuğum.bu arada cinsiyetine büyük ihtimal erkek demiştiniz şimdi nedir dedimmmm veee baktııı baktıııı en son net görünmüyor ama bu sefer de kıza benziyor dedi ben şok kaydirigubbakcemile3 annemin aldığı mavilerden bahsettim doktora güldü şimdilik bişi alma 15 gün sonra ayrıntılı ultrasona girince netleşir cinsiyeti sanırım dedi.ay şuan bilmiyorum kız mı erkekmi ama onu çoook seviyorum. opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar biz geldikkk.3lü teste girdim kan verdim sonuçlarım pztsi çıkacak inşallah iyi çıkarlar.bebişimin gelişimi gayet iyiymiş 17 haftalık görünüyorum ama ultrasonda daha ilerde.ve hissettiğim kıpırtılar doğruymuş dikkatli anneler duyar dedi doktorum.ayrıca senin kesin duyman lazım dedi çünkü çok hareketli bir bebiş hiç durmadı kıpır kıpır maşallah.parmak emiyordu kuzucuğum.bu arada cinsiyetine büyük ihtimal erkek demiştiniz şimdi nedir dedimmmm veee baktııı baktıııı en son net görünmüyor ama bu sefer de kıza benziyor dedi ben şok kaydirigubbakcemile3 annemin aldığı mavilerden bahsettim doktora güldü şimdilik bişi alma 15 gün sonra ayrıntılı ultrasona girince netleşir cinsiyeti sanırım dedi.ay şuan bilmiyorum kız mı erkekmi ama onu çoook seviyorum. opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun...inş. güzel çıkar sonuç...ben de yarın alıcam hayırlısıyla...walla cinsiyeti annen daha çok şey almadan netleşir inşallah:Dsağlıklı olsun kuzucun inşallah .....

Back
X