2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

eftel kıııız çok maşallah bebişe we göbüşe transparan kıyafetinde bi harika doğrususositososito

çok sağol canımcım evet alp teyzelerini seviyor ve selam söylüyor sizlere
seninde göbişine ve içindeki inci tanene maşşallahhhh
bizde sizleri seviyoruz cnm opuyorumnanaktan
Eftelciğim maşallah prense çok tatlı gözüküyorsunuz
tşk ederim teyzesi..
maşallah maşallahhhh nazarlardan korusun sizleri rabbim

aminn cnm hepimizi korusun inşallah..:Saruboceq:

ayy bu göbek nasıl dümdüz olur bilmem 5 kilo aldım şimdiye kadar 5 ide göbeğimde galiba :) sırnaşık şey

Sadece 5 kilo!! Ne güzel.. Bebeğinin kırkı çıkana kadar hiç bişe kalmaz kesin..
Ben 8 kilo aldım.. Daha da bu iştahla gidersem nolcam bilmiyorum.. Bi oturuşta bi kazan yemek yiyorum.. :bbo: laelaelaelaelae

Ben 8 kilo aldım.. Daha da bu iştahla gidersem nolcam bilmiyorum.. Bi oturuşta bi kazan yemek yiyorum.. :bbo: laelaelaelaelae

sen bi kerem hiç konuşma gördük seni süper fiziğin var yaaa deli kcoam i<in verse bende koyacağım ... ama izin vermiyorrrr klava:klava:

duyanda 18 kilo aldın diyosun sanır.. sen benden daha öndesin 5-8 arasında ne fark var.. eminim sende de bişey kalmaz..

sen bi kerem hiç konuşma gördük seni süper fiziğin var yaaa deli kcoam i<in verse bende koyacağım ... ama izin vermiyorrrr klava:klava:
Saol seyylacim... O kadar iddialı diilim ama ...
Sen de gizli saklı koyuver fotonu.. Biz enişteye bişe söylemeyiz.. Zaten askerde.. delikafadulden

duyanda 18 kilo aldın diyosun sanır.. sen benden daha öndesin 5-8 arasında ne fark var.. eminim sende de bişey kalmaz..
İnşallah canım...

Bu da 31. hafta göbeği:
[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…