Anemon, hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın, çok şeker bir oda olmuş..
Anemon odanız çok cici güle güle kullanın inşallah prensesinizle..
bu da oğlumun odası ama odadan çekilen fotoğraflar değil.oda takımı internet sitesinden alıntı.başiğimiz mağzadan çekilen fotoğraf.kapı süsümüz orjinal ve kendim yaptım.
unuttuğum bir şey halı.halımızı da ben ördüm.krem rengi düz örüp renkli kısımlarını ayrı örerek üerine diktim.
kapı süsü yapmak isteyenler için de evde kasnak vardı onu kullandım.ilk olarak kasnağın üserini tuvalet kağıdı kullanarak besledim.onun üzerine boru şeklinde dikili bir kumaşın içine elyaf doldurup onu sardım.en üste.düğünümüzden kalan takı kurdelasını sararark tutturdum.daha sonra kenarındaki tülleri büze büze diktim.tüller de evde vardı.çiçkek buketlerinden söküp saklamışım.süslemesi için tüylü şeyleri, bebek önlüğünü, oyuncağı ve boncukları aldım sadece.süslemek bence herkesin zevkine kalmış..yapacak olanlara kolay gelsin.
kapı süsümüz,bebek sepeti süslememiz ve bebek şekerimiz benim el emeğim arkadaşlar onları kendim hazırladım...
çok güzeller ellerine sağlık,güle güle kullansın inş...
unuttuğum bir şey halı.halımızı da ben ördüm.krem rengi düz örüp renkli kısımlarını ayrı örerek üerine diktim.
kapı süsü yapmak isteyenler için de evde kasnak vardı onu kullandım.ilk olarak kasnağın üserini tuvalet kağıdı kullanarak besledim.onun üzerine boru şeklinde dikili bir kumaşın içine elyaf doldurup onu sardım.en üste.düğünümüzden kalan takı kurdelasını sararark tutturdum.daha sonra kenarındaki tülleri büze büze diktim.tüller de evde vardı.çiçkek buketlerinden söküp saklamışım.süslemesi için tüylü şeyleri, bebek önlüğünü, oyuncağı ve boncukları aldım sadece.süslemek bence herkesin zevkine kalmış..yapacak olanlara kolay gelsin.
bu da oğlumun odası ama odadan çekilen fotoğraflar değil.oda takımı internet sitesinden alıntı.başiğimiz mağzadan çekilen fotoğraf.kapı süsümüz orjinal ve kendim yaptım.
önce 2 kilo krem 1 kg renkli almıştım.ama biraz büyük başlamışım sökmeye kıyamadım ve 2 kg krem ve yarım kg renkli daha aldım.toplam ne oluyooo?5.5 kg iplik harcanmış.halı için olan kirpi yünlerden yani kalın olanlarından ve 10 no şişle ördüm.normalde 9 la falan örülüyomuş ama ben yumuşak olsun istedim.yumuşak olunca esniyo tabi nereyte çekersen ama kaba taslak ölçüleri en110 boy 160 cm.
beyenen herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?