2010 mayıs anneleri şafak kaç:))))

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
35
643
47
hadi bakalım mayıs anneleri safaklarımızı sayalım artık değil mi ama

Kızlar inş. hayırlısı ile kavuşun bebişlerinize :))) ama şafak saymaya biraz erken başlamışsınız gibi geldi... inş. erken doğum olmaz aranızda vakti zamanında gelir kuzucuklar

Kızlar inş. hayırlısı ile kavuşun bebişlerinize :))) ama şafak saymaya biraz erken başlamışsınız gibi geldi... inş. erken doğum olmaz aranızda vakti zamanında gelir kuzucuklar
inş zamanında kavusuruz bebeklerimize
yok cnm ya tam zamanı bence

selam kızlar benimde 123 günüm var hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz inşallah bebişlerimize...

beray canım bizim seninle aynı doğum tarihimiz ama ben niye böyle bir hesap yaptım anlamadım benim hesaba göre 123 gün senin hesaba göre 109 gün var inş senin hesap doğrudur:))

beray canım bizim seninle aynı doğum tarihimiz ama ben niye böyle bir hesap yaptım anlamadım benim hesaba göre 123 gün senin hesaba göre 109 gün var inş senin hesap doğrudur:))
cnm en son adet tarihinden baz almadı benim dr'um daha ilk basından
çünkü adet günümde ben keseyi görmüştüm benim erken yumurtlama

bakam benimde kaç olmuş? tickerımdan anlıcam.:dilcikar:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1shok: :1shok: :1shok:
ne şafağı ya korkutmayın adamı şimdiden, zaten 2 gündür bu işin gerçek olduğunu anladım galiba, doğurcak mıyım ben akannehir akannehir akannehir
çok tırsıyorummmmmmmm :bbo: :bbo:

oo daha çok varmış benim ya, yolun yarısına yeni geldim dimi hem, ben bi kaç ay sora gelim iyisi mi bu topiğe, zati göbeğim de yok :dilcikar:

Son düzenleme:
134 gün kalmışşşş kuzuma kavuşmama teyzesi sağlıkla geçer inşallah

Benımde tugbayla aynı 134 gün kalmış.Ayrıca ben de dogum aklıma geldıkce cok korkuyorum bu cocuk her gecen gun buyuyo guzel de ıcımden nasıl cıkcak dıyeeee

22+1 günlük hamileyim
heyoooo 125 günüm kalmışşş anammmmmm az kaldııı yaaa

Son düzenleme:
Back
X