2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar herkesin adını tek tek yazamicam ama hepinizin bebeğine maşallah
hepsi çok tatlı hepsi çok güzel
Allah bütün bebeklerimizi nazarlardan saklasın ve güzel yazılar yazsın...

bende eklemek isterdim kızımın resmini ama uzun zamandır kkya giremediğim için resim yüklemeyide unutmuşum malesef

kızlar hepinizin bebişlerine maşallah diyim bende oğlum mustafa beyazıtın bikaç resmini koyuyorum :)

Son düzenleme:
devrıme masallah yaa tam benım ıstedıgım gıbı tosun benım yavrum oyle olmadı ama hepsı saglıklı olsunlarda ne dıyım

hulka ,tıff, boncuk 32 sızın yavrular da cok tatlı Allah hepsını bagıslasın nazarlardan korusun

saol canım ama ben de saat başı emzirmekten çok yoruldum ve obez olmasından korkmaya başladım,inş olmaz,evet önceliğimiz sağlıklı olmaları
tıff boncuk maşşallah kuzulara

tuba masssallah ya bayıldım valla ogluna.cok guzel yaaaa..buyuyunce kızımla tanıstıralım bız onu:)

tuba maşallah oğluna

gözlerinin güzelliğine diyecek lafımız yok ama .ben saçlara bittim kuaförde çıkmış gibi o ne güzel renk ya cooolll erkek

Ayy tubacım maşallah yakışıklı tombik prensine, kokla benim için.

masallah boncuğa

tuba masssallah ya bayıldım valla ogluna.cok guzel yaaaa..buyuyunce kızımla tanıstıralım bız onu:)

tuba maşallah oğluna

gözlerinin güzelliğine diyecek lafımız yok ama .ben saçlara bittim kuaförde çıkmış gibi o ne güzel renk ya cooolll erkek

Ayy tubacım maşallah yakışıklı tombik prensine, kokla benim için.

çok teşekkürler kızlar allah bahtlarını açık etsin inş hepsinin

tuba masallah ogluna cok yakısklı yaa.. yerım onun tombul yanaklarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…